Söndag

Är kvar här på landet :) varit en bra dag igen! Tiden flög iväg, plötsligt va klockan ett när jag skulle ut och springa. Stukade foten två gånger, så nu kan jag inte riktigt gå normalt, får se om det är lika illa imorrn, kanske får inskaffa nån slags stödgrej som jag kan ha när jag tränar dom närmsta dagarna...
Uppsala imorrn i alla fall. Hoppas jag hittar nåt av värde där.
Aaadios!

landet

Har varit en bra dag :)
Kom hit igårkväll, låg i sängen på natten och kollade på The Holiday på datorn. Sen idag har jag varit ute och sprungit, målat bordet igen och lite sådär. Har tyvärr inte blivit någon solning, det har varit lite sol, men askallt! Nu är det typ 0 grader.
Har övningskört igen också! PÅ EN VÄG! MED ANDRA BILAR!! HIHIHIHIH, det va jättekul! :D Nu har jag gjort det tillochmed.
Imorrn ska jag springa igen, sen ska pappa spackla och slipa bordet, jag kanske ska hjälpa till att måla igen om vi hinner det.
På måndag ska vi åka till Uppsala och shoppa lite grann. Jag hinner aldrig shoppa när vi är hemma så då får man åka dit och göra det... ;) Sen åker vi tillbaka hit och sen ska vi åka hem på tisdagen, då ska vi till min kusin också.
Nu ska vi kolla på en film. Efter bröllopet, mamma har snöat in på att hon vill se den så nu ska vi få se.

träningsverk

Jag har träningsverk i rumpan, AAAAAAAAAAJ! Men snart ska jag iväg och träna igen :)


övningskörning 2

Andra övningskörningen avklarad! :D Hahaha, jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag har kört en bil och backat runt och parkerat (inte bland bilar, men i en ruta) haha, inte alltid så rakt och såå.. Men så går det i början, hehe... Jag röstar på att världens bilar ska ha automatväxel, det ska inte finnas några manuella, skulle va lättare då, man måste ju ta körkort med en manuell, annars kan man ju bara köra automat sen och då kan man inte köra alla bilar, men jag ska som jag sa i förra inlägget garanterat ha en automat när jag köper bil, haha!
Pluggade mer NO i morse också, pappa sover nu (han började typ halv fyra imorse, några från Las Vegas som skulle skicka in nåt program med hästar som han va tvungen att ta emot, dom har ju inte normal tid där borta, haha), sen ska han förhöra mig, tums upp!
Nu ska jag gå och kolla på nån film som vi spelade in för ett tag sen.. Vet inte vad den heter.. ;P


övningskörning!

Idag va den stora dagen, första gången jag övningskörde! Jag kööööörde liksom en bil! Hahaha, det känns så himla konstigt att jag har kört en bil helt själv, hahaha! Vi va på en parkering och jag fick bromsa och svänga runt och hålla på. Det va ASKUL! Men jag kan verkligen inte tänka mig själv att åka runt och bromsa och gasa och hålla på, det är värsta proceduren att gasa och bromsa och hela köret, när jag nån gång köper en egen bil tror jag det får bli en automat, hahaha, nejmen man vänjer sig väl :P det är bara lite mycket att tänka på i början, men jag kan i alla fall bromsa mjukt nu och jag kan köra från en parkering till en annan, haha! KULKULKUL! Vi ska köra mer imorrn :)

Har pluggat massa no nu på kvällen också. Suck, jag orkar inte, men det är nåt som måste göras :P tyyyyvärr. Har massa kvar att göra så det är bara att återgå, men jag längtar till körningen imorrn 0:)

lördag

Och så va det helg igen! :D Måste plugga en del.. Men annars är det skönt!

Ska till Ikea med mamms och min moster idag, och så ska vi in och kolla på en ny cykel till mig, upptäckte ju i veckan att min cykel va stulen :(
När vi kommer hem och papps kommer hem från jobbet så ska vi - damdatadadadaaaaaaa - ÖVNINGSKÖRA! :D:D:D:D:D:D:D FÖRSTA GÅNGEN! :D:D Papperna kom igår! JIIIHAAAAAAA! :D
Wish me luck och gå inte ut på några tomma parkeringar, i alla fall inte om jag är där ;)


SKÄRM! :D

TJOHO, nu kan jag använda pappas dator också! ;) Han har FINALLY köpt en plattskärm, han har varit så negativ till det hela tiden men NU har han äntligen gjort det! (Typ samtidigt som min börjar fungera igen... Men ändå ;) )

bonjour

Bonjour folk, ville bara meddela om att min dator muppar sig så jag kan inte uppdatera förutom på pappas datorn vilket jag undviker för jag har ändå inga bilder eller nåt här, adios!

lördag

Nu ligger jag här i sängen igen på landet. Alla vill sova och jag tar med mig datan upp hit för jag tänker inte sova på ett tag.

Har solat idag! MED BIKINI! Det va så pass varmt att man kunde göra det och jag fick litelitelite märken! ;) Min moster blev jätteröd i ansiktet så hon fick färg snabbt, men jag kunde inte ligga i solen jättelänge. Höll nämligen på att renovera ett bord lite grann. Jag skulle slipa hela bordet och sen skulle jag måla det, och grejen är att det är ett lite konstigt bord för det är lite som en arbetsbänk, det finns en låda och en skiva man kan dra ut ur bordet så det va lite jobbigt med alla delar att slipa och så. Imorrn ska vi nog måla undersidan av allting. Sen blir det till att slipa igen och måla och spackla lite grann nästa gång vi kommer hit ;) inte så lätt som man tror att måla om ett bord, TYVÄRR... ;)

Hursomhelst så ångrar jag inte nu att jag följde med hit :) funderade ju på att stanna hemma, men det är kul när min moster är med, hon livar upp stämningen! ;) Och idag har det ju varit så fint väder och sådär också!

Igår satt jag och Annanas ute i parken i solen också! Va varmt då med! Men då hade jag lite mer kläder på mig ;) Hursomhelst så va det jättetrevligt att bara sitta där lite och sååå, har inte träffat henne på två veckor! Så det va väldans kul att träffas igen :)

Imorrn blir det en löprunda, lite solning, målning av bord, hemfärd och kanske ett gymbesök om jag hinner, beror på hur soligt det är och hur länge man kan sola alltså ;) . Skolan närmar sig och det känns ju lite sådär lagom kul. Usch, jag vill att det där sommarlovet ska komma snart. Snaaark.


fredagen den trettonde

Och så va det fredagen den trettonde igen!

<3

Har haft det asbra idag!
Först gick jag med en tårta och presenter till Jossan :) sen åkte jag och mamms ner på stan och tog sprutan mot TBE, så nu har jag ont i armen.. Hursomhelst så va det asmycket folk när vi skulle ta den så vi fick vänta i en hel timme.
Efter det träffade jag Joanna & Steph på stan, vi försökte hitta lite balklänningar men utan större framgång, var i hela friden hittar man vettiga balklänningar? :O
Epic movie
såg vi i alla fall! Jättekonstig, men det är ju poängen med hela filmen och den va kul, skrattade mycket :) efter det åkte vi hem till Steph och körde lite Singstar!
Som sagt, en asbra dag! :D

Jag måste verkligen fixa alla bilder jag har sagt att jag ska fixa... Skorna och allt... Det kommer snart :)

Torsdag

Igår va jag på ansiktsbehandlingen och det va så hiiiimla skönt, jag har verkligen saknat det! Hon färgade mina fransar och plockade mina bryn också, haha, det visste jag inte innan att hon skulle göra (mamma visste inte vad hon hade bokat för behandling, haha, smart mamma), det va i alla fall jätteskönt! :D
Efter det gick jag hem en liten stund och sen gick jag och mamma ner på stan, jag köpte en foundation från Lumene (får se hur den är?) och sen skulle vi ta en till spruta mot TBE, meeen så såg vi att det va billigare att ta dom idag och jag menar, varför lägga ut 100:- extra per spruta (=300:-) när man kan ta dom billigare dagen efter? Dumt, därför tog jag och mamms tunnelbanan och köpte en ny kräm till mig och sen gick vi hem.
Efter det va det ju tänkt att jag & Jossan skulle iväg på vårt favoritpass, men icke sa nicke, jag kände mig trött hela dagen igår och va helt slut innan jag skulle iväg precis, ont i huvudet och så. Därför tog jag febern och så hade jag feber och fick inte trääna..

Idag har jag först nu bakat en tårta till Jossan, ska fota den sen när hon har tagit upp den, skulle gjort det innan jag slog in den i en massa folie, det är hursomhelst en marsipantårta. Jag ska till henne och lämna den och en present och sen ska jag ta den där sprutan med mamms och sen ska jag träffa
Steph & Joanna :) vi ska på biiio och lite sååånt :D vet fortfarande inte vad vi ska se, men vi har några nominerade.


vingåker, boxning och skor :D

Idag va jag med mamms i Vingåker, vi åkte till deras outlet. Ingen jättehit precis... Men jag köpte ett par skor! Ska fota dom sen :)
Rätt lång bilresa, men det gick ändå snabbt! Bara glada miner idag :) tums upp för det.

Sen va det boxning! Det va aaaskul idag :D:D vi fick stå och göra klappramsor, hahhahaha! Inte hela tiden, vi gjorde mucho jobbiga saker också, men på slutet fick vi göra klappramsor, det va hursomhelst en askul träning!

Skorna från Asos har kommit också! :D:D I lööööv dom! För första gången i världshistorien har jag skickat efter ett par skor som är för stora! Men jag köpa små grejer och lägga i för att det är nog lite enklare än att hålla på att skicka tillbaka och byta och grejor, jag gillar dom i alla fall! :D

Imorrn är det ansiktsbehandling, TBE-spruta, sätta in pengar på kontot och träna som gäller! :D Gillar det första bäst 0:)

ingenenergidag

Imorse vaknade jag totalt utan energi, vaknade första gången vid halv sju, sen slumrade jag till typ halv nio. Då gick jag upp och segade mig hela förmiddagen, sen duschade jag och segade mig ännu mer. Efter ett tag åkte jag i alla fall iväg och tränade, tänkte att jag kanske skulle få lite energi där, men icke, höll på att somna på cykeln, men jag körde ändå ett rätt hårt pass (hoppas jag får träningsverk nu, hehe). Sen promenerade jag hem från Karolinska! Det va skitkallt men skönt ändå ;P
Tror jag bara ska kolla på en film ikväll :) SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

SNÖ!?

VARFÖR ÄR DET TVUNGET ATT SNÖA NU!? DET ÄR JU SNART MITTEN AV APRIL FÖR TUSAN! BLÄÄÄÄÄÄÄ!
Inte för att den kommer ligga kvar särskilt länge, men ändååå :(

image171
Bilderna lyckas bli väldigt oskarpa under tiden man gör collaget..? :P

långfredag

Vilken fyndig rubrik, den har inte alla haft idag ellerhur? :P

Jag har mått konstigt hela dagen idag, jag har inte vaknat känns det som, det är lite som att man är på andra sidan en vägg än vad alla andra är... Jättekonstigt känns det!
Har varit yr, mått illa, haft ont i magen och varit astrött hela dagen, somnade vid fem och så vaknade jag och mådde piss, men nu mår jag lite bättre igen. Hade ingen vidare feber, bara pyttelite så jag vet inte vad det kan bero på? Kanske sömnbrist i veckan och lite överdos om man jämför med vad jag har fått per natt innan? ;) Sov nio timmar inatt och det är väldans mycket för att vara jag.

Va med mamms i Kista och köpte en present till Jossan som fyller år på torsdag! Sen skulle vi egentligen ta en promenix, men som jag mådde blev det ingen tyvärr.
Fick värsta läsinfallet förut också, men så fick jag beslutsångest om vilken bok jag skulle ta och så somnade jag istället. Såå, dagen har varit allmänt konstig.

Det känns som att klockan är typ lite också, kanske vid fem eller nåt, men nej, den är kvart i nio och nu borde jag gååå för jag blir bara konstigare av att sitta här ;P

PÅSKLOV <3333

PÅSKLOV! <33333 I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖV IT!

Dagen började med att jag kom till skolan och så fick vi veta att vi skulle ha två lektioner idag... En klockan 11.05 och sedan den andra klockan 14.20... Lite småsegt... Alla lärare har nämligen fått magsjuka, det är nåt som går på skolan. However så gick vi och pratade med våra lärare och så löste vi det så att vi bara hade den lektionen 11.05. Jag och Anna dödade tiden fram tills dess och efter den lektionen gick jag heeeem!
Åkte till City Gross med mamms och papps, blev åksjuk i bilen, fick för mig att jag va magsjuk jag med, allt illamående jag känner nu tror jag är magsjuka ;)
Efter det åkte jag hem till Steph som mådde som hon mådde ;) hon skulle fixa påskris så vi gick ut på hennes gård och fixade nåt slags taggbuskeris, hehehe, inte precis björk ;D men det blev fint ändå!
Sen bar det iväg till gitarren, höll på att frysa ihjäl på vägen dit, fyfan!
Nu är jag hemma igen och ska bara njuuuuuuta av looovet jag har framför mig <3


dansdansdans :)

Ja, som sagt så va det dans i blå hallen igår! Det va jätteroligt, jag va så flummig i början så att jag blev astrött på slutet, haha!
Dansen innebar; foxtrott, vals, bugg & linedance, linedancen va jättekul, hahahaah! Höll på att skratta ihjäl mig! Finns inte så mycket mer att säga :) det va i alla fall jättekul!

Har sovmorgon första lektionen idag, lite snålt tycker jag, vi får en timmes kompensation för tre timmar... Okej, 2 va obligatoriska, men ändååå! Och okej, det va kul och sådär, men det borde fortfarande va lika mycket kompensation för det vi va där.. :P

Idag är det sista skoldagen innan lovet, FINALLY! Lite segt att jag har gitarr ikväll... Menmen, jag va inte där förra veckan så nu måste jag gå dit.
På lördag kanske vi ska till min kusin! :D Ska bli mucho nice!

dans i blå hallen

Kom hem för en stund sen :) det va kuul! :D Får berätta mer imorrn eller nåt.

onsdag

Idag har vi so-provet, vi får väl se hur det går med den saken.. Sen ska jag & Joanna gå och klippa oss tillsammans och så ska hon komma hem till mig innan vi ska till Stadshuset :D
Såå... Ikväll är det dans i Blå Hallen som gäller, haha!

sososoo

Nu har jag varit duktig och pluggat mer på andra världskriget :P nu är det lite städning och 2 oregelbundna franska verb som gäller... Och klockan är bara åtta! :D

Dansinspiratörerna

Idag kommer dansinspiratörerna. Vi får väl se hur det blir ;)

IT-dagen igår va ju lite... Onödig ;P skönt med nåt annat än vanlig skoldag, men det va verkligen sövande att sitta och lyssna på allt info som man redan visste, antagligen va det bättre för lärarna, jag antar att dom hade fått nån slags liten kurs om vad det är vi sysslar med framför datorn, tror dom lärde sig mer än vad vi gjorde. Det sega är att dom bara berättar för oss vad vi gör, som om vi inte redan visste det liksom? Suck...

Va ju på gymmet igår också :) det är alltid samma människor på just det gymmet ;) lite roligt, snart blir man väl värsta bundis med alla (skämt..). :P

Tänkte boka nästa instruktion, den individuella, men sen hann vi inte för vi va så sega när vi duschade så dom hade stängt kassan och så när vi skulle gå. Det får bli nästa gång :)


Juste, jag lämnade ju inte tillbaka min kofta så jag kanske tar nån bild på den också när jag hinner... Ja, det får jag göra.

Ha en trevlig tisdag :)


träääääna

Snart bär det av till gymmet :)

Har suttit och stickat på mössan som Annanas ska ha på modevisningen om den passar ihop med det andra ;) va tvungen att göra om den förut, den blev föööör stor, hoppas den inte blir för liten nu bara, jag ska sy ihop den på slöjden imorrn :) har inga bra nålar till det här.. ;)

Imorrn kommer dansinspiratörerna till skolan, dagen innan dansen i blå hallen, vi ska lära oss att dansa från 8.30 till 11.15.. Är det någon slags allmänbildning eller? ;P Hoooowever så är det så det äääär.
Det är i alla fall bara 3 dagar kvar till lovet! <3

Jag och Joanna ska snart börja göra vår franskafilm också 0:) vi ska filma fina grejor i Stockholm och prata på franska och sen kanske vi ska skicka ner den till vår värdfamilj, haha, dom kommer skratta ihjäl sig när dom hör vår otroooooligt proffsiga franska ;)


andra världskriget

Har precis suttit och svarat på en maaaaassa frågor om andra världskriget. Har provet på onsdag. Det är typ det enda som är jobbigt den här veckan :P annars händer det typ inte så mycket annat ;)

veckan

Måndag: skulle egentligen klippa mig, men jag är för osäker på hur jag ska göra så det får bli en annan dag... Träna!

Tisdag: Boxning!

Onsdag: Ska kanske ner på stan en snabbis? Dans i blå hallen ;P

Torsdag: Gitarr!

Fredag: LEDIG! <3 Trääääna!

Lördag: Träna :)

Söndag: Träna :)

Fyller på sen... ;)

måndag morgon

Va faktiskt inte så sjukt jobbigt att gå upp idag, men det va pga min väckarklocka! Brukar alltid ha på att den ska pipa, trodde den skulle göra det imorse också, men icke istället va det nån orientalisk musik som gick igång och jag började bara skratta när jag vaknade, det lät så himla kul! Så jag vaknade på rätt sida också ;) brukar inte va på så bra humör när jag ska upp tidigt annars...

Annanas är i fjällen nu så jag kan inte gå till skolan med henne :( too bad. Jag har massor med saker jag måste säga till henne, meeen, det får vänta tills hon kommer hem :) .

Jag beställde ett par skor från asos igår, believe it or not! Det är dom här, fast röda :) 149:- bara!

image169

i'm hoooome :D

Nu är jag hemma igen! WOHO! ;)