godmorgon

Nu gäller det bara att frakta med alla delar till pepparkakshuset... Helst inte i smulor...

maison de pepparkaka

Est klart snart :) nästan alla delar klara! Typ fem kvar sen bara! Imorgon kommer vi nog få börja sätta ihop det på tekniken, mucho bien! Måste försöka frakta med mig alla delarna till skolan, sen ska dom vara i nåt skåp så att dom inte går sönder... Well, det blir nog bra :)

Adios!

école francais

Nope, det blir det inget med. Den va inte så tilldragande faktiskt. Howeeeever, nu är jag trött och hostig... Men jag har inte ont i halsen! :D Peppar, peppar... ;)

morning

JAG HAR MINDRE ONT I HALSEN IDAG! WOHOO!! Jag har fortfarande ont, men inte lika ont som igår! :D C-vitaminen kanske hjälper lite grann? ;) Kan det hjälpa såhär i efterhand när man redan är sjuk? Jaja, hoppas jag blir frisk nu i alla fall :)
Jag har sprungit runt här och plockat undan en massa av mina saker som låg överallt i hela lägenheten, ibland är jag bra på att sprida ut mig... Mamma & pappa blir inte så underbart glada. However, nu ska jag gå och göra mig iordning, adios!

tjejsnack

Har du några husdjur?
Japp, en nymfkakadua, Clementin :)
Vad har du haft för husdjur?
Vandrande pinnar, hoppande bönor och Clemmis :)
Vad hette ditt första husdjur?
Ååå.. Jag tror mina första vandrande pinnar hette Piff & Puff, den ena hade inget ben, eller om det va Långben som jag hade först... Mina hoppande bönor döpte jag aldrig, haha ;D
Vad har du alltid velat ha för djur?
När jag va liten ville jag absolut ha en kanin, men jag har inte haft nåt djur jag alltid velat ha, det har varierat :)
Om du fick vara ett djur i ditt nästa liv, vad skulle du då vara?
En fågel :D

goodmorning sunshine

NOT, jag har ont i haaaalsen :( ondare än igår faktiskt. Det gör ont så fort jag rör tungan, alltså försöker jag att prata och allmänt röra den så lite som möjligt. Aaaaj :(
Pappa ska ringa doktorn idag och fråga om jag kan få komma dit i eftermiddag, och så ska han fråga om jag kan få gå till samma sjukgymnast som honom utan remiss från läkare för min axel som jag får ont i så fort jag går typ 100 meter. Jag har ingen aning om vad det är, jag kanske spänner mig? Men då är grejen den att det inte försvinner om jag inte spänner mig... Såå... Det är nog bättre att ett proffs får titta på det :P

Ha en trevlig MÅNDAG folk! Adios!

önskelista!

Japp, önskelistan har återigen blivit påfylld samt mer utvecklad. Förut va det bara lite (?) saker och inte så förståelsebart (kan man säga så? nja, i alla fall så skulle nog inte någon som inte var jag fatta vad jag menade, haha). Nu har jag skrivit den väääldigt förståelsebar och fyllt på med lite extra saker 0:) mamma och pappa bara rynkar på ögonbrynen när dom ser den, hahaha ;D
Jaa, och så va helgen slut igen. Den går väldigt fort. Fast... Veckorna har faktiskt börjat gå rätt fort dom också. Dagarna går seeeeegt, men veckorna går konstigt nog rätt fort, haha ;) hur nu det kan gå ihop...

Adios amigos! Ha en bra måndag!

promenix

Har varit på promenad med mamma, vi gick i typ... Ööö... 4 timmar :)

It's monday tomorrow -.-

inga julklappar men...

Nej, inga julklappar blev det, men jag köpte en tröjklänningstjohej och en kofta, sen köte jag strumpor också ;)
Jag mår inte så bra, pappa säger att jag måste gå till doktorn för att jag ska få penicillin, det har ju fortfarande inte gått över såå... Antagligen är det en bakterie. Ska hitta bilder på sakerna nu, adios!


 

stan

Idag bär det iväg till stan tror jag. Jag måste köpa lite olika saker och så ska jag faktiskt börja kolla lite efter julklappar!
Nu har jag fått ondare i halsen igen, jag fattar inte det här! GAH! För lite sömn säkert... Well, adios!

bättre och ingen idrott

Känns bättre nu från igår. Det blir ingen idrott idag för min del, mamma & pappa tyckte absoluuuuut inte att jag skulle vara med som jag mår... Well, idag ska vi börja baka pepparkakshuset, adios!

-

Jag kan inte förstå varför jag alltid får dåligt samvete när jag har varit arg på någon, jag vet att jag har rätt och jag tycker fortfarande samma sak, det är inte precis så att min åsikt har vänts av bråket, verkligen inte, jag tycker att det va extremt otrevligt sagt och ja, jag fungerar så att jag kommer vara arg i några timmar nu framöver, sen kommer det gå över till ett dåligt samvete som jag egentligen vet att jag inte borde ha. It sucks och jag säger väl redan nu förlåt till dom jag va arg på för att jag blev arg, jag kunde ha sagt det lite lugnare, men jag kunde bara inte ta den där tonen från er, sorry.


pepparkakshus

Nu har jag gjort en stor fet mall till pepparkakshuset jag och Stephni vill göra på tekniken :D till tävlingen :D det tog jättelång tid, men det kommer bli skitfint! Imorgon ska vi kopiera alltihop och tejpa ihop och se om det fungerar :D kuuuuul!

Adios!

tjejsnack lite sent..

Barndom
· Hur såg du ut när du var liten? (Lägg gärna in foto)

 
   

· Vad var din favorit lek/leksak?
 Ööö... Jag hade en tupp som jag gillade, sen hade jag ju såklart min kära nalle :)
· Vem var din/dina bästa kompis/kompisar?
Jag hade en kompis på dagis som jag precis fått kontakt med igen, fast hon bor i England nu, men Ida heter hon i alla fall :)
· Berätta om nåt speciellt barndomsbus eller barndomsminne du gjorde som liten!
Hmm... Mamma berättade att jag lekte snopp... Men ärligt talat har jag inget minne av det! LOVAR!
· Hur mycket vägde du och hur lång var du när du föddes?
Jag vet inte, får fråga nån som vet sen ;)


good

Känner mig duktig just nu, kan ej berätta why, men det gör jag i alla fall :)
Idrottslektionen.. Ja, det kändes lite skumt, men folk verkade tycka den va bra :P jag kände mig bara så dum, och så hade jag ischiasen (stavning?) och ont i halsen och förkyld i stort och ja... Menmen ;)
Jag va hos SYV också. Vi snackade i 45 minuter varav 15 va om gymnasium. Det andra handlade om det som alla andra pratar med mig om nu också. Det känns som att alla vet, problemet är bara att jag inte vet om dom gör det, hon va jättesnäll och jag kunde snacka med henne om det, men jag vet inte om jag riktigt tror på att hon inte visste någonting alls.

Adios!

idrottslektion

Japp, om... Jag vet inte, jo, typ två timmar och en kvart börjar min och Annas idrottslektion ;D spännande... ;)

läsdag

Halsontet är bättre igen, men jag har fått värsta ont i höften, jag kan inte gå normalt, skitjobbigt... Är fortfarande förkyld också.
Idag va det läsdag! Det blir lite småtråkigt att läsa en hel dag tillslut, men det är ju bättre än en vanlig dag med vanliga lektioner såklart ;) det är snart jullov! Det är inte så himla jättelångt kvar om man tänker efter! Så himla skönt det kommer bli :D sen är det bara en vårtermin kvar! WOHO! Bara tre härliga år kvar sen (not...) hahaha! Well, skönt med lov ska det bli i alla fall.
Hoppas verkligen att jag blir frisk snart så att jag kan köpa kortet på friskis. Jag måstemåstemåste! Ingen boxning idag p.g.a att både jag och Steph är sjuka :P jag får inte springa imorgon heller. Snark! På torsdag har jag inte tid, ska ut till min kusin (:D:D:D), sen på fredag kanske! Om det fungerar... I hope so! I need it..

Adios!

bläää

Igårkväll hade jag ju inte så ont i halsen, men det har kommit tillbaka, AJ. Jag ska i alla fall gå till skolan så får man väl se hur man känner sig, jag måste gå imorgon för att jag ska hålla min idrottslektion och gå till SYV och snacka om gymnasium. Well, som sagt, vi får se hur det går, ciao!


tjoho



bild på tröjklänningen/tunikan/whatever jag köpte igår ;)

hjälpanemig

Okej, nu har jag suttit rätt så länge och kollat mer på det här med gymnasium. Jag har skrivit lite vilka inriktningar på natur dom olika har och skrivit när dom har öppet hus + att jag har mailat och frågat några vilken förra årets intagningspoäng va. Jag vet ju ungefär på vissa... Men inte alla :P och inte säkert. Det är ändå bara typ... Tre månader kvar innan man måste ha valt. Det är inte så länge! Hej och hå, men jag tror jag börjar få någon slags klarhet i vad jag vill nu.

Adios!


måååndag

Måndag morgon igen, jag undrar hur många gånger jag har skrivit det i den här bloggen? ;P
Jag ska gå om typ tjugo, tjugofem minuter och plågas i skolan. Finns en sak som jag bävar lite för, och det är inte musikprovet, inte säkert att det ens händer, men om det händer är jag död. Well, vi får se om jag kommer hem levande. Önska mig lycka till! Haha!

Adios

stan

Stan med Steph idag :) först gick vi till hm, det där nya, jag köpte inget, provade en kofta men den va konstig. Steph köpte massa tröjor som va fina allihopa, hon hade presentkort, JAG VILL OCKSÅ HA! ;)
Sen gick vi i alla fall till gina, där köpte jag en... Tröjklänning, kan försöka hitta bild... Steph köpte lite fler tröjor ;) nu är jag pank. Fast bara tills imorgon :P då kommer nya pengar, men dom ska gå till julklappar tyvärr, haha ;D
However, sen när vi hade varit där gick vi till coffehouse by george (tror jag...?) ja, i alla fall, där tog Stephni en bakad potatis med skagenröra och jag tog en kopp teeeeee. Nu ska jag måla naglarna, för jag köpte ju ett väääldigt exklusivt säkert hemskt fult nagellack på hm ;) hahaha!

Adios!


bättre

Jag tror jag mår lite bättre idag, febern är lite högre... Skumt nog, men annars känns det bättre ;) nu är det bara operation övertalning som gäller för att jag ska lyckas komma ner på stan med Steph, mamma och pappa tycker inte det är någon vidare bra ide. Men jag kan inte sitta här och ruttna i en vecka (okej, jag har bara varit hemma en dag, men ändå)...
Det är fint väder! Sol! :D Även om det inte är så varmt så känns det bättre när det är sol, okej, ibland kan jag faktiskt vilja att det ska vara lite grått och trist, men det beror på vad man ska göra på dagen, ska man inte göra något speciellt kan det lika gärna vara lite grått och trist, då behöver man inte ha dåligt samvete för att man borde göra någonting annat :P när man ska ut på stan som idag till exempel så är det trevligt med lite sol :)

Adios!


shuffle från klaris för att jag har tråkigt :P

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

Will it be ok? The hardest part
How are you feeling today? Swallowed in the sea
How do your friends see you? Twisted logic
Will you get married? Kingdom come
What is your best friend's theme song? The blowers daughter
What is the story of your life? Who's da' man
What was high school like? Tears in heaven
How can you get ahead in life? Fields of gold
What is the best thing about your friends? Time of your life
What is tonight going to be like? Burnout
What is in store for the remainder of this weekend? Minority
What song describes you? Wonderwall
To describe your grandparents? Collide
How is your life going? Perfect time of day
What song will they play at your funeral? Mitt gullbergs kaj paradis
How does the world see you? Brännö serenad
Will you have a happy life? En midsommarnattsdröm
What do your friends really think of you? Dom kommer kliva på dig igen
Do people secretly lust after you? Här kommer lyckan för hundar som oss
How can I make myself happy? Rockenroll , blåa ögon - igen 
What should you do with your life? Gråsparven när hon sjunger
Will you ever have children? Minnen av aprilhimlen

Japp, jag har tråkigt så jag gör allt man kan göra, haha ;)

från steph

You Are 16% Evil
You are good. So good, that you make evil people squirm.
Just remember, you may need to turn to the dark side to get what you want!
How Evil Are You?

så stört rolig! <3


sjuksjuksjuk

Nu är jag sjuk på riktigt :P men det rör på sig, har mindre ont i halsen men är snuvigare än igår, men jag föredrar snuvighet före ont i halsen, har man ont i halsen så känner man sig ju så himla sjuk!
Vi va ju i alla fall och såg Saw 3 igår, jag somnade 0:) surprise! Men, jag är ju som sagt faktiskt sjuk, då borde folk ha överseende, säger vi ;D hahaha! Mamma och pappa har åkt till landet över dagen, dom skulle egentligen stanna där inatt, men när jag blev sjuk så tyckte dom att dom skulle stanna hemma :P

Adios

så himla klockren!

Hahaha, det här måste vara den roligaste bebisen jag har sett, hahaha!

http://www.youtube.com/watch?v=HttF5HVYtlQ


sjuk snart

Japp, jag håller på att bli sjuk, har ondare i halsen nu och är trött och har antagligen feber, men jag tänker inte ta den förrän efter bion ikväll :( piss

ciao


sjuk?

Undrar om jag håller på att bli sjuk? Jag har lite ont i halsen och ja... Menmen, nu ignorerar vi det så länge det går och lever vidare som vanligt.
Jag blir så himla torr på vintern! Man måste smörja in sig dygnet runt känns det som. Jissesamalia! Jag ska gå till skolan vid nio, sen har vi idrott, so och svenska. Efter det bär det iväg till gymnasiemässan. Ska dit både i eftermiddag och imorgon. Jag har bokat tid hos SYV/SYO också, det känns bra, även om jag inte vet vad det är jag undrar över exakt eftersom hon inte svarar på vilka skolor som är bra eller dåliga, och det är väl ganska förståeligt att hon inte kan göra det. Men jag ska hursomhelst försöka få lite klarhet i allting och kolla vilka skolor som hade vilka intagningspoäng förra året och sådär :) Det kommer hela tiden ny gymnasieinformation i brevlådan, det tråkiga är bara att det typ kommer sånt som jag inte precis känner för att gå på, mest naturbruksgymnasium, det har jag verkligen ingen lust med.

Adios!


IDIOT

GAH, JAG HATAR DEN DÄR MÄNNISKAN IBLAND!


morgon

Torsdag, imorgon är det FREDAG! :D Idag är det gitarr som gäller, om jag lyckas komma fram den här gången p.g.a. alla jobbiga förseningar i tunnelbanan... Well, imorgon är det i alla fall fredag :)

ADIOS!

5,5 km

Idag sprang jag 5,5 km med Steph ;)

kallt

Gud vad jag fryser, nu sitter jag här med en fleecefilt och hackar tänder, det är skitkallt! BURR! Vi har idrott idag och ska... HOPPA TRAMPETT, TJOHO-O...
Händer nåt mer idag? Jo! Vi slutar klockan 13.00! :D:D:D Tänk att bara EN timme kan kännas som en evighet ibland ;D hahaha! Jag och Anna ska planera vår idrottslektion lite grann då i alla fall :)
Det känns som det va något mer jag skulle göra idag men jag minns inte vad :O jaja, det kommer väl senare i guess.
Igår ringde hon från min ansiktsbehandling och så berättade jag att dom hade sagt på laserstället att jag inte fick göra någon behandling förutom den förrän allt var klart och hon verkade ta det som värsta avskedet, hon sa typ att hon tyckte att jag skulle komma in och berätta hur det fungerade och sådär, sen sa hon att "jaa.. du kanske behöver komma hit någon gång i framtiden ändå?" jag fattade först inte att hon trodde att jag skulle sluta hos henne, det skulle jag aldrig göra! Och om jag nu (förhoppningsvis) inte behöver gå på några porrengöringar så kommer jag gå på nåt annat :) det är så mysigt där och jag kan inte bara dissa henne för hon har hjälpt mig så himla mycket :)

Adioooos amigos!


trötthet

Jag har varit trött idag, big time, men nu är jag lite piggare faktiskt :) Joanna följde med mig ner på stan och så köpte jag äntligen en present, jag ber offentligt nu här offantligt mycket om ursäkt till klawris för att jag inte har någon fantasi och för att jag är trög, FÖRLÅT! Men du vet ju varför :) hursomhelst så ska jag skicka iväg det imorgon! :D Sen skulle vi åka hem och så åkte Joanna ner till t-banan, jag gick iväg till bussen men sen när jag startade min mobil så hade jag fått ett sms från min kusin som va i stan så jag sprang iväg till henne på åhlens, men oturligt nog skulle hon precis åka iväg på en middag, tyvääärr, så vi hann inte träffas så länge, men det va kul ändå :)
Sen åkte jag i alla fall hem och nu är jag hemma ;D och nu måste jag gå och... Öö... Jag vet inte, jag måste ingenting, men however, ciao!

tjejsnack

Fikadags
· Hur ofta går du på café?
Inte så ofta... Eller, ibland...
· Vad köper du oftast när du fikar?
Te
· Favoritcaféet?
Ööö.. Kommer tyvärr inte på nåt just nu, är lite streschigt...
· Vad föredrar du; kaffe, te eller varm choklad?
Te
· Hur mycket pengar lägger du ner varje månad på att fika?
Nja, så lite som möjligt, snåljåp, jaaaaaapp

träning

Woho, jag hoppas att jag har träningsverk imorgon ;) men jag va duktig och stretchade för en gångs skull, hoho ;)


söndagskväll

Okej, jag har redan konstaterat det en miljon gånger, men det skadar inte en gång till, söndagskvällar är hemska. Imorgon är det måndag och jag hatar att tänka på det.
Därför funderar jag på att gå och lägga mig och titta på tv eller nåt, bara för att sura ihop för att det är måndag imorgon. Diss på söndagskvällar. Ciao!

ansiktsmask

Nu sitter jag här med en ansiktsmask efter bion. Steph messade mig och hade inget och göra så att vi gick på bio, world trade center såg vi. Den va bra, men jag trodde det skulle va mer pangpang egentligen. När man hade sett united 93 (WOW, JAG SA RÄTT!) och den där dokumentären på Discovery om hela grejen så tänkte man på dom händelserna samtidigt som dom hände i den här filmen men inte uppmärksammades, okej, det låter mupp... Men så va det i alla fall ;)
Nu måste jag gå och tvätta bort masken, annars kommer mitt ansikte att stelna i den minen jag just för sekunden har och aldrig mer se ut som vanligt (?)... ;)

Adios

stan

HJÄLP VAD DET ÄR FOLK PÅ STAN, jag höll på att avlida av trängsel, hjälp! Jaja... Jag hittade skorna! :D Det va bra för det börjar bli lite kallt om fossingarna nu :P jag köpte en kofta på gina också, men jag vet inte om jag ska behålla den, jag får se, den va billig så jag köpte den och sådär, jag va lite stressad också menmen, vi får se hur jag gör :) hittar ingen bild på koftan på deras hemsida, jag får fota den sen och sätta in här, men just nu orkar jag inte :P

Adios!

lördag <3

Åh du ljuvliga lördag! Poesi på hög nivå. Eller inte. Men det är i alla fall lördag :) tummen upp för det! Jag ska med mamma och köpa farsdagpresent idaaag och så ska jag göra lite andra saker på stan också. Jag måste gå till mitt ansiktsbehandlingsställe också och boka om min tid. Kom ju på att jag inte kunde på fredag så jag måste gå på onsdag. Well, nu ska jag gå och sysselsätta mig med något om det finns något att göra här... Adios!

herregud

What is happening med klassresan och allting? Föräldrarna är galna, diiiiss... Tjohej, imorgon ska jag köpa nån farsdag present till papps :P
Ciao!


morgon

Snark, jag är fortfarande trött, men jag sov jättelänge! Jag skulle gå in och lägga mig och titta på tv, men vem somnar om inte jag, jag kan inte lägga mig i en säng utan att somna bums, haha! However så sov jag typ länge och det va skönt :D problemet va bara att jag nog vaknade i en djupdömnskurva i alla fall, men när jag väl vaknar från den så blir jag nog piggare :)
FREEEEEEEEEDAG, HALLELUJA! WOHO! :D :D :D

Adios


gitarr soon

Snart ska jag iväg till gitarren, haha, idag va ung utan pung i skolan igen, den här gången va bättre än förra, hahaha ;)

Ciao!

desperata husfruar och oc

Nu har jag äntligen tittat på det inspelade, japp... Från när vi va borta :P snart börjar nästa och nu måste jag ringa klaris :D:D:D, ciao!

kyrkan

Ingen större träningsverk faktiskt, bara lite grann :P
Nu ska jag snart iväg till kyrkan och så ska vi va där i typ en och en halv timme och kolla på det där låtsas bröllopet eller vad det nu va vi skulle göra? Well, bättre än vanliga lektioner ;) det är ju inte något som är särskilt jobbigt att koncentrera sig på i alla fall, haha!

Ciao!

träningsverk imorgon

Oh yes, imorgon blir det träningsverk skulle jag tro! Boxningen tog på magen, haha! Den krampade ihop totalt! Wellwell, lite muskler skadar inte :)
Jag är så himla trött! Man är helt back to normal på något sätt, trött dygnet runt och vill bara sova och göra precis vad som helst förutom att gå till skolan. Snark... Vi har kärleksvecka så det är inga läxor i alla fall, det är lite najs!
Imorgon är det oooonsdag, vi ska börja i kyrkan halv nio, kärlekstema som sagt... Dom ska ha något låtsasbröllop för oss, sen åka till skolan och ha nån diskussion på engelskan om kärlek och sen vette tusan vad vi ska göra på dom andra lektionerna, men sen slutar vi i alla fall fem över två!
Min kusin kanske kommer förbi, skulle va trevligt :D innan hon åker iväg till England. Jag ska ju vidare på ansiktsbehandling halv fyra, men en snabbvisit kan hon ju alltid ta här :D tycker jaaaaaag :)

Ciao!

skorna

Här kommer bild på skorna;



Jag tycker själv att dom inte alls ser snygga ut på den här bilden... Dessutom är dom jag ska köpa svarta :) mamma va tydligen och kollade med dom i affären igen, då sa hon att dom skulle komma in om TVÅ VECKOR, jahapp... Det blir till att frysa i två veckor, TJOHO!Ciao!


morgon

Japp och så va det tisdag! Igår va jag nere på stan hela eftermiddagen och letade efter några sorts vinterskor och jag hittade ett par, men så hade inte en enda affär min storlek, den va SCHLUTT! Så sen gick vi hem och ringde till en massa affärer som va återförsäljare till Vagabond, men icke, ingen hade dom så nu har jag mailat till själva "högkontoret" och frågat om dom kommer komma igen... Annars blir det till att börja om från ruta 1 och då kommer jag aldrig att hitta ett par!
Well... Inget att göra nåt åt tyvärr. Ciao!

tjejsnack

Halloween/Alla Helgona
· Har du varit på någon Halloweenfest i år?
Nej
· Ditt bästa tips för en lyckad Halloweenfest?
Ööö.. Jag har ingen aning faktiskt...
· Det bästa du  klätt ut dig till?
Det enda, häxa, jag har bara varit på ett par stycken när jag va liten ;)
· Har du sett ett spöke någon gång?
På halloween ja ;) utklädda spöken finns det ju gott om då ;P
· Har du besökt någon grav i helgen?
Nope, jag va på Teneriffa så det va lite svårt... Jag hade nog inte gjort det annars heller, jag "firar" inte alla helgona så mycket, inte halloween heller.


blev en lite snabb, haha!

bilderna

Angående de där bilderna jag höll på med, kolla min bilddagbok;
http://www.carris.bilddagboken.se

Jag har inte laddat upp bikinibilderna vid poolen, känns inte så frestande :P vill folk jag känner se dom så kan jag skicka dom ;) där ser man tydligare brunheten än vad man ser på den andra bilden på mig där i dagboken, haha!

However! Som jag sa förut så fyller Klaris år, GRATTIS återigen!

ADIOS AMIGOS!



GRATTIS KLARA!

Idag fyller KLAAAAAAAAARA år! :D:D:D GRATTIS!

Klawris blogg;
 
http://klarasch.blogg.se/

GRATTA HENNE NU! :D:D:D:D:D:D GRATTIS!


bilder laddas in

Japp, jag håller på att ladda in alla bilderna... Kommer ta ett tag, haha, det är... 283 bilder :) Sen kommer ett par stycken upp :P
Igår när jag va sjuk och det ändå inte va så bra väder så va jag ju mest uppe på hotellrummet och sov, sen på kvällen efter ett par ipren när jag piggnade till tyckte jag att jag hade blivit jätteblek och fick ångest för att jag inte va brun längre (haha, suprise, jag har ärvt det från min kusin) sen nu när vi kom hem och jag satte på mig en vid tröja och kollade mig i spegeln så insåg jag att jag inte hade blivit så blek som jag trodde :P men det är verkligen två helt olika ljus man ser i! Där nere när det är ljust för det mesta ser man jätteblek ut :P tycker jag, höhö!
Jaja, i alla fall så har vi haft det jättetrevligt! När vi skulle åka va Arlanda ett kaos, men det är väl ingen nyhet? Haha! However så åkte vi och det tog såååå lång tid kändes det som, först åkte vi till Trondheim för att plocka upp norrmän och sedan åkte vi ner till Teneriffa, d.v.s. ca. 3 timmar åt skogen (förr oss svenskar), därför tog det lite drygt 8 timmar för oss att komma ner, det va extremt tråkigt och jobbigt, tur att vi fick sitta vid nödutgångarna så vi hade extra benplats då i alla fall! Hemresan va bättre, även om vi inte fick benplatsen, då åkte dom först med svenskarna till Arlanda och sen vidare efter det till Trondheim, MOAHAHAHA, hahahaha ;) jag va lite skadeglad mot norrmännen då >:) dom fick faktiskt ändå mindre flygtid totalt på båda resorna ändå.... Elakt, haha ;) i alla faaaaaall.... Vad hände då? Nja, inte så mycket. Det ÖSREGNADE på onsdagen! Och så snackar vi inte lite ösregn utan ÖSREGN! Typ ett tropiskt regn! Helt stört mycket regnade det, så det blev inget solande då, tror jag.... Eller om vi kanske solade lite grann på morgonen. Det va ungefär tre dagar med konstant solsken, de andra dagarna va det lite växlande molnighet, men vi låg vid poolen och solade hela dagen ändå ;) man blir ju brun när solen kommer fram och det va inte molnigt hela tiden :D jättemysigt! På fredag eftermiddag efter mindra hundratusentals bad i poolen började jag känna att jag började få ont i halsen och japp, jag va sjuk, senare på kvällen när vi skulle gå ner till strandpromenaden kändes det som jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst, jag va helt slut! Fast jag hade tagit ett par ipren och allting. På lördagen va det ännu värre, det va molnigt då så det gjorde i och för sig inte så mycket, men ändååååå, jag hade velat ligga vid poolen, men jag fick ligga uppe på rummet och sova, jag tänkte att det är bättre att bli frisk fort så att jag skulle kunna ta en sista runda där på kvällen. Jag proppade i mig några flera ipren och släpade mig ut, det kändes lite bättre än kvällen innan och vi vandrade runt där :) det va lite sorgligt att gå upp från strandpromenaden då :( menmen, kanske kommer jag dit fler gånger ;)
Imorse skulle bussen till flyget komma 05.30 (WOHO!) jag va helt stört trött när jag vaknade men jag kände mig lite friskare i alla fall, vilket va tur annars hade jag antagligen inte kunnat flyga :/ men, men, jag tog mig upp och tog en dusch, sen bar det av mot flygplatsen, det va lite sorgligt men när man tänkte på att få sova i sin egen säng såå... Ja, det kändes bättre då ;) hahahaha! Inget annat hände väl typ, eller det är klart att mer hände, men allt känner jag för att skriva här, höhö...
Nu är bilderna klara om en stund så jag ska kolla igenom dom och sen om jag orkar ladda upp några häääär :)

ADIOS AMIGOS!


hemma i kylan igen

Yes, back to normal... Kom precis hem från arlanda och från min moster, vi va och hämtade clemmis ;)
Mina händer är ISkalla, då menar jag verkligen ISkalla, det tar hundra år att skriva ett ord här för att fingrarna är så stela, alltså tror jag att jag får återkomma senare... Då kanske det ploppar upp ett par bilder om jag hinner ladda in dom också ;) jag kan i alla fall säga att veckan har varit jättebra :D:D

ADIOS AMIGOS!

sjuk pa teneriffa

Japp, det ar sa det ar, jag har typ blivit sjuk :( piss o skit, men jag lever pa ipren och man har ju inte solforbud nar man ater det saaa 0:) hahaha!
Har pa internetcafeet ar det livat och glatt (?) inte... Typ tre personer har + han som ager det, tank att sitta har hela dagarna! haha ;)
Mamma & pappa ar och dricker kaffe pa nat cafe har i narheten, jag mar allmant illa :( men imorgon kanske det ar battre om jag har tuuuur :)
Ingen ar inne pa msn heller. Trakigt! Nu star mamma & pappa utanfor och tittar in, pappa ska typ kolla sin mail eller nat sa jag borde gaaaa, tror jag... Dom vill inte ga in har for dom tycker det ar varmt, sjalv fryser jag lite smatt, tycker det ar kallt overallt, men det ar bara for att jag ar sjuk...


ADIOS

teneriffa

Tjoho, jag ar pa internetcafe har nere pa teneriffa :D
Idag har vi solat heeeeela dagen och jag ser ut som en krafta tycker jag, pappa tycker bara att jag ar extremt brun :) brunheten anfaller ;)
Imorgon ska det ocksa typ blibra vader tror jag sa da blir det lite mer solning :) naaaajs!
Vad har hant mer? Nja.. Inte sa mycket... Det har regnat lite grann, igar va det VARSTA regnvadret i nagan timme sadar, helt STORT mycket regn! Det bara forsade!
MASTE GA! ADIOS AMIGOS!