Söndag

Började dagen med att inte känna mig helt i andningsnöd när jag vaknade, SKÖNT! Jag mådde inte precis bra, men var inte lika igentäppt som de andra dagarna. Jag har haft lite ondare i halsen idag än igår också.. Inte så himla bra, men det går upp & ner.

Köpte en jacka idag, gillar jag den, gillar jag den inte? Jag vet inte riktigt. Men jag kommer nog i alla fall att behålla den ;) jag letade efter den i typ ett år så jag blev överlycklig när jag hittade den, men som vanligt blir jag lika osäker. However, en grå skepparkavaj från peak. Bild kanske kommer senare, om jag orkar, heh 0:)

Har varit effektiv när det gäller pluggandet de senaste dagarna. Känns som jag har fått lite struktur på saker och ting. Nu ska det inte bli något mer "skjuta upp"! Jag har börjat planera (tjoho!).

Vill komma igång och träna nu också, men jag har som sagt fortfarande ont i halsen och lite feber så jag får nog vänta med det också.. Tyvärr.. Men sen ska jag börja på riktigt och så ska mina planeringar bli så pass proffsiga att jag hinner träna och plugga också, jag ska inte skita i att träna för att jag har massa plugg, förutom om jag har prov. YAY! Lättare sagt än gjort!

           image306<--- Bästa kompisen ;)


Fredag

Har varit hemma och sjuk nu från i tisdags. Lagom kul! Har dock fått gå till skolan två gånger för att göra två prov. Igår va det idrottsprov (skriftligt), på kondition och idag var det matteprov.
Idag när jag kom tillbaka hem från matteprovet kände jag mig sjukt instängd här, det va så skönt att komma ut idag! Suttit instängd hela tiden. BLÄ! Imorgon ska jag ta mig ut fast jag är sjuk! Jag orkar inte sitta här hemma en hel dag till.
Jag borde städa mitt rum också! Det kanske jag ska göra nu när jag fortfarande går på iprentabletten jag tog för typ tre timmar sen. Ja, det måste jag göra, det ser för hemskt ut faktiskt. Böcker och täcken och kläder och pennor överallt. SUCK!