hemma

Här va det MYSIGT! Noot, dom har börjat renovera vår lägenhet, det luktar färg och alla möbler står ihopträngda i sovrummen. SUCK! Man vill helst hålla sig härifrån idag. Menmen, imorrn åker vi! <333

ommålning

Pappa håller på att måla om inne på toaletten! Det ska bli blått och taket har han ju gjort om och målat vitt, jag fick måla första lagret, men det blev lite flammigt och så blev jag så snurrig när jag målade taket så pappa fick ta över.

På söndag åker vi! SÅ SJUKT SKÖNT! Vi ska steka i soooolen, haha! Stekstek :)
Måste måla om mina naglar insåg jag precis, både tånaglarna och fingernaglarna ;) det börjar bli lite avskavt + att jag ska byta färg tänkte jag :) vet inte vilken det blir, menmen!

Imorgon bär det av mot stan igen och så måste det inhandlas diverse saker inför resan! Det mesta är ju redan köpt, men jag behöver fortfarande hårmousse, solkräm och en vattenfast mascara. Dessvärre vet jag ingen vattenfast som är bra, har inte testat så många. Well, det blir en överraskning..!

image294

köra

Nu ska jag snart måla om taket på vår toalett. Pappa har satt i nya skivor där så det blir lite snyggare :) najsmajs! Efter det kanske det blir lite körning, har spöregnat här nu på eftermiddagen så jag hoppas att det inte börjar igen när jag kör.. ;) Well, det blir nog bra :)


Kallbadhus i riddarfjärden

Okej, jag bara undrar: är det NÅGON som tycker att det är bra? Står man på norrmälarstrand så kommer man inte alls att kunna se över till Söder, biltrafiken kommer antagligen om ens möjligt att öka ännu mer och... Allt är bara dåligt med det där huset! Det är ju liksom att det finns öppna vattenytor i stan som turisterna kommer hit för, inte för att det skulle finnas nåt kallbadshotell där det antagligen kommer kosta skjortan att bo ens en natt!? Jag vill ha en protestlista att skriva på, nu!
Det är större i omkrets än GLOBEN! Förstår folk inte hur stort det kommer bli!?

Det här är den enda bilden jag kan lägga ut hittills, DN hade en bra idag, när man såg att man verkligen inte skulle kunna se över till Söder, men de lägger nog upp den på hemsidan snart, den här bilden är tagen från
dn.

image293

suck

Hade strömavbrott för en stund sen, tog typ jättelång tid innan vi fick tillbaka den! Men när vi hade försökt få ut det sista vattnet så kom den, haha, lite komiskt att vi precis hade fått ut det sista och sen startade allting igen ;) !

onsdag

image292

Dagens inköp blev;

♥ Strumpor med nyckelpigor och myror på
♥ Ett puder med solskyddsfaktor, jag har det i mitt nuvarande också, men det kommer bli för blekt i France 0:)
♥ Ett rosa nagellack med pärlemoskimmer
♥ Hårspray
♥ After sun lotion
♥ Ett bronzerpuder
♥ Liten flaska nagellackremover, allt ska va minimalistiskt och väga så lite som möjligt ;)
♥ Bomullsrondeller

dåligt väder

Yeap, det blev som jag trodde, dåligt väder idag, så det blir inget måla idag. Jag och mamma ska åka iväg till nån affär som ligger här nånstans, kanske inte superkul, men det fungerar, nåt att göra i alla fall.. ;)
Kanske bäst att gå och göra sig iordning innan vi åker iväg! Adios!


va bara tvungen

image291

0:) va bara tvungen att kolla lite hur vädret är där nere i St Raphael nu ;) <333

målning

Nu är snaaaart målningen kvar, jag sa ju att det skulle ta två dagar, det gjorde det nääästan, det är bara två småväggar kvar! Andra gången på dom dessutom så allt har målats minst en gång ;)

På torsdag får man veta hur det går med gymnasieintaget! Då kan man logga in och kolla vart man kom in nånstans ;) . Lite pirrigt, men vadå, jag kan ju inte ändra något nu i alla fall såå..

Typ 4 dagar kvar tills vi åker <3 hur sjukt som helst känns det, men sjukt KUL!

Nej, nu håller jag på att avlida av trötthet, jag stod och målade i ett hörn, mörkrött hörn, i gassande sol mitt på dagen, det va miiiinst 35 grader där och jag målade som sagt.. Det tar på! ;)

GONATT!

måla (!)

Believe it or not! Himlen sprack upp totalt och det blev strålande sol, vilket innebar att vi började måla direkt! Kom ganska så långt idag, men imorgon ska det fortsättas. Klippte gräset sen också, FYFAN vad mycket flugor det kommer upp ur gräset som är irriterade och surrar runt en, man blir ju helt galen! Well, nu är det typ 5 dagar kvar 0:) om man räknar att det inte är nåt kvar av idag förstås.. ;)

På lördag när vi kommer hem måste det göras en hel del saker inför resan;

♥ köpa hårspray & hårmousse och såna saker som ska räcka i tre veckor..
♥ ta passfoton, man ska ha med sig några stycken till busskort typ
♥ kopiera mitt pass så att man lättare ska få tillbaka det om man tappar bort det
♥ växla in lite schweizerfrang till ?uro ;) kommer nog inte behöva Schweizerfrang mer nu ;) (KLARA FLYTTAR HEM SNART! <333)
♥ köpa en vattenfast mascara, Joanna påminde mig om det ;) 
♥ packa ner det sista

Måla (??)

image290


Den planerade grejen den här veckan var ju att vi skulle måla huset och att jag skulle hjälpa till.. Men eftersom vädret är som det är (=regn, regn, regn) så går det inte riktigt att göra det.. Därför finns det nada planerat och det är ganska tråkigt nu efter tre dagar eller vad det blir. MEN! Om 6 dagar åker vi! <3

köraköraköra

Va ute och övningskörde lite med pappa för en stund sen :) det gick helt okej för att ha varit så länge sen jag körde sist.. ;) Fick köra runt lite här och sen fick jag köra tillbaka "hem" ;) gick sådär lagom bra när jag skulle köra in på vår lilla väg precis vid vårt hus, menmen, det kom inga andra bilar så det va cool ;)


image289

sömn

image288

Vaknade inte förrän tjugo i tio idag <3 känner mig ganska utsövd faktiskt, trots att det oftast brukar bli omvänd effekt för mig om jag lyckas sova lite längre.. Brukar istället känna mig helt mosig och inte vilja göra någonting, och antagligen kommer jag känna av det lite senare, men just nu känns det bara bra!

Skulle sprungit igår men så började det typ ösregna och mamma tyckte det va dumt att riskera att bli sjuk nu när jag ska till Frankrike.. Hon hade rätt ;) tyvärr är det samma väder idag så det lär väl inte bli någonting idag heller :(

Om en vecka sitter jag och Joanna på planet på väg till Frankrike :) jisses vad jag längtar nu :D ! Känns lite småstressande att vi inte kommer hem förrän dagen innan vi ska åka.. Men det går liksom inte att va där längre än nödvändigt nu när alla våra möbler trängs i mitt rum och delvis också i mamma och pappas rum. Det går liksom inte att komma in där. Hoppas dom har börjar renovera då så man kanske kan få se liiiite hur det kommer se ut när man kommer hem!

Nej, nu ska jag gå och.. Jag vet inte vad jag ska göra faktiskt, finns som vanligt typ nada att göra här när det är dåligt väder. Menmen, vi ska typ tvätta fasaden idag innan vi ska måla (vilket vi kanske inte kommer kunna göra under tiden jag är kvar här eftersom att det regnar!) men annars får mamms och papps göra det när jag är i France ;) :)

ADIOS AMIGOS!

Ocean's thirteen

Va ju på den i torsdags med Steph! Den va jättebra! Jag hade ju inte så stora förväntningar eftersom att jag som sagt inte hade sett mycket av dom andra... Men vad jag hade hört skulle dom va bra sååå :)
Jag ska snart se dom andra också :)

Midsommar igår då, ja, vi va här på landet och hade det najs :) det va bra väder och sådär så man kunde sitta ute rätt så länge, i alla fall tills myggorna kom...

Idag har det inte hänt någonting alls, jag har varit seg och duschade typ inte förrän vid halv ett, inte likt mig, menmen, så blev det.
Vädret är inte heller bra, kanske beror lite på det, ingen lust att göra någonting. Jag vill ju sola! Haha, men SNART! OM TYP EN VECKA! Nu längtar jag sjukt mycket!

Nej, nu ska jag gå och ta lite bilder på det dåliga vädret... Och på lite annat som händer här (nada).. ;)

FRANCE AVEC JOANNA <3 :D

Idag är det bara en vecka och en dag kvar tills vi åker! Åker ju på söndag, alltså, inte imorrn men nästa! Fick adressen till familjen idag och det är bara 800 meter till stranden! <3333

image287

torsdag, kväll

Nu ska jag iväg på bio med Steph! Ocean's thirteen blir det! Har inte sett dom andra dock.. Vi har ocean's eleven (har sett typ en halvtimme av den), men, men, Steph hade bara sett en så jag klarar mig nog ;)
Utvärdering senare ;)

torsdag

Va lite på stan och så idag också! Köpte;

♥ 2 nagellack
♥ 1 peeling
♥ Tuschpennor
♥ Strumpor
♥ En bikini
♥ 3 par örhängen


Ikväll är det röjning i lägenheten som gäller, vardagsrummet, hallen och köket ska ju renoveras under tiden vi är borta.
Imorgonbitti beger vi oss mot landet, kommer hem igen på fredag (sista juni alltså), DAGEN INNAN VI ÅKER <333

france

Fick ett uppiggande sms idag från Joanna när jag hade varit och tränat! Vi åker inte den tredje utan den första! I LÖÖÖÖV IT <3333333 jag längtar MASSOR! HIHIHI! :D

stan igår

Hade inget internet igårkväll, SUCK, så pappa ringde bredbandsbolaget, men vi ingår i något testprojekt så dom kunde inte starta det direkt utan det va typ krångligare, men nu har vi fått tillbaka det!
However så va jag på stan med mamms igår och jag köpte en del saker :)

♥ Typ massa tofsar
♥ Hårspännen
♥ Hårband
♥ Strandväska
♥ Ett par kalsonger med hjärtan som jag ska sova i 0:)
♥ Typ 10 par trosor (!!!) (behövde bara betala tre par själv, haha)

Idag ska jag ner och antagligen köpa en bikini och ett par örhängen kanske.. :)


image286

väder

image279

Jag diggar solen, jag diggar 0:an på första raden, 20 grader.. Kunde varit lite mer, men c'est cool! Man ska inte klaga! :)

stenis :D

  
Före...                    Efter...

;) veeeery niiiice :D (båda två)

bikini

image272

Vill ha, vill ha, vill ha! Hoppas, hoppas, hoppas...

tisdag

image271

Dagens inköp var alltså detta :) imorgon blir det lite mer, när pengarna kommer, eller alltså, saken är den att dom egentligen kommer på torsdag.. Men jag kanske kan låna av mamma imorrn, och så ska jag betala Annanas 255:- för att hon va så snäll och la ut för mina flipflop idag :) så slapp jag åka tillbaka dit imorgon! Danke! :D
En pyjamas blev det också, men sen insåg jag att det kanske kommer kännas lite konstigt att springa runt i typ hotpants hemma hos okända människor så jag funderar på att hitta något annat.. Kanske ett par neutrala kalsonger eller nåt? :P
Solisarna va mest impuls, först ville jag inte ha dom, tänkte inte lägga pengar på det liksom, men så köpte Stenis ett par, då blev jag så sugen på dom att vi gick tillbaka så att jag kunde köpa ett par jag också ;)
Va en mucho trevlig dag :D <3

countdown

13 dagar till France <3333

46 dagar tills Klara kommer <3333

tisdag

Idag ska jag träffa Stenis :) halv tolv ska vi ses och gå in till stan. Det är ganska bra att inte ha busskort ändå, det vanliga gick ju ut i fredags så nu är det egentligen sommarlovskort som gäller, men är man knappt hemma nåt (vilket jag typ inte är), då är det ju onödigt, jag kommer inte göra av med femtio resor på typ 20 dagar! Nästa terminskort börjar ju gälla typ 6 augusti. Vad jag tänkte komma fram till va att man går mer om man inte har kort, tummen upp för det!
Jag och Anna ska i alla fall kolla runt lite på stan, jag måste ju kolla ut vad det är jag ska köpa för något av det jag skrev om för typ två inlägg sedan.. Grejorna till France! Har inga pengar just nu dock.. Men dom kommer imorgon så jag får typ lägga undan saker tills då. Eller.. Jag har lite pengar, men det räcker ändå inte till allt så jag köper det imorrn istället.
Sen ska vi åka och kolla Havaianas! På Eriksdalsbadet där det tydligen ska finnas. Anna stannar där och tränar och jag åker hem, byter om och sticker iväg och tränar jag med!


Igår provpackade jag! Det gick asbra! 12,5 kg! Får ju ha med 15. Glömde packa ner typ ett par skor och lite så, sen har jag ju hela handbagaget över också! Så det där kommer gå galant (???).. :)


image270

kaninspelet

image268

Nytt rekord på kaninspelet 0:)

köpa till france

Pyjamas
                   - HM
                   - Åhlens

Trosor
                   - HM
                   - Åhlens

Tofsar
                   - HM
                   - Någon matvaruaffär ?

Hårspännen
                   - HM
                   - Åhlens

Havaianas
                   - Stenis hade sett på Eriksdalsbadet?
Strandväska
                   - HM
                   - Åhlens

Något slags hårband till stranden
                   - HM
En till bikini
                   - HM


Variation på affärerna? Nej.. Men nu är det billigt som gäller.. Haha!

image262

kortkortkort!

Nu är det typ JÄTTEKORT tills jag & Joanna åker iväg till France! Inte alls långt, nejnejnej, typ 15 dagar närmare bestämt! Har en hel del att inhandla tills dess.. Men det får lösa sig i veckan, nu är liksom sista veckan jag KAN lösa det för att nästa vecka åker vi ju till landet, eller alltså, vi åker liksom på torsdag, sen är vi där hela den veckan och sen ska vi åka! SJUKT KUL! :D:D:D
Vi diskuterade igår om man skulle ha jeans med sig eller inte, jag ska inte ha det. Eller? Joanna tyckte man skulle det. Men, nej, för att det tar plats och jag menar, om det är 28 grader NU kommer det inte precis bli jeansväder, inte ens på kvällen? Ellerhur? Haha!
Jag gjorde en packlista på landet, men smart som jag är så glömde jag den där, ZZZZZZZZZZ!

Vad jag ville komma fram till va i alla fall att det är sjukt kort tid kvar och att det ska bli så HIMLA kul! :D

bilder från igårkväll :)

      
      

Som sagt så fyllde Andrea år igår :) ! Öhm.. Bilder säger mer än 1000 ord? ;) :)


:)

40861-234
 

Strax bär det av mot dagens födelsedagsbarn :)
  

landet

Är på landet, har solat idag! :D Igår köpte jag tre tröjor på gina. Jag är inte så bra på att lägga upp bilder sen, men kanske, kanske :P ;)

Nu ska jag ut och va lite social med mamms och min moster! :D

nedräkning

18 dagar kvar till France <333

51 dagar kvar tills jag får träffa Klara <333

bokinköp inför sommaren

40861-233 40861-232 40861-231 40861-230 40861-229 40861-228 40861-227 40861-226 40861-225 40861-224 40861-223 40861-222 40861-221 40861-220

Va med mamma och köpte böcker idag. Inför sommaren liksom. Vi är inte såna som köper en bok då och då utan när vi köper böcker så blir det storshopping av böcker ;) lite som vissa shoppar kläder..

♥ Hål i huvudet - Jenny Jägerfeld
♥ Blocket - Karin Wahlberg
♥ Fågelbovägen 32 - Sara Kadefors
♥ Min vän Leonard - James Frey
♥ Olycksfågeln - Camilla Läckberg
♥ Kajsas värld - Kajsa Ingemarsson
♥ Martina-koden - Martina Haag
♥ Bokcirkelns bekännelser - Elizabeth Noble
♥ Den lilla fången - Jane Elliot
♥ Stjärnfabriken - Naylor & Hare
♥ Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magdalena Graaf
♥ Mina hemligheter - Sophie Kinsella
♥ Matilde - Denise Rudberg
♥ Den ryske vännen - Kajsa Ingemarsson

Bilder från avslutningen

     

   

Ny skärm & nytt tangentbord

Åå, jag älskar det här tangentbordet! Diggar "den ergonomiska designen" haha, nejmen, det är klart att det tar en stund att vänja sig av vid det gamla som är lite mindre och sedan börja skriva på det här som är större. Men det finns massa snabbkommandoknappar på det som jag diggar STENHÅRT! ;)
Skärmen är också värsta lyftet! Man ser så mycket bättre på den här skärmen nu när man jämför. Innan tänkte man ju inte så mycket på det, men nu märks det verkligen! :D

Har i alla fall varit i Gustavsberg med pappa och målat tallrik.. Började när jag va ett, måste göra tre tallrikar till enligt mamma, det MÅSTE ju finnas 6 st platta, 6 st muggar och 6 st djupa tallrikar. Suck, är inne på dom djupa ;)
Nejmen det tar inte så lång tid eller så så det är väl okej :P

Ska till min sjukgymnast senare, 14.30 närmare bestämt ;)

Bilder

    

Dagen efter balen (Annanas sov över hos mig) så gjorde vi våra heta tröjor till våra lärare vi haft genom de här fyra åren :)


  

Dagen efter nationaldagen hade vi utflyktsdag, den tillbringade vi vid trekanten, sol & bad och ett par lekar hann vi med också!


  

På fredagen var det först arkitektmuséet som gällde, senare blev det pizza hut.


   

På söndagen va jag, mamma & pappa hos några som va hos oss kvällen innan, det va lite fint väder då och då, jättevarmt när solen tittade fram. Tillbringade mycket tid med quadrapop där 0:)



 

Två av mina kumpaner (?) i skolan, ååå, nu blir jag nostalgisk redan, detta kommer aldrig mer inträffa, vi kommer aldrig mer sitta sådär i den där matsalen och ta kort eller nåt :(


onsdag/torsdag

Avslutningsnatten är nu schlutt. Va väldigt najs faktiskt! Även om jag & Annanas bara tillbringade en liten stund med alla andra, sen drog vi runt lite på stan, försökte hitta nåt ställe att va på, det regnade och va inte så varmt.. När vi hade satt oss på McDonalds så köpte Annanas lite mat för att vi skulle kunna sitta där utan att känna oss dumma och sen kom Joanna också :) tycker mucho synd om henne. Men hon fyller i alla fall år idag, eller okej, nu är det igår, men whatever, GRATTIS återigen i alla fall :) hela aulan hurrade på avslutningen!

Jag har fått en ny skärm till datorn också! Det är nåt konstigt med min på laptopen så imorrn ska jag åka in och köpa ett tangentbord också och så ska jag bara ha laptopen som själva datorn, inte använda varken tangentbordet eller skärmen, förutom när vi är på landet dådå.. Ganska najs faktiskt, såna här stationära plattskärmar är ju mycket större och tydligare och så :) fast egentligen är det typ nåt som har gått sönder i min.. Ett lysrör eller nåt, men vi ska skicka in den efter sommaren, för vi måste ha den på landet i sommar ;) eller ja.. M & P måste det, JAG är ju i FRAAAAANKRIKE! ;)

Well, jag tänkte kolla om jag hade några kul bilder jag kunde ladda upp här kanske.. Är inte så trött än, men jag orkade inte åka tillbaka till Essingen, det va några kvar där, men alltså, när jag och Stenis gick från bussen plaskade det liksom i mina skor, det va så stört blött! Det bara öste ner regn och smart som jag är hade jag inte med mig någon jacka, orka bära på den tänkte jag. Dumt ;) men nu är jag torr och glad igen! ;)

Det har i alla fall varit en väldans najs dag! Såklart att det va jättesorgligt när vi skulle säga hejdå till alla, man grät lite då och då, men resten har varit jättenajs :)

onsdag

GRATTIS JOANNA! :D

Idag är det avslutning! Vet inte om det är positivt eller negativt, antagligen både och. Som jag redan tjatat en massa om.
Jag stör mig på min klocka som inte fungerar, batterierna är slut så jag tror hela tiden att klockan är 8 minuter i 8. Men icke, snart kvart över åtta. Ska träffa Anna i skolan klockan nio för vi ska typ plocka blommor till våra mentorer, ingen har lust att lägga ut en massa pengar på blombuketter man aldrig kommer få betalt för i alla fall. Det har jag gjort många gånger, har fortfarande inte fått tillbaka pengar från vissa...
However så ska jag ta en buss typ tio i nio. Själva avslutningen börjar 10.00 och håller väl på ett tag. Ska bli intressant att se om kören gjort några framsteg?? ;)


Måndag

Måndag, sista måndagen i min nuvarande skola. Det känns.. Jag vet inte hur det känns, lite splittrat sådär. Lite småsorgligt, men skönt samtidigt. Ska bli ganska skönt med lite miljöombyte faktiskt. Dessutom så är det ju lov först ;)

Det va elev-lärarmatcher idag, sen va det typ en svenskalektion där vi kollade på film och typ sa hejdå till vår svenskalärare. Händer ju inget sista dagarna, imorgon är det "vanlig" förmiddag, sen ska vi städa skåpen (vilket jag redan har gjort) och sen får vi gå. Det är den sista "riktiga" dagen vi har där. Avslutning på onsdag! 10.00!



21 dagar kvar till France :) <3

54 dagar kvar tills jag får träffa Klara igen <3

modevisningbilder

 

Bara två bilder från modevisningen, orkar inte ladda upp fler :P


Balbilder


    

 

Lite sena bilder från balen.. ;)


söndag

Har inte hunnit skriva nåt här på aslänge nu, snart lov, får se om jag kanske hinner mer då, och kanske hinner göra det lite roligare, det är inte så himla intressant när det står vad man har gjort hela tiden.. I alla fall inte om det inte finns bilder :P men det kommer bilder... Jag har bara inte orkat ladda in dom i datorn :P

bio, landet, sola, kista

I fredags ringde Steph & Joanna och frågade om jag ville gå på bio med dom lite senare och självklart ville jag det! Det blev Pirates of the Caribbean! Lite störande med snubben som satt bakom och pillade under mina ben med sin fot, men det jag såg av filmen va bra :D
Igårmorse åkte jag, mamms och min moster iväg till landet, det av asbra väder och jag som är en solcell lapade lite energi :P brände mig, men c'est cool 0:) pressade i typ några timmar både igår och idag :D
Idag tog vi Kista galleria på vägen hem, skulle hitta saker till balen, hittade allt utom väska... Måste hitta det imorrn! Sen ska jag och mamma till banken då också, för att ha ett extrakort till France! :D Och så ska jag solduscha dåra... Är lite skeptisk, förut för några månader sen va jag jättepepp på det, men det minskade sen när jag insåg att det kanske blir gult? Eller nåt.. Men jag ska ta en låg nivå så blir det nog bra.