gomorron

gomorron, nu har jag vaknat för en liten stund sen. idag ska jag till landet med mamma när hon kommer hem från jobbet, fram tills hon kommer så vet jag inte riktigt vad jag ska göra? :P
jag har börjat använda min bilddagbok lite bättre nu ;P även om det inte är många foton i den så har jag i alla fall börjat lite smått att få igång mig själv med att hålla på med den ;) förut blev det lite för mycket med både bilddagbok & blogg, vilket slutade med att jag inte använde någon. det är ju värsta hålet här i bloggen typ jättelänge, delvis också för att jag tog bort en del inlägg från en period :)
har klottrat ner hela baksidan på min veckorevyn, haha, såklart man klottrar på närmsta papper ;P
ha en bra dag

ciao

blommor

nu har jag precis gjort en lax-sallad.
jag va med mamma och köpte blommor, SÅ jobbigt att bära hem dom, jisses amalia! så många va dom inte, men det va ändå extremt jobbigt.
det blir väl fint på landet sen i alla fall ;) när jag tar över där så kommer det antagligen inte att växa en endaste blomma där uppe, jag kommer aldrig orka hålla på med det. kanske nåt år nån gång, men inte varenda år.
har försökt få tag på malin också, inget resultat. måste veta om dom kommer eller inte.

lax-sallad

nu har jag precis varit på ica och handlat grejorna till lax-salladen vi ska äta ikväll. som vanligt nästan bara muppar som jobbar där, helskumt.
ska ner på stan med mamma sen och köpa blommor, hon tycker det ser så tomt ut på landet om vi inte har blommor :P (vi ska ju dit i helgen igen)
min blomma borde få lite vatten :O , jag ska nog ge den det snart :)
om anna & malin kommer i helgen, eller inte nu i helgen när vi ska till landet, men helgen efter det så kanske vi ska till grönan, första gången detta år, jag kanske redan har sagt det? however så ska jag inte slösa mer än två gånger på det i år, MAX tre om det kniper :P
nu ska jag försöka få kontakt med min kusin på msn... hon är online men svarar inte.. :P

ciao


dröm

shit vad jag drömde skumma saker inatt! jag typ låg under en kraktor och kunde inte inte komma därifrån och så höll den på att låsas i det läget så att jag aldrig skulle komma därifrån och så va det jag och en till som låg där och allt va jättekonstigt, det va så hela natten typ, men såna där konstiga saker, helt sjukt!
jag fattar liksom inte varifrån jag har fått det? :O

västermalmsgallerian

joanna ringde vid.. fyra och sa att hon va i krokarna (hon hade precis slutat sitt sommarjobb, första dagen för henne :D ). vi har ju försökt fixa det där med bokningen till östersund hur länge som helst nu så vi va tvungna att träffas, därför så åt jag middag och sen gick jag ner till henne i landstingsparken :) där hon för övrigt satt när jag ringde och sa att jag hade ätit klart också ;)
hursomhelst så började vi diskutera när vi skulle till östersund och allting, då upptäckte joanna att hon hade dubbelbokat, hon skulle till västkusten samtidigt med sin mamma. inte bra, inte bra.. sen ringde vi steph och hon va i västermalmsgallerian, så jag och joanna åkte dit och så träffades vi på hm, där berättade joanna läget för steph och sådär.

nu på kvällen har vi ringt varann och joanna hade snackat med sin mamma, joanna kan inte följa med :(
jag ska alltså flyga upp den 26/7 och så ska jag och steph flyga hem tillsammans. ingen buss :P flygflyg :) synd att inte joanna kunde bara :(

förresten så blir det joanna, steph och annanas som kommer till mitt land sen andra veckan i augusti :D superkul! :D

juste, jag och steph satt och väntade på bussen när vi skulle hem från västermalmsgallerian och så kom hennes buss före min. då tänkte jag att jag lika gärna kunde gå och så började jag gå, när jag hade kommit en liten bit så började det typ spöregna :( jobbigt värre, helblöt fick jag småspringa hem och när jag kom in så va jag dyngsur :P wellwell, sånt ska väl också hända ibland ;P




steph när vi skulle ta bussen :)

ekeisöö

det stavades visst ekeisöö :P

blev så himla trött plötsligt, kändes verkligen som jag skulle somna i bilen hem, tyvärr va det inte så långt vi skulle åka så jag hann inte. kanske va det tur för jag mådde så illa :P
kanske ska man gå och lägga sig och ta en liten tupplur nu? :) nja, då kan jag antagligen inte sova..

vi bytte trisslotter också till nya, kuligt, hoppas vi vinner lite nu 0:) jag vinner typ aldrig mer än 25:- ;D


hello

nu är jag vaken igen! men jag kunde sova till nio i alla fall :) jag ska duscha nu och sen ska jag följa med min käre fader och handla lite. sen ska vi till ekisöö, eller hur det nu stavades och köpa dom där filterna till landet.
intressant dag, handla och ekisöö :P haha, wellwell, man kan inte alltid ha roligt, ibland måste man göra lite nödvändiga saker också ;)

ciao

tråkigt

nu har jag suttit här och haft tråkigt i några timmar, det blev ett avbrott i tråkigheten förut när min kusin loggade in på msn och chattade med mig. sen blev det tråkigt igen och så messade jag steph och frågade var hon höll hus nån stans, hon va ute med sin hund med oskar och så tyckte jag att hon skulle komma hem och chatta med mig och nu har hon kommit hem och chattar med mig så nu är det inte lika tråkigt längre :)
imorgon ska jag typ till ekisöö (stavning?) med pappa och köpa något sorts filter till landet, jag och mamma ska dit i helgen förresten! solasolasola, KANSKE kan jag få bort lite av mina konstiga märken från samos, om jag ligger varenda sekund det går att ligga i solen ;) jag vet att det inte är bra, men jag måste bara få bort dom där märkena! det ser så konstigt ut.
however så ska det faktiskt bli ganska så trevligt att åka upp för en gångs skull, nu när det som sagt ska bli sol och sådär.
nästnästa helg, tror jag det blir... kanske anna & malin ska komma ner hit. alltså kanske det blir två grönanbesök för mig i år? inget guldkort i år, no way :P det räcker med förra året ;P

och en sak till; VARFÖR I HELVETE UPPFANN GUD FINNAR? SAMMA VISA VARENDA MORGON OCH KVÄLL! TVÄTTA, ANSIKTSVATTEN, KRÄMGREJEN, och hundra saker till, VARFÖR!? allt hade varit så mycket enklare om allt bara skötte sig själv! om man inte behövde göra något åt sitt ansikte eller nåt annat heller. sådeså.
men det är väl bara att gilla läget som vanligt, I guess..

ciao

simsamsum

nu har jag varit på annanas träning :) det va ju intressant ;) det hände inte speciellt mycket, men jisses vad alla är vältränade ;)
jag gjorde en grekisk sallad till mig också. mamma & pappa åt köttbitar, meen, det vill inte jag äta så jag gjorde en grekisk sallad :)

see ya

9.45

JAG SOV TILL 9.45 IDAG! :D rekord på det här sommarlovet!

idag ska jag, annanas & steph gå och fika på blåbär innan vi åker och tittar på annanas simträning :) deras blåbärspaj är god :)
har precis beställt en kofta på hm rowells. satt och velade mellan en marinblå eller ljusbeige, det blev den ljusbeige eftersom den va lite mer somrig än den marinblå :P




bild från hm.se

sl.se

jag älskar reseplaneraren på sl.se <3 alla resor planerade på en gång :D asbra!
det blir ganska så många resor imorgon förstår ni. vi ska fika innan vi ska titta på annanas träning :)


klaaaart!

nu är jag klar med städningen! äntligen! jag har duschat också, nu är det bara lite småsaker kvar och sen är det bara att gå iväg och möta mamma och så ska vi handla. sen ska jag laga mat, typ tomatsås med fetaost, majs & vitlök och så ska man ha avocado och pasta till :) det åt vi på samos :´)



städa

nu har jag städat sedan klockan halv tio ungefär. rent blir det! men renare kan det bli :P eller okej, det kan nog inte bli så mycket renare, men man kan ju alltid plocka undan en massa onödiga saker, det är det jag håller på med nu ;)
vid halv fyra så ska jag och mamma gå till daglivs och handla så tills dess måste jag ha duschat och sådär (dumt att duscha innan man städar liksom).
nu måste jag fortsätta med min städning. det är så kul när mamma blir glad för att man har städat :D

ciao

no sleep

nä, varför ska man sova när man kan vara vaken? >.< jag blir galen!

dåligt väder är det också och så har det regnat in på min fönsterbräda. jag mår fortfarande illa och har liksom inte lust att göra något. ett myggbett på armbågen gör inte heller saken bättre. menmen, mycket finns det att klaga på.

however så ska jag idag (hoppas jag) boka bussbiljetter för mig & joanna till östersund :D bara jag först får tag på joanna så att hon tycker datumen är okej :) tror det blir från 24/7-1/8. 29/7 ska vi gå på yran-grejen :) det ska bli kul!

sommar 06

[x] samos 4/6-11/6
[x] avslutning 13/6
[ ] hemma i kära stockholm med klara 16/7-17/7 & 2/8-?/8
[ ] göteborg, liseberg 18/7-19/7
[ ] landet med klara 20/7-23/7
[ ] östersund, storsjöyran 24/7-1/8
[ ] landet med steph & joanna 6/8-?/8


det har varit och ska bli helkul allting :D jag ska till göteborg med min kusin och hennes barn (som va på landet nu över midsommarhelgen) + mamma. Trevligt, trevligt :)
förresten så måste jag försöka ordna så att jag är hemma i stan med klara mer. det där lilla fungerar ju inte! jag måste ju träffa henne så mycket det går. det är dåååligt att hon inte kommer upp till stockholm förrän 16 juli liksom! jag vill träffa henne nu :( men hon går fortfarande i skolan. till sista juni, sen åker hon till skåne :( hon borde komma hit och vara här hela sommaren :(

sömn

nu ska jag äntligen få lite sömn, imorgon ska jag ligga och dra mig så länge jag kan :) skönt!

godnatt folk

www.myheritage.com

okej, jag är alltså lik david beckham, eva longoria och kiera knightley? nä..?

hemma igen

japp, nu är vi hemma från landet igen. mamma vill åka upp igen i helgen, det ska tydligen bli jättebra väder så att man kan sola massa. jag hann bara sola lite grann den här helgen.
however så har vi varit hemma i ungefär en och en halv timme nu och jag har fortfarande inte gjort något av värde, vilket jag antagligen inte kommer göra på resten av kvällen heller. om jag känner mig själv rätt :)
ha en bra kväll folk

sista dagen på landet

då va det söndag igen, vilket innebär att vi ska åka hem idag. det är sol just nu, jag solade för ett tag sen för att få bort mina konstiga biknimärken på ryggen sen samos :P det lär ta ett tag att få dom att smälta in ;)
sen så dammsög jag precis. det va en hel del döda flugor som oliver har slagit ihjäl, trevligt om dom ligger här och ruttnar liksom :P

sommar & sol

SOLSOLSOL! i like it :D
bada på gräsö idag? eller kanske bara sola ;)



fyrarättig middag

nu har vi ätit fyrarättig middag, jag åt inte mycket av den, typ två och inte så mycket, men ändå :P jag gjorde allt ;D




jag och oliver hoppade, han hade sin "blöja" på sig ;)


midsommar

typisk midsommar, regn, sol, regn, sol ;)
kusinen med barn har kommit, hinner ej skriva mycket, trevligt midsommar!

btw så har jag köpt en ögonmask, det fungerar faktiskt :D (bilden är så muppig, min haka ser ut som den är tre meter bred, men however så har jag ögonmasken på mig)



gomorron

vaknade precis, kunde inte sova länge idag heller, men längre än igår. jag somnade verkligen inte bums igår, låg och vände och vred på mig hur länge som helst kändes det som. men tillslut så somnade jag i alla fall :)
joanna skulle ringa när hon vaknade typ, eller ja.. hon skulle ringa när hon va typ färdig :) så jag ska duscha och sådär sen.
ikväll så åker vi till landet och vi kommer inte hem förrän på söndag :) kanske inte kommer uppdatera jättemycket för att vi har gäster från fredag till söndag, men jag har med mig datorn och vi har ju bredband på landet så lite uppdateringar ska det väl kunna bli ;)


gonatt

nu ska jag gå och lägga mig och titta på tv, antagligen så somnar jag ganska så omgående. så trött är jag :)
imorgon så ska jag träffa joanna, vi ska äta lunch tillsammans hemma hos henne, sen hittar vi på nåt :D
vid tre måste jag nog va hemma igen, för då ska jag packa till landet och så, sen åker vi :) på fredag kommer maria, tim & oliver :D

Fredag förmiddag;
 › städa
 › klippa gräsmattan
 › sätta upp studsmattan
 › handla



ica

va tvungen att följa med mamma och köpa flingor och yoghurt, det va visst schlutt här hemma.
kassapersonen vi betalade av stirrar alltid på mig, bläää

stan

jag lyckades somna förut, sov i ett par timmar. det va inte speciellt skönt att vakna sen men nu känner man sig lite mer utsövd :)
åkte ner på stan med mamma, tog tunnelbanan till gallerian och gick vidare till ginatricot. hittade inte tröjan jag va ute efter så vi gick till ginatricot vid hötorget istället. där köpte jag en gul v-ringad tröja (bild längst ner). har redan en likadan vit och jag gillade den :)
efter det tog vi en tur till sandys och köpte varsin macka till middag, den vegetariska och lite grekiska är uuundebart god! prova den om ni inte redan har gjort det!
bussen kom inte förrän efter en halvtimme >:( alltså kom inte tre bussar, då blir man lite låg och jag var redan på ganska så dåligt humör när jag precis hade vaknat igen. however så kom den tillslut och jag slapp argumentera för chauffören varför han inte skulle stämpla igen (JAG VILL HA SOMMARLOVSKORT, BILJETTER ÄR JÄTTEJOBBIGA) han lät mig bara gå förbi, tack för det chauffören :)





sömnbrist

såhär går det när man sover för lite, nu är jag extremt trött igen. det känns som jag skulle kunna somna vilken sekund som helst, vilket jag säkert också kan om jag bara lägger mig ner. tror jag ska göra det faktiskt, gonatt!

hårinpackning

nu har jag snart gjort mig helt iordning. tog ett skönt bad och gjorde en hårinpackning, varför inte när man har så mycket tid? ;)
vet inte vad jag ska göra idag, kanske möta mamma sen och köpa en till solstol. det blir bättring på samosbrännan i helgen :) man måste ju hålla i den 0:)




bild från www.clasohlson.se

vaken, igen

jag ska aldrig kunna sova längre än sju-åtta timmar :( jag fattar inte hur svårt det ska vara! jag kan vara hur trött som helst men ändå så kan jag inte sova :( jag sover jättetungt, men ändå, jag vill kunna vakna typ sent och känna mig utsövd :(

VM, VM, VM! :D

OAVGJORT I MATCHEN MOT ENGLAND! :D

annanas back on monday

annanas kommer visst inte hem förrän på måndag :( men då får jag träffa henne då :) och så ska vi gå på en av träningarna den veckan istället :)

jag har typ gjort en sommarplanering, jag har massa preliminära saker men typ inte så mycket som är helt bestämt... skulle vara bra om allt blev klart liksom... :P


sömn, gyros & telefon

vaknade för två timmar sedan snart. sovit i tre timmar de senaste 34 timmarna. men det va det värt :)

gyrosen blev bra, smakade väldigt likt som den gjorde på samos :´) , lite nostalgiskt blev det!


jag försöker få tag på anna också. jag, steph och joanna ska kanske gå och kolla på hennes simträning imorgon, då är det ju inte bara träningen som är intressant 0:) ;)
hon svarar inte så jag får försöka senare, som vanligt.
jag får aldrig tag på någon på första försöket så jag väntade mig inget svar heller, haha


gyros special

ikväll blir det gyros special som vi åt hos greken när vi va där :) jag ska försöka att få till någon sorts liknande variant här hemma.. det kan inte vara så svårt :)

samos

förresten, jag va på samos med maria :D det va jättemysigt och soligt och skönt. skönt att bli lite brun till avslutningen ;)

träffade på en muppgrek som flörtade konstant, man kunde inte titta åt hans håll utan att han började. menmen, det va jättetrevligt i alla fall! :D


        
     

home

home again, vi solade lite och så åkte jag hem igen. jag är inte alls så trött som jag tycker att jag borde vara :P
jag vet att det inte är bra att vara uppe för länge, man kan typ bli på värsta sämsta humöret så det är väl bra att ta en liten tupplur snart ;)

det va i alla fall jättekul :D


The day after tomorrow
Confessions
The perfect man
Dawn of the dead
Two weeks notice

    


bilder från www.videoeta.com , www.imdb.com , www.dvd-forum.at

24 timmar uppe

nu vaknade jag för exakt 24 timmar sedan. jag har inte sovit sen dess 0:)
filmkväll hos steph, just nu sitter steph och spelar tv-spel, joanna är i duschen och.. jag sitter här :P
vi har tittat på film (oväntat?), spelat donky och tjejsnack (HAHA!)
snart ska jag väl också hoppa in i duschen. inatt kommer jag sova gott, men.. jag borde ta någon tupplur på dagen, annars kommer jag personligen dö för att jag inte kan titta på fotbollen :P