:D

Har varit en asbra dag! :D Trodde det skulle bli extremt, superduper, jättetråkigt, men det blev jätekul! Vi har inte gjort nåt särskilt, pratat om saker och typ solat lite grann, jag har inte fått nån färg vad jag kan se, men jag låg inte ute såå mycket, satt inne en del också ;)
Imorgon stannar vi nog här ett tag så jag hinner lapa lite sol då också, en person ska nämligen komma hit och hjälpa pappa med att såga upp några träd till mindre bitar tydligen... Sen ska jag iväg och träna på kvällen :)
Ska ladda upp lite bilder här sen när jag har alla sladdar och grejor tillgängliga (ligger här i sängen med datorn just nu, hehe, mina kära päron + min käre moster vill sova så tidigt) från dagen.
Jag fick värsta yrselattacken idag och så mådde jag superilla, pappa trodde typ att det va nåt jätteallvarligt och jag blev bara oroligare av det för att jag mådde så illa :P men nu är det bättre, visst, man blir lite snurrig när man ligger i mörkret och har en skärm som lyser rätt in i ansiktet, men annars så ;)

lördag

Herregud, somnade typ ett, halv två igår och så vaknade jag halv åtta i alla fall. Ska ut och springa om en stund när det har blivit lite varmare ;)


hehe

Har man tråkigt får man göra det bästa av situationen, resten av folket här ville gå och sova, vilket innebär att jag måste stänga av datan för att sängen ska gå att fälla ner o.s.v. meeen jag tog upp datan till sängen och ligger just nu här i mörkret och skriver, hehe :) kan köra på tills batteriet dör... :)

landet

Nu är jag här på landet med mina päron och min moster :) treeevligt värre :D

Det ska bli bra väder här imorrn, hoppas det kommer bli möjligt att sola lite grann!


fredag :D

Finally är det fredag, en mucho lugn fredag dessutom! Händer nada idag! Först bild, då ska vi väl börja på nåt nytt tråkigt... Sen är det idrott, vi ska orientera utomhus (SOLSOLSOL!!), sen är det so, okej, det är lite småjobbigt, börjar bli trött på andra världskriget, och förhoppningsvis får vi gå tidigare om vi har får so-lärare på svenskan 0:) .

Sen är det landet som gäller! Här ska det solas, hehehe 0:)

spinning

Körde spinning idag :D det va kul men jag hade styret för lågt insåg jag efter ett tag så när man skulle göra "tvåan" så fick jag stå jättekonstigt... Meeeenmen, sånt får man väl ändra på ;D

Va i alla fall på stan idag och köpte ett par shorts och en kofta, koftan ska jag lämna tillbaka, det är som Joanna säger, om man inte är helt nöjd med en kofta för 400:- ska man inte behålla den ;)
Får åka ner lite snabbt imorgon och lämna tillbaka den, ska testa shortsen med strumpbyxor under också, kanske man kan använda dom nån gång i framtiden snart.

torsdag

Sol idag igen <3 HOPPAS verkligen att det blir soligt i helgen när vi är på landet så att jag kan sola lite grann :D

Idag är det stan & SPINNING som gäller! Efter skolan då förstås... Suck, har ingen lust längre, jag går som en zombie och vet inte vad som händer och sen går tiden plötsligt fort, jag vet inte hur det fungerar?

SOL

DET ÄR VÅR, SOOOOL! :D

Ska snart iväg och trääääna med Jossan :D vår favoritpass <3

boxning

Smärta i benen säger jag bara ;P haha!

Förresten så ska jag nog skicka tillbaka hm-grejerna, dom va inge bra :( och jag stör mig på min datormus som hela tiden flippar ur och inte känns igen som USB-enhet, SUCK :P


måndag

Kom hem från gymmet för typ lite mindre än en timme sen :)

Nerverna va helt okej precis när man tränade, men när man vilade mellan seten såååå... Mindre bra, blev nästan bara värre, well, adios!

nerverna

Jag håller seriöst på att få något slags nervsammanbrott här borta. Alla känslor, bra & dåliga på en gång! Well, det är i alla fall bra att det är VÅR och att ett till HM-paket har kommit :) (har inte hämtat ut det än, man får inte göra det förrän 17.00, hehe)

Söndag

Och så va det söndag igen, tiden går fort när man har roligt, gårdagen flög iväg, hade så mycket att göra ;D

Idag ska jag och mamms till min moster lite senare, eller ja, det är om typ tre timmar, nu när man har ställt om klockan så vaknade man ju väldans sent, hehe, jag vaknade TIO! Eller, ja, egentligen nio med den andra tidsinställningen, men whatever, man får se det positivt ändå ;P

Ska iväg och träna med Jossan ikväll också! :D

tvärtom ;)

Jag lämnade tillbaka dom blå... ;P Dom va dyrare än dom svarta och va kortare och sååå... Men jag köpte ett par andra blå cheap monday :D ska lägga upp bild senare!
Annars har det varit fullt upp hela dagen, har varit och tagit andra sprutan mot livmoderhalscancer! Alla borde ta den; GARDASIL heter vaccinet. Kostar en del per spruta, men om man nu skulle få det där och med den här sprutan få leva tio år längre så är det garanterat värt det! :D (Inte för att det är jag som betalar, men man får ju ändå prioritera, hehe)
Imorgon ska jag & mamms till min moster. Hon fyller år :)

dagens

Va på stan igår & idag också! Och i Kista med mamms idag.

♥ Rouge från Make Up Store
♥ 1 långt ribbat, randigt linne från Indiska (hittar ingen bild..) korallfärger
♥ 2 par jeans från gina (är inte säker på vilket par jag ska behålla? Bilder på väg..)
♥ 1 grönrandigt linne från gina

Vet inte vilket par jeans jag ska behålla...

image168

De till höger skulle jag antagligen behöva sy in benen på, dom andra behöver jag nog inte göra nåt åt än tror jag... Beslutsångest!


presenter

image167

Finally så gick det att ladda upp bilden, hoppas bara nu att det går att publicera också...

♥ Hm-beställningen jag gjorde tidigare denna vecka
♥ Fjällrävenjackan
♥ Vårskorna
♥ En ansiktsbehandling :D
♥ Benskydd till boxningen (som inte är inköpta än... Ska beställa dom på nätet, fanns inte i butiken :P)
♥ Rosor av Jos + örhängen och en massa annar fint :) <3
♥ En tröjklänning av Klara :D <3
♥ Ett par guldballerinaskor av Steph & Joanna <3
♥ En ram av Annanas <3
♥ Moneymoneymoney, som för övrigt snart är slut, men whatever 0:)

MORR

Allt jag hade skrivit försvann så adios, jag orkar inte skriva så mycket, alla va jättesnälla igår och jag fick massa fina saker :)

mer från hm, hehe

40861-166

Har gjort en ny beställning från hm 0:)

Klänningen till höger kom på köpet igen ;)

födelsedag

NU ÄR JAG 16 :) heehehee 0:)

migrän?

Usch, jag hade typ värsta migränattacken, jag har aldrig haft det förr, men det gjorde extreeeemt ont och jag mådde jätteilla och så, nu har det övergått till vanlig huvudvärk... Bläää!

Vi hade halv studiedag idag i alla fall! Åkte ner på stan med Annanas sen, det va kul, men tyvärr hade jag ont i huvudet då också, inte lika ont som jag fick när jag kom hem, men ganska ont, trodde det skulle räcka med att lägga mig och vila lite, men icke, det sitter fortfarande i...

Imorgon är det ooonsdag 0:) heeheheheehe :D

träning

Ska iväg och träna om ett tag :) bussen går om ungefär en timme.

Har sökt massa sommarjobb nu de senaste dagarna, sucksucksuck... Värsta ångestmomentet om man inte skulle få nåt... Jag kommer knappt ihåg alla, hahaha, jag har skrivit upp dom, någonstans. Haha!

2 DAGAR KVAR :D


Fick precis värsta deja vu attacken från Teneriffa när jag kollade på bilderna längst upp här på bloggen, åå, jag vill tillbaka, NU :( GAH, VARFÖR KAN VI INTE ÅKA DIT IGEN NUNUNUNUN!? :(

måndag

Va hos skolläkaren imorse.. Ungefär lika kul som vanligt. Men dom verkar finally ha gett upp för den här gången. FÖRHOPPNINGSVIS.

Imorgon är det halv studiedag! Så himlans skööönt :D ska kanske ner på stan efteråt med Annanas! :D sen är det oooonsdag 0:)

födelsedagspresent :)

image165

Har fått en till tidig födelsedagspresent :P nu börjar det luta åt att jag inte kommer få nåt på min födelsedag bara för att jag redan har fått massa... :P

Jag är verkligen inte säker på den där bikinin... Ena sekunden kan jag tycka att den är jättefin, sen tycker jag inte om den alls, men jag klickade med den i alla fall så får jag testa den :)

Bikiniöverdel - 98:-
Bikiniunderdel - 98:-
Springtights - 298:-
♥ BH - 149:-
♥ Espadrillos - 79,50:-
♥ Pennvässare - 9,50:-
♥ Klänning - 0:- (på köpet om man beställer för 400:- eller mer)
♥ BH - 79,50:-
♥ Halsband med äpple - 49,50:-

Sen blev det 10 % rabatt på varje grej, cluberbjudande :) bara att räkna.. Haha!

omslag

Nu har jag suttit och gjort omslag till filmerna i några timmar, snark... Och fler kommer det bli! Well, det är kul när det är klart :P
Jag har kommit upp i 50 filmer nu! :D heheheheeeeeee :D

2 filmer

Är hemma här själv, mamms och papps är ju på landet, asskönt faktiskt :)

Har kollat på två av dom typ 40 filmerna vi hittills har spelat in ;D

♥ Wedding crashers

♥ The wedding date


The weeding date va bättre :) först i början tyckte jag den va sådär halvbra, men sen när det hade gått ett tag så kom man in i den mer och mer :´)
Funderar på att kolla på en till, men jag vet inte vilken jag ska välja... Hehe :)

4 dagar

Bara 4 dagar kvar nu :D:D

utlovade bilder

image164

Fler kommer snart upp på min
bilddagbok :)

Dagarna som gått

Onsdag: PI DAGEN! Vi skulle hålla lektioner för sexorna, vi som är den extremt smarta matteklassen, men jag kan erkänna att matteklassen i sexan va väldans mycket smartare än de andra klasserna, undrar om det är lika stor skillnad mellan vår klass och de andra? ;D
Efter skolan åkte jag ner på stan med Anna, vi satt och snackade i några timmar :)
På kvällen va det träning som gällde :D

Torsdag: Händelselös dag! Va på gitarren, intressant hur gitarrlärarens humör varierar med vädret ;D

Ligger fortfarande efter big time med bilderna, men batteriet till kameran ligger i alla fall på laddning nu, kommer bilder lite senare, JAG LOVAR! :D


Utmaning

Jag blev utmanad av; Steph

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

~ Jag va tvungen att snurra vid varje hörn jag gick förbi, då fick jag för mig att näsan hela tiden pekade åt samma håll...
~ Jag laddar inte ner musik 0:) (det är väl underligt? ;) )
~ Det tar typ tre år för mig att ladda in nya bilder i datorn från kameran nuförtiden, det är inte likt mig, förut laddade jag alltid in dom direkt ;)
~ Första dagen i ettan frågade jag när vi skulle få vår första läxa (säger mycket om mig? :P )
~ Alltid när vi åkte till landet förut så körde jag "kolor i glas" med pappa, "hur många kolor har du om du har två glas med tre kolor i varje?" d.v.s. gångertabellen ;D
~ Jag har aldrig tappat bort någonting av större värde!

Jag utmanar kanske fler sen, hehe :P

filmer

Nu har jag fixat mer filmer hela kvällen. Och varit på gitarren som vanligt :P utförligare beskrivning av de senaste dagarna + bilder imorgon när jag har tid!

hemma

Kom precis hem från gymmet :) najsmajs, nu ska jag försöka plugga lite svenska & franska :P ADIOS!


träna

Ska strax iväg och träna :) blir inte Christerpass idag tyvärr :( kör på gym när jag ska gå själv :P


tisdag

Imorgon är det pi-dagen. 3,14 in my heart forever, vi ska va lärare för sexorna. Hehehehehe 0:)

Whatever, har fortfarande ont i smalbenet efter boxningen, haha :P hoppas det försvinner snaaart!

måndagkväll

Vanlig måndag igen, suck, har inte behövt plåga mig med en sån här måndag på två veckor, det va lite småjobbigt, men en rätt lugn start ändå :P

Mamms & papps har åkt till min moster som typ vaktar min kusin Peters hus... Jag ska iväg och träna om ett par timmar :)

Hejsvej!


måååndag

Och så va det måndag igen, som sagt, en ångestmåndag. Usch.

Gah, jag tror jag måste åka ner på stan idag och prova en storlek större i dom nya skorna, jag har gått runt lite med dom här hemma och jag är inte säker på att det är rätt storlek... SUCK!

ansiktsmask

Sitter här framför datorn med en ansiktsmask :) honey and almond, får se hur den fungerar.. Eller ja, om man känner nån fuktighetsskillnad eller nåt sen. Brukar ju inte hålla i sig speciellt länge, jag vet inte ens om jag får använda såna här produkter. Well, nåt kul ska man väl få ha :)

Usch, ångestmåndag imorgon, inte som förra måndagen, värsta slappt med fördjupningsveckan, jag vill alltid ha fördjupningsvecka :P det va jättenajs. Nu måste man dit och sitta på alla tusentals astråkiga lektioner igen. SNARK!

bon soir

De utlovade bilderna:

image163


Va och tränade gym & ett pass idag :)
Jag upplevde en ganska traumatisk händelse när jag skulle träna, min svensklärare kom! Jag trodde verkligen att han skulle på samma pass som mig, men sen verkade det som han dissade passet och gymmade när han såg att det va en vikarie som hade passet (Christer, vår favorit)! Måste jag ens säga att jag gömde mig så gott jag kunde? Hursomhelst så lyckades jag :)

bilder & träning

Jag ska ladda in lite bilder från igårkväll ikväll. Ska snart iväg och träna med Jossan! :D

Här är mina vårskor jag fick igår (också tidig födelsedagspresent :P). Mina är mörkblå istället för beige :)

image162

sursursursur

Idag när jag skulle bränna ner Madagaskar på dvd från boxen så märkte jag att min käre pappa hade varit där och fibblat mitt i inspelningen så det va en jävla meny mitt i filmen och den kommer inte att komma på canal + igen förrän den 24 mars, tjenare att vi har kvar kanalerna då. JAG ÄR ARG! >:(

lördag

Först kommer kusinen, sen ska jag ner på stan med mamms och leta skor, sen ska jag iväg till Steph :)

:)

Idag köpte jag också (förutom jackan jag fick):

♥ En plånbok från wedins (inte riktigt som på bilden, men nästan och så va den helt svart)
♥ En sned ögonskuggepensel
♥ Ett nagellack :)

image160   image161

vårjacka!

Köpte en vårjacka idag! :D Eller okej... Fick den i för tidig födelsedagspresent 0:)

image159

leverans!

HM-leveransen har kommit! :D Allt utom shortsen va med, dom kommer tydligen senare för dom va slut på lagret. Nu hag jag massa mer jag vill beställa därifrån 0:) men nu verkar det som att mamma ska skicka efter lite saker och då jag kan hänga på lite grann där, då slipper jag betala frakten ju 0:)

HEHEHEHE, man är väl inte dum!? ;)

gah

Jaha, och så åker man iväg till gitarren som ligger på andra sidan stan och så träffar jag min kära gitarrkompis och så går vi tillsammans till själva lokalen från tunnelbanan och så är han SJUK! Och har inte ringt utan det står bara en lapp på dörren, när jag inte kan komma till honom och spela så MESSAR jag faktiskt, morr... Det va lite surt så det va bara att åka hem igen...

Torsdag

Börjar 9.00 idag, föreläsning i aulan. Det är Hedi Fried som kommer och ska prata om när hon va med i andra världskriget.
Sen är det textilslöjd för hela slanten fram till 14.30, då ska jag åka iväg och vänta på att min kära mamma och min kära moster ska komma och möta mig, sen ska vi hämta ut paketet från hm, det kom ju till min moster ;) :D
Vid fem bär det av mot gitarren som vanligt ;)

Kunde verkligen inte sova igår! Jag gick ju och la mig tidigt och så, men jag kunde bara inte sova! Jag har fått sömnproblem de senaste veckorna... Inte bra...

:D

Det gick prima att träna själv :) kom hem för typ tio minuter sen och är redan redo för att gå och lägga mig, är så himla trött och har efter gymmet ganska så väldigt, ganska extremt faktiskt, ont i ryggen nu... Bra med lite sömn, gonatt!

-

Jossan ringde nyss och sa att hon inte kunde träna, hon skulle måla om i deras scoutlokal tydligen :P men jag ska åka iväg och gymma själv i alla fall :)

Onsdag

Började halv tio idag :) mucho najs! Va hos sjukgymnasten också, jag hade värsta låsningen från boxningen igår så det hörder ett REJÄLT knak när hon började ;) känns väldans mycket bättre nu!
Ska iväg & gymma med Jossan ikväll. Pappa va på en sån där cykelgrej idag, dom typ mäter konditionen och sånt, han har köpt löpskor också, nu ska han snart börja springa :) pappsi duktisch :D

boxning

Idag va det boxning med Steph som gällde :D

VI HAR TYP ALLA KANALER! :D

Tjejsnack

Vanor & Ovanor
· Nämn en vana du har, något du gör varje dag?
Kollar min lista på vad det är för saker jag ska köpa och så kollar jag om jag kan stryka nåt så att den förhoppningsvis blir lite kortare nån gång ;)
· Vad har du för ovanor?
Det är för jobbigt att beskriva, men jag tänker som en fyrkant med rundade kanter runt allting jag tittar på typ...
· Nämn en vana du skulle vilja att du hade.
Ööö... Jag vet inte...
· Vad för ovanor stör du dig på hos andra?
Ingen aning...
· Har du haft någon gammal vana eller ovana som du skrattar åt idag?
Ja, jag snurrade så fort jag gick runt ett hörn, jag trodde att näsan alltid pekade åt samma håll då, eller nåt, tvångstanke.. :P

gymgyyyyym :D

Ska iväg & träna med Steph klockan åååååtta :D

måndag

Första dagen på fördjupningsveckan nudå, börjar 9.30 med syslöjdsintro, sen har jag teknikintro 11.00, mellan det där ska jag, Anna & Anna planera ihop våra scheman ;) :)

ADIOS!


lista 2

Såhär skulle Steph fylla i den enligt mig 0:)

Kläder just nu: Hmm.. Har börjat gilla gula kläder mer & mer, lite tunikaaktiga saker och jaa, koftor och sånt där, blandad kompott :D
Musik just nu: Lite smådeppigt (inte bara smådeppigt hela tiden, lite superdeppigt ibland också) men mucho bra och INTE emomusik som vissa påstår att det är :P

Sommarplaner: Försöker hitta ett jobb, hemma, Östersund och en massa nice saker :D

Hur många kuddar sover du med: 1

Spelar du nåt instrument: Gick på piano i många år så det är en specialite
Morgon- eller nattmänniska: NATT!! ;)

Vem är viktigast för dig: Släktingar, familjen och... Jättesvår fråga :P  

♥ Bio eller promenad: Bio :)

♥ Är du kittlig: Jaa, men inte helt stört mycket ;)

♥ Snarkar du: Nej :)

♥ Stjärntecken: Jungfru

♥ Äckligaste insekten: Getingar måste det väl ändå vara, eller kanske knott? Neej, spindlar...
♥ Vad vill du jobba som? Nåt där man tjänar massa pengar!

♥ Stökigt eller välstädat? Svår fråga där... Hehehehe, mittemellan 0:)

♥ Vad är du rädd för? Oj... Inte mycket? :O

♥ Gillar du att sjunga? Absolut!

♥ Vad längtar du mest efter just nu? En pojkvän ;D
♥ Ögonfärg: Brunisch
♥ Favoritfilm: Absoluta favoriten, det måste finnas tusentals, många biobesök i månaden ;)
♥ Favoritbutik: HM & Gina skulle jag tro :)
♥ När grät du senast? Jättesvårt...

Guld eller silver? Silver, eller kanske guld? Båda :)


Lista

Joanna har gjort en lista som man ska fylla i som sin kompis! :D:D

Såhär skulle Joanna fylla i den enligt mig 0:)

Kläder just nu: shorts i alla möjliga former och färgglada kläder!

Musik just nu: inte hårdrock... Gillar alltid disco... :)

Sommarplaner: FRANKRIKE 07!! (Och jobba lite.. Hehee)

Hur många kuddar sover du med: 1 eller kanske 2 brevid varann

Spelar du nåt instrument: nope, hade ett piano och kunde spela lite grann, vill lära sig nåt!

Morgon- eller nattmänniska: NATT! ;)

Vem är viktigast för dig: Finns nog många, kompisar och släkt och familj... Svårt att säga bara en...  

♥ Bio eller promenad: Bio :)

♥ Är du kittlig: JA, på benen 0:)

♥ Snarkar du: Nope!

♥ Stjärntecken: Tvilling

♥ Äckligaste insekten: Spindel, kan fortfarande inte dricka ur ett glas som hjälpte till att fånga en spindel ;)

♥ Vad vill du jobba som? Ekonomirådgivare!

♥ Stökigt eller välstädat? Hehehe, lite mittemellan kanske? ;)

♥ Vad är du rädd för? Spindlar och höga höjder

♥ Gillar du att sjunga? Impulsivt, men inte om alla står och lyssnar intensivt ;)

♥ Vad längtar du mest efter just nu? FRANKRIKE 07! ;D
♥ Ögonfärg: Grön
♥ Favoritfilm: The notebook är väl en av dom i alla fall :)
♥ Favoritbutik: Oj.. Finns många!
♥ När grät du senast? Inte så länge sedan tror jag, man SKA gråta ofta :)

Guld eller silver? Silver


landetbilder

40861-158


Lite bilder från helgen på landet :) (ett par stycken ser likadana ut men det är dom inte :P)

lördag

Om ungefär två timmar, lite mindre, ska vi åka iväg till några människor här. Okej, dom bor också i stan och har också landställe här, men however så ska vi dit.
Jag funderar på att gå ut och fota lite grann här, lite "solnedgång" och snö och sådär :) skulle såklart va finare om det va lite snö på träden också... Men det är det inte ;D

haaaalt

Piiiss, det går inte att springa här... Det är för halt på vägen, jag skulle se ut som bambi på hal is.. Big time..

Finally

40861-157  40861-156

Nu gick det äntligen att ladda upp bilderna på tofflorna :) inte helt klara där uppe på kanten, annars är dom väl i princip klara :D

Hepp...

Går fortfarande inte att ladda upp bilder, men det beror väl på att de håller på att ändra blogg.se massor ;) för några timmar sen gick det ju inte att logga in alls :P

Va och letade efter ett par springbyxor idag, hittade ett par i xs men det va det sista paret och det va ett HÅL i dom >_<
Sen åkte vi i alla fall och röntgade mina lungor igen, nu har jag ingen lunginflammation längre ;D niiice!

Vi åker till landet om typ en och en halv timme eller nåt. Ser som vanligt inte alls fram emot bilresan, kommer bli väldans åksjuk som vanligt, menmen.. Det får man stå ut med, jag ska inte glömma mina åksjukeband den här gången ;)
Får se om det är en massa blommor och grejs på vägen där bussarna kraschade också.

gym

Nu har jag och Jossan varit på gym igen :) najsmajs, nu är jag trött som en åsna...

Ska strax till tandläkaren, ska ta en buss om ungefär 45 minuter :P