ny tvättmaskin

40861-117
 
Jaapp, nu står den nya tvättmaskinen och tvättar! Skönt att ha en fungerande tvättmaskin här uppe nu (vår gamla gick ju sönder precis innan jul), jag har nämligen ingen större lust att gå ner i tvättstugan och tvätta eftersom att det tydligen är någon som ställer upp dörren till vår källare (där tvättstugan är) så att folk kommer ner och SOVER i vår tvättstuga. USCH! Dom ska typ byta lås och grejor, men vad hjälper det om det är något pucko som ställer upp dörren!? Well, hoppas den/dom som ställer upp den råkar ut för det (att hitta några sovande typer där alltså).

Idag ska Anna komma hit runt ett. Hon simmar innan, sen har vi typ tre timmar på oss att göra klart arbetet och sen ska hon iväg och simma igen och jag ska iväg och träna lite senare också. Hoppas vi hinner klart så man inte måste tänka på det där hela tiden!


Nu i veckan så borde mina shorts från hm komma! Skulle komma vecka 1 så det är bara att hålla tummarna för att de kommer så fort som möjligt ;) inte för att jag kommer kunna använda dom på ett tag, men det är ju alltid lika kul när man får (?) nåt nytt! :D

Kommentarer
Postat av: joanna

vad heter den? Kennet? ;P


Skriv din kommentar här:

Namn:
Remember me? :)

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback