teneriffa

Idag runt halv tolv åker vi till arlanda för att sen åka till Teneriffa. Jag kommer hem igen på eftermiddagen den 5/11!
Vet inte om jag kommer hitta något internetcafé eller någon annan dator med internet så att jag kan skriva lite, vi får se :)
Ha det bra i kalla Sverige :D (ni kommer nog i alla fall ha tur med vädret, haha) ! CIAO!


bättre

Nu är det bättre :) gladare igen, jag vaknade till sen ;)


dåligt humör

Jag är så arg på allt och alla just nu. Jag har sovit i omgångar hela eftermiddagen för min energi tog totalt slut efter att vi hade varit hos min moster. Antagligen p.g.a. sömnbrist inatt. Det är bara så trist att det måste gå ut över alla andra och nu är mamma sur för att jag är sur och pappa sitter och bryr sig typ inte, men om han säger nåt kommer jag inte svara så trevligt, det spelar ingen roll vem som säger nåt just nu, jag är bara extremt arg.

kallt

Det är skitkallt hemma hos oss just nu, tycker jag... Mamma tycker det är skönt. MEN DET ÄR KALLT! :P
Idag ska vi först åka till min moster och hämta någon väska eller vad det nu va, sen ska vi tvätta allt vi ska ha meeed oss och sen ska vi... Ööö... Ingen aning, haha!
Jag vaknade halv åtta, TJOHO? Nejtack, jag kan gärna sova lite längre, menmen, vi ska åka iväg typ om ett par timmar eller nåt så att, haha ;)

Ciao!

kanskekanske

Det finns några väldigt, väldigt små möjligheter att jag kan få ner allting i min väska, haha, eller nej förresten, jag kom på att jag ska ta med mig min hårtork också... Det kommer aldrig gå! Jag får snylta på mamma & pappas väska annars :P

packning

Jag håller på att packa lite smått här, jag har insett hundra gånger att jag inte kommer kunna packa, jag vet inte vad det är för fel på mig, jag kan aldrig få plats med allt :(

Ciao!

sovmorgon

Japp, sovmorgon it is :)
Vi har idrott direkt, sen har vi so, lunch so, sen svenska. Som jag skrev igår men ändå. Repetition är kunskapens moder (?)? Hahahaha!
Idag åker Steph till Kina och jag åker iväg på söööndag, jag längtar! :D Jag ska träffa mamma efter skolan och så ska vi gå och handla lite nödvändigheter man måste ha med sig, typ duschcreme och såna saker :) efter det ska vi åka upp med Clementin till min moster. Han ska få bo där under veckan. När han va där förra gången och min moster skulle få in honom i buren så bet han henne så hårt så hon började blöda, hahahaha, därför får han inte komma ut igen och därför får han ha en större bur än förra gången, hahaha ;) stackars lilla Clemmis :P
Vad händer mer idag? Typ nada, jag kanske packar lite grann, men vi ska tvätta imorgon och allt ligger typ i tvättkorgen så det kan bli lite svårt, men andra grejor kan jag ju packa ner ;)
Jag blir så himla torr på vintern! Måste smörja in mig en gång i sekunden, grejen är bara att jag inte vill hålla på att smörja in armarna och allt sånt när jag ska sätta på mig en tröja sen, det blir så himla kladdigt, och även om det känns som att krämen har gått in tillräckligt i huden för att det inte ska bli torrt så känns det kladdigt sen i alla fall, blä! Därför får jag gå runt och vara torr hela dagarna och smörja in mig på kvällarna. Händerna smörjer jag i alla fall in ;) man har ju sett vissa som har jäääättetorra händer och det ser så jobbigt och kliigt (?) och allting ut så jag måste smörja in mina händer ;)
Jaja, nu ska jag gå och göra mig iordning lite sooom vanligt, dag ut och dag in samma sak :P

Ciao!


2,5 dagar kvar

Japp, bara 2,5 dagar kvar nu! :D

FY PÅ MIG!

Fy på mig! Jag glömde att skriva Schweiz på länderna jag har varit i! FY PÅ MIG! Men det är bara det att det inte känns som ett annat land eftersom att Klaris boor där, då blir det inte som ett annat land på något vis :) men jag kan meddela folk nu att jag även har varit i Schweiz :D och det är ett trevligt ställe :)
Jag va ju på gitarren idag och.. Det va lite som vanligt liksom, haha ;) han va inte lika flummig som förra gången, men vi spelade Fields Of Gold med Eva Cassidy, och jag får sorliga minnen när jag hör den så det va lite sorgligt att spela den, men den är på nåt sätt bra ändå :)
VI HAR INGA LÄXOR TILLS IMORGON! :´) SÅ HIMLA SKÖNT! I LÖÖÖÖÖÖV IT :D

ciao!


vinterjacka?

Är det tillåtet att ha vinterjacka nu? :P det är så himlans kallt ute, men jag vill inte va ensam att ha det, haha ;) då känner jag mig duuum.
Nu är det bara två skoldagar kvar innan lovet! Idag är det inte så många lektioner, men lång dag. Massa långa raster och långa lektioner. Imorgon har jag sovmorgon, ingen hemkunskap! :D Gud vad skönt det ska bli att få sova lite! Då börjar jag i alla fall 9.40 med idrott, sen har vi so, lunch, so, svenska.
Min taklampa gick sönder när Klaris va här och har varit trasig sen dess och det är lite jobbigt när det är så mörkt ute på morgonen, haha, man ser ingenting ;) (stavarna, no-prov, haha) pappa skulle i alla fall försöka hitta en sån lampa idaaag, skulle va trevligt med lite mer ljus är bara lite smålampor. Det är i och för sig mysigare med bara smålampor men... Det blir inte så ljust när man vill se någonting ;)
Ska gå och göra mig iordning nu, ciao!

tröjor

Jag köpte tre tröjor idag, tummen upp för det. Ska lägga upp bilder på dom sen om jag orkar ;) hursomhelst så fick jag en jacka av mamma och pappa, min ekonomi är som vanligt ostadig, haha! Det fick jag i alla fall.
Har pluggat lite NO också. Duktigt! ;D haha

btw; 3,5 dagar kvar :D:D:D:D

Ciao!

stan

Ska åka ner på stan nu, vi får se om det blir någon jacka och ett par linnen eller t-shirtar... Hoppas det!

Ciao!


morgon

Godmorgon! Jag vaknade inte så bra idag, va på ett ganska så dåligt morgonhumör. Menmen, nu känns det bättre.
Nu är det bara... Idag, torsdag, fredag, lördag, halva söndagen kvar tills vi åker! :D 4,5 dagar! :D
Jag har NO-prov imorgon som jag måste plugga till ikväll. Det känns som man kan det mesta. Men kan man verkligen det? ;) jag är inte helt säker... :) Jag hade tänkt att jag skulle göra lite teknik också, men jag vet inte om jag hinner. Franska har vi också tills imorgon. Snark, nu kommer allt i en omgång igen! Allt till torsdagen känns det som. Ingenting tills typ idag, men tills imorgon kommer värsta klumpen. SNARK!
Jag läste i DN nyss att det var någon som hade gått i ett franskt gymnasium och bara mest av allt längtat tillbaka till den svenska skolan. Svenska skolan är nog ganska så bra ändå. Det är bara det att jag är så trött på allting nu. Jag tog ut mig totaaalt i typ... Sexan, sjuan, halva åttan, nu är jag ju helt slutkörd. Inte ens ett sommarlov hjälpte. Sen kommer folk och säger "jamen njut av tiden, du har det jääättebra nu, kom ihåg det!" isåfall har dom inte gått i skolan på 1900-2000 talet. Dom inser inte vilken press det kan vara ibland. Jaja, sluttjatat om det.

Ciao!

star

Blev utmanad av Joanna att göra en star ;)

http://www.datestar.se/star.php?id=520090


Tjejsnack

Resor

· När reste du senast?
Om man ska säga när jag senast var utomlands var det i juni när jag var på Samos :) ska till Teneriffa på höstlovet! :D

· Vilka länder har du besökt?
Hmm... Danmark 2 ggr, Paris, Bretagne, Kreta 2 ggr, Thailand, Samos, mellanlandat i Förenade Arabiamiraten och London, haha ;) tror inte jag glömt nåt... :) 

· Drömresemålet?
Thailand igen :) men jag är rätt sugen på Brasilien sen min kusin va där och gillade det! :D

· Roligaste reseminnet?
Hahahaha, en hel del från Kreta och Samos ;)

· Tråkigaste reseminnet?
Ööö.. Måste varit när det va dåligt väder i Bretagne, haha ;) men det va rätt mysigt ändå! :D


Bild

40861-63


tisdag

Imorgon är det onsdag, ja, logiskt, men det i alla fall hursomhelst bara... 5 dagar kvar nu! :D:D:D ååå! Jag längtar massor :)
Skulle ju haft boxning idag, men Steph vill inte bli sjuk innan hennes resa på fredag och jag tänkte att jag då kan ta det lite lungt med mitt knäveck. Jag insåg också att jag inte kan använda Voltaren där för det stod på tuben att man inte får sola förrän 2 veckor efter behandlingen... Men jag ska sola ändå :)
Jag kanske också ska ändra min blogg lite? Den är ju rätt tråkig, den vanliga stilmallen liksom. Joannas blev fin med kassarna sååå, jag ska nog göra det :)

Ciao!

no

Nu har jag pluggat lite no :) duktisch, hahaha!
Imorgon är det tisdag och jag har glömt franskan i skolan. Vi hade några fraser som vi skulle läsa oss, men whatever, jag får lära mig dom i skolan imorgon.
Vi va på skolbio idag. Ninas resa såg vi. Alltså, den va ingen höjdare, men inte dålig, den va lite lång... Men på samma gång intressant eller ja... Jag vet inte vad man ska säga egentligen. Den va inte alls lika sorglig som jag trodde att den skulle vara, jag trodde den skulle va jättesorglig, men inget snyftande, haha ;) visst, det va ju jättehemskt allting, men som sagt, inget snyftande.
Egentligen hade jag tänkt att jag faktiskt för en gångs skull skulle ha tagit mig ut och sprungit i stan (!), men sen insåg jag att det regnade och att det därför är mucho blött ute = maskar som igår och jag kan inte se alla dom där maskarna igen, minst femtio maskar på samma ställe, jag höll på att dö! Men imorgon ska jag försöka, eller nej förresten, imorgon är det boxning ;) men på onsdag om jag hinner.
Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker :´) det ska bli så himla skönt! Hoppas vädret blir kanon och att man bara kan ligga och sola & bada och ha det skönt! Koppla av lite! MUMS! :D
Klaris åkte imorse :( det va lite sorgligt. Alltså, jag skulle ju till skolan så hon stannade här hemma efter att jag hade gått liksom. Det va när jag kom ut och skulle gå & möta Annanas som det blev sorgligt för jag lyssnade på The blowers daughter med Damien Rice och det är inte den muntraste låten och så va det mörkt och mulet och allmänt dåligt. Då blev det sorgligt. Men vi ses ju i december :)
Nu måste jag gå och vara lite social med min kära maaaamma :)

Ciao!

mooorning

Och så blev det måndag morgon tillslut igen. Allt går bara ruuuunrunt. Som vanligt.
Klaris ligger och läser någon gammal vecko revyn och jag sitter här. Jag är trött och har ingen lust att gå till skolan alls. Min iPod ligger på laddning för batterierna dog när jag skulle på min promenix i lördags.
Klockan är sju. Bara för informationens skull. Knävecket är kaaanske lite bättre av min dos voltaren? Jag smetade på lite grann ett par gånger igår. Ska göra det igen nu, ciao!


maskar

Jag och Klaris va ute och promenerade lite och det hade ju precis regnat då. Jag fick nämligen inte springa för mina lära föräldrar p.g.a. mitt knäveck... Men i alla fall, när vi gick där så såg vi värsta stora masken och kollade på den ett tag och sen såg vi typ två till, sen när man kollade lite till så va det säkert 40 maskar där! På typ en kvadratmeter! Så himla äckligt! Vi skrek och sprang därifrån och gick på trottoaren vid bilarna sen, haha ;) vi hade värsta stora parka-jackorna också som va lite för stora, men det va varmt och skönt i alla fall :)
Imorgon åker Klaris och jag ska till skolan :( vi ska på skolbio nånstans långt borta, typ Kärrtorp? Jag minns inte... Vi kommer sluta senare än vanligt också bara för att vi ska dit. Men vi kommer få sluta tidigare en fredag istället, om det nu inträffar... Jaja!
Klaris ligger och tittar på Parlamentet och skrattar :) jag är täppt i näsan men jag får typ inte använda nässpray längre, jag har använt det i tio dagar tror jag och om man använder det mer så... Ja, då blir det motsatt effekt och så blir man verkligen beroende. Not good. Nono.

Ciao!


morgon

Nu är det morgon igen! jag har superont i mitt knäveck efter gårdagens promenader :( hoppas det är bättre imorgon, jag borde kanske gå till syster eller nåt... Men bara om det är den vanliga, om det är den där andra "reservsystern" hoppar jag det.
Hursomhelst så blev det inte lika sent som i fredags igår. Jag va jättetrött när vi la oss, haha ;) vilket vi gjorde kanske vid... Två? Jo, nåt sånt tror jag det va.
Jag vaknade halv tio och gick upp och duschade, jag va värsta pigg, vaknade i en uppåtkurva :) nu är Klaris inne och duschar.
Vi ska ner på stan idag och kolla runt.
Jag håller på att läsa vingklippt ängel just nu, den är bra! Men hemsk!

Ciao!

flight 93

Nu har vi sett butterfly effect och flight 93. Flight 93 va sorglig och det tog typ lång tid innan jag fattade vad butterfly effect egentligen handlade om ;D
Jag har också insett att jag inte kan göra inbakade flätor, men det kan Klara :) så jag har en inbakad fläta just nu :)
Imorgon ska vi gå på stan! Jag har inte fått in mina pengar och det är dåligt, men jag får fönstershoppa och så får jag tänka ut vad jag ska köpa när pengarna kommer och jag hinner gå på stan nästa gång ;)
Nu ska vi gå och lägga oss. Gonatt!

låååångpromenad

För ungefär 20 minuter sen kom jag hem från en långpromenad. En mil gick jag! :D
Klara är och träffar ett par personer så att jag giiiick på promenad. Nu måste jag gå och sätta mig i soffan med ett täcke och läsa lite :)

ciao!


vaken

Först så vaknade jag klockan åtta, låg vaken en halvtimme, sen vaknade jag halv elva :D:D:D


nattinatti

nu ska vi gå och lägga oss, gonatt!

försenat

Jag håller koll på sj.se var Klaras tåg håller till, nu står det att det är fösenat en kvart :( , det vill säga att det inte kommer komma fram förrän 20.55 och antagligen ännu senare eftersom att det bara ökar med fem minuter hela tiden :(
Jag funderar på att ta en senare buss till centralen, men då kommer jag efter hennes tåg och så kan det ju inte vara ;) hon kan ju inte komma före mig ;D då blir det feeeel, så om det inte ökar med minst tio minuter så tar jag den tidigare bussen ändå :)
Då får jag vänta en halvtimme, men äsch :) jag kan lika gärna sitta på centralen ;D jag gör ju inget vettigt här hemma i alla fall!
Om jag hade börjat lite tidigare så hade jag kunnat plugga lite matte eller no, men nu är det ingen ide att börja. Jag måste nämligen gå om typ... Tjugo minuter. Om jag sätter mig och pluggar nu kommer jag precis hinna komma in i det när jag måste gå ;)
Jag har ingenting att göööra... Det är tråkigt här nu! Jag hoppas verkligen att det inte regnar nu när jag ska ut, man ser inte om det gör det eller inte, det är så himlans mörkt. Ååå, jag längtar tills Klawris kommer :D
Nu är det bara en kvart kvar... Nedräkning här, haha ;)
Jag ska gå och byta från mina kära mjukisbyxor till några jeans baaaara... Sen vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Snark, jaja, jag hittar väl på nåt!

Ciao!


KLARA

SNART KOMMER KLARA! :D:D:D:D:D Om två timmar och 40 minuter! :D:D:D:D:D:D:D:D
Jag har städat undan lite här och så har jag varit på ansiktsbehandling :)

ciao

.

och jag är seg i huvudet insåg jag precis, jag har fortfarande inte fyllt i tjejsnack ;D
här kommer det:

 

Böcker

· Gillar du att läsa böcker?
Ja... Alltså... Jag tycker om feelgood böcker och så tycker jag om det när jag har tid, annars blir jag bara stressad av det.

· Hur många böcker läser du per år?
Helt olika från år till år, nåt år läste jag flera hundra, nu i år kanske jag har läst... 50? 

· Vad för sorts böcker läser du helst?
Feelgood :)

· Favoritförfattare?
Jag har ingen speciell.

· Bästa boken du läst?
Hmm... Svår fråga... Men jag gillar en shoppaholics bekännelser och Djävulen bär Prada mycket :D


segt

Blogg.se va så himla segt igår, man kunde typ inte skriva nåt.
I alla fall så va jag på gitarr och jag va själv där för att hon som jag spelar med va sjuk eller nåt, hon kom inte i alla fall. Det va en skitkul lektion, hahaha! För en gångs skull! Det va "Olas musikskola" hahaha! Han skulle få mig att få in ett komp som inte va så lätt i huvudet och så började han springa runt, spela lite på trummor, spela lite på min gitarr, spela lite bas, spela lite på min gitarr osv! Hahahahaha! Jag höll på att skratta ihjäl mig!
Nu är det morgon igen och... Det enda positiva är att det är fredag. KLARA KOMMER! WOHO! :D 20.40 ikväll! :D
Mamma och pappa ska till landet om någon timme och jag ska till skolan om ca 45 minuter. Nu måste jag gå och göra mig iordning, ciao!

gitarr

Snart ska jag iväg till gitarren. Egentligen skulle jag typ ha haft min elgitarr som är flera hundra år gammal, men jag har inget bra fodral som jag kan ta den i, såå... Det blir det vanliga idag också.
Imorgon kommer Klara :D:D:D:D:D bara en dag kvar! Mamma & pappa åker ju till landet imorgon på förmiddagen för att ha nåt möte om pengar och avtal och grejor, alltså, dom ska köpa tomten brevid vår tomt på landet imorgon :) därför åker dom diiit och så stannar dom där över helgen.
På söndag är det ju också bara en vecka kvar tills vi åker! :D Det ska bli så himla skönt! Mumschhhh ;)

Ciao!


utvecklingssamtal

Hej och hå, nu har jag varit på utvecklingssamtal. Mamma är på någon middag nånstans så det är bara jag och pappa hemma :)
Måste gå och plugga en massa på en massa saker nu. Ciao!

morgoooon

Idag är det skoola, som vanligt, vi ska redovisa om våra grejor på franskan och... Jag har pluggat, men alldeles för lite :P vi får se hur det går :)
Vi har idrott också. Det är så himlans stressigt runt den där fucking lektionen, vi har fem minuter att ta oss från andra våningen till våning -1 och ner i omklädningsrummen och byta om och sen ner i parken. Sen har vi tio minuter på oss att ta oss upp ifrån parken och ner i omklädningsrummet och duscha & byta om. Helt stört. Det är egentligen bara dumt att ens försöka hinna. Bättre att bara ta det jättelungt och inte bli stressad istället.
Det är sådär vuxna gör och sen undrar dom varför ungdomar är stressade. Dom ger ett ton läxor och har fem minuter mellan lektionerna som man egentligen behöver mer tid mellan, och sedan när man typ ska vara i samma klassrum två lektioner på rad och är i sin egen korridor, DÅ får man minst en halvtimme. Vi har inget bra schema.
Nu ska jag gå och göra mig iordning, ciao!


snark

läxor, läxor, läxor -.-

ciao

morgon

Tisdagmorgon återigen. Undrar hur många tisdagsmorgnar jag har upplevt hittills i mitt liv? Och jag undrar hur många av dom jag har hatat ;) antagligen en större del...
Vad händer idag då? Jo, först ska jag ju till skolan och... Ja... Vara där, sen ska jag direkt efter skolan ner på stan med mamma och kolla på jackan igen, sen ska vi hem igen och så ska jag iväg till boxningen. Vilket antagligen blir ganska så direkt eftersom att vi inte slutar så tidigt idag.

Ciao!

Teneriffabilder

       
   
 

bilderna är från apollo, ving & fritidsresor

la cuisine Suisse

Ja! Faktiskt! Så är det, med stort S och stora bokstäver efter punkt och tjohej. Jag ska visa att jag faktiskt också kan skriva som man ska :) .
Jag har gjort min affisch med det Schweiziska köket (rubriken). Fast jag gjorde den igår... Men ändå :)
Måste fixa till redovisningen också, det är ju typ bara att säga det som står på affischen, men man borde kanske ändra lite smått... Vi missar ju franskan imorgon såå det blir till att jobba hemma. Inte helt fel att missa franskan, men när man missar den och missar ett fritt arbete som MÅSTE vara klart tills på onsdag så är det inte lika bra. Hade varit bättre att missa en lektion när det inte händer något ;)
Jag måste köpa en massa saker innan vi åker till Teneriffa. Eller okej, massor och massor, eller ja, jo, jag behöver egentligen köpa massor, men jag kommer antagligen bara köpa hälften om ens det.
Whatever! Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från vårt resmål här när jag har hittat några :)

ciao!

stan

jag hittade faktiskt jackan tillslut, när jag hade sagt hej då till stephni som följde med mig ner på stan så fick jag ett ryck och va bara tvungen att gå till det sista hm:et som va inte va på, OCH SÅ FANNS DEN! jag hann bara prova jättefort så jag vet fortfarande inte om jag ska ha den eller inte.. alltså, det kändes som att alla glodde på mig och det fanns inga speglar och.. så.. jaja, whatever, jag hittade den i alla fall! :D
nu ska jag plåga mina ben igen, ciao!

djävulen bär prada

den va najs :D inte som boken helt, men bra ändå!
jag hittade inte jackan heller >_< det lutar åt internetbutiken.. whatever, men jag ska ner på stan imorgon igen om jag orkar :P

ciao!

benbenben

tänk vad man gör för att få ohåriga ben! nu har jag plågat mig extremt med en sån där hårdragargrej, epilady heter den, den är typ gammal, mammas gamla. AJAJAJ, meeen, det positiva är att man drar bort även hårsäckar såå.. det försvinner förhoppningsvis i längen. men ont gör det!
well.. snart ska vi åka iväg, ciao!

tidigt

vaknade tidigt idag med, vid sju, pisssss..
jag ska i alla fall iväg på bion idag och så ska jag kolla på hm efter en jaaacka som jag såg igår men i big size så jag ska försöka hitta en mindre idag :)
jag har redan börjat plocka fram småsaker tills vi ska till spanien, haha ;) såna där småsaker som man glömmer annars.. :) jag måste kolla hur vädret är där! alltså nu :) 26 grader :D tjohooo :D
jag längtar!
jag har gjort en hel del på min franskaaffisch nu :) duktisch! jag måste göra lite mer och sen måste jag börja på själva redovisningen, snark.. :P
whatever, nu ska jag gå och göra nåt annat!

ciao!

ooooookej...

nyss va mitt liv nere på -100, men det är lite bättre nu :)
jag insåg att det faktiskt bara är typ.. sex dagar tills klara kommer och då blev jag glad :D snart ska jag också få åka härifrån i en vecka och bara ha det skönt! jag längtar verkligen efter båda sakerna! så himla skönt det ska bli att komma ifrån detta. man längtar ju typ alltid hem efter vissa saker men ändå, just nu känns det bara skönt!
jag har också hela dagen tänkt att det är söndag men sen fått den glada överraskningen att det bara är lördag! :D
imorgon är det i alla fall söndag och jag ska se djävulen bär prada. eftersom att det blev.. missuppfattningar, eller kanske bara oviljan att ha mig där? ingen aning, jag vet faktiskt inte, delvis därför mitt liv va nere på -100. whatever, nu ska jag se den imorgon och jag vill se den så att det ska bli kul.
jag förstår inte hur snuvig man kan vara! jag har snytit mig säkert 50 gånger idag och fler gånger lär det bli. herregud. dessutom råkade jag pilla mig på själva ögat och det va äckligt, konsistensen va det värsta! BLÄ, jag ska inte skriva om det för då blir jag påmind av det och det va ÄCKLIGT big time! jaaja..
mitt liv ligger just nu på 0, neutralt alltså, vi får se hur det utvecklar sig under kvällen. men jag ska försöka va uppåt och ha det trevligt trots allt dåligt. jag har typ fått axelproblem till råga på allt. jag kan inte ens ha en väska på axeln som väger.. lite, inte alls mycket! jag hade typ mobilen och plånboken (som inte väger så mycket... ha-ha...) ja i alla fall, sånt hade jag och det väger ju inget, men min axel dog!
jag hittade inte peakjackan heller, FUCK, eller jag hittade den, men bara i large och pissoff säger jag, skaffa small... jaja! vi får hoppas att allting fungerar ändå, jag kom fram till att jag måste ha small i alla fall :)
jag köpte ett bodybutter på bodyshop. oliv blev det, den luktade bäst när det väl kom till kritan att köpa, då ville jag inte ha en som luktade supermycket.
mamma provade en jacka som hon passade bra i, men hon köpte den inte, hon blev så virrig och sen ville hon helt plötsligt inte ha den. typiskt mamma :P
well, nu ska jag inte sitta här och reflektera över den delvis dåliga dagen som varit, nu ska jag gå och göra något annat som är roligt :) (fast, den har inte bara varit dålig FÖR ATT, jag chattade med klara och det är kul)

ciao!

snark

jahaja.. nej, jag kunde inte sova idag heller, surprise! jag vaknade halv sju, PISSOFF sa jag då, men jag va pigg, jag vaknade i en uppåtkurva ;)
så jag gick upp och hade en massa energi. jag hade ju inte precis nåt att göra, men jag gick upp och tittade lite på tv, det va typ inget bra, men jag satt där i alla fall, haha ;) bästa sättet att använda energin på... men, men..
hade jag varit på landet hade jag kunnat gå ut och springa, men jag VILL INTE DET HÄR! det är pissigt japp.. i och för sig är det nog inga människor ute en lördagsmorgon vid denna tiden.. men jag är typ sjuk så jag får nog inte för mamma, vi får se imorgon. då är det antagligen om möjligt ännu färre personer ute, då är det ju liksom SÖNDAG morgon, då sover alla normala :P haha!

ciao!

helghelghelg!

nu är det helg återigen, gud va skönt! :D hela veckan går ju liksom ut på att vänta på helgen.. :)
jag har varit på ansiktsbehandling nu och hon va värsta snäll och la till typ en halvtimme utan extra kostnad :D hon är snääääll :D
nu måste jag gå igen, haha, ciao!

sjuk

okej, jag är typ sjuk igen, jag har feber också... bläää... jag kanske måste va hemma imorgon. får se hur jag mår senare och imorgonbitti, just nu känns det som att jag kommer ramla ihop och somna vilken sekund som helst, zzz -.-

jobbjobbjobb

idag slutade vi efter matten, jag borde göra teknikuppgiften som vi fick, men den kan jag lika gärna göra typ i helgen ;)
jag följde med stephni och köpte boxningshandskar som jag också ska försöka flörta till mig sen ;) dom hade sänkts i pris med 100:- så nu kostade dom 590:- istället för 690:-! tummen upp för det :)
jag ska nog inte va med på gympan imorgon eftersom att jag blev sjuk efter förra lektionen, eller jag är sjuk nu typ så att.. det är inte bra för stefan (nolärare) sa idag att man kan få hjärnhinneinflammation om man håller på och anstränger sig när man är sjuk och visst, det har jag vetat förut, men nu fattade jag lite mer av det också ;) jag får se hur jag gör.
jag har ringt posten också. det gick.. bra? nä jag vet inte, alltså, jag fick bara ett till nummer men på det numret svarar ingen.. mysko, whatever jag får testa att ringa igen sen :)

ciao!

det brinner!

det brann i huset brevid oss! värsta rökutvecklingen typ! lite flashback till när jag va hos klaris i geneve sist! då hände samma sak, lite läskigt... det va värsta nära oss, översta våningen där också :S

snabba ryck

hinner inte skriva mucho, är nämligen bara paus på desperate houswives, och sen måste jag läsa go ask alice för att imorgon ska vi ha en diskussion om boken och jag har inte läst klart till den sidan vi ska så.. ja, så är det, men i alla fall så va det som vanligt i skolan, segt, slöjden gick som den gick, men nästa gång går det nog bättre :) bara man får till alla tygbitar och grejor :D i alla fall sååå... ja.. nu tror jag att det har börjat, ciao!

morgon

ikväll är det boxning :)
yellowtest och so förhör idag.
det har inte precis hänt nåt idag som är värt att berätta såå.. ciao!

go ask alice

imorgon har vi yellowtest på engelskan, jag trodde ju att det skulle va idag, men det ändrades.. eller det ändrades inte, vår engelskalärare hade skrivit upp det imorgon så då va det imorgon. vi har också andra delen av första väldskriget. tills på onsdag ska vi ha läst till sid. 104 i go ask alice.
men nu ska vi inte tänka på skolan här ;)
jag måste ner på stan och köpa lite saker snart. jag gjorde en lista igår på saker som jag måste köpa, men nu hittar jag den inte :/ inte så bra för jag måste ha allt det där, men minns inte allt på en gång, jag måste ju liksom prioritera lite grann nu.. barnbidraget är inte den största summan pengar ;) haha!
om.. vad blir det.. 12 dagar kommer klara!! :D:D:D:D:D:D jag lääängtar!! och om.. 12 dagar + 3 dagar + en vecka så åker jag till teneriffa :D:D tjohooo! :D:D:D

Alltså;
 
♥  12 dagar
♥  22 dagar

<333333333


tjejsnack

Fotografering

· Hur mycket fotograferar du?
när jag orkar ta med kameran :P

· Vad för sorts motiv fotograferar du helst?
folk, hahaha ;) men annat kan också va kul ibland, beror på vad det finns att fota ;)

· Vad har du för kamera?
canon powershot s50, men jag önskar mig en canon ixus 800, den väger mindre än den vi har nu även om den vi ha nu är bättre bildkvalite :P

· Brukar du framkalla dina digitalbilder?
nej, aldrig! skriver isåfall ut själv. 

· Hur ser den bästa bilden du någonsin tagit ut?
öö.. jag vet inte vilken det skulle vara isåfall så, ingen aning ;)


selma lagerlöf

idag har vi engelskatest, eller prov kan man väl kalla det, whatever, men i alla fall så har vi deeet.
sen ska jag och annanas redovisa svenskan om selma lagerlöf -.- man ska spela upp en pjäs som en intervju typ, fast INTE en utfrågning och blablabla, jag orkar inte, bläbläblä.
annars händer det typ inget idag? tror jag? eller? nej, inte vad jag vet. jag ska gå om typ 25 minuter.

ciao!

hemma

nu är jag hemma igen :D
annanas och jag ska ju fixa med svenskan man hon skulle göra sig iordning lite och så innan hon kom hit, min kusin ringde och sa att hon skulle till min moster, men då sa jag att hon va ju magsjuk och ja.. då ville hon inte dit utan hon kommer typ hit istället, okej, det låter flummigt, men det är lite kort vad som har hänt och ska hända snaaaaart :)
najs att hon kommer hit i alla fall, men jag är inte säker på att min moster fortfarande är magsjuk bara.. haha ;D
jaaaaja :) nu måste jag gå igen, ciao!

springspring

imorse va jag ute och sprang igen :D jag har insett att jag faktiskt blir på bättre humör när jag har gjort det! det är lite bra för att igår va jag inte på mitt bästa humör.. även om jag försökte verka så glad som möjligt för resan och allt det där! :D:D:D:D gud vad jag längtar! sen längtar jag så himlans mucho tills klaris kommer!! det är liksom en massa bra saker som händer nu och det är inte så många prov inlagda (vad jag vet?)! på torsdag har vi halv studiedag, i helgen öö... vet jag inte, men helgen efter det kommer ju klars och det är mucho tummen upp där och sen helgen efter det ååååker vi :D sen är det typ en massa mer saker som händer känns det som.. men det kommer jag inte på nåt nu. whatever!
i eftermiddag ska jag träffa annanas, vi ska göra färdigt vår selma lagerlöf redovisning och spela upp den för någon förälder som man tydligen måste göra enligt PB.. zzz.. jag har ingen lust att hålla på med den där selma lagerlöf längre, vi läste liksom herr arnes penningar i hundra år och nu måste vi göra det här. jag orkar inte! jaja..
nu ska mamms o papps ut och fixa runt lite här, vi måste ju "vinterstänga" eftersom att ingen kommer komma hit på ett tag, eller pappa ska typ upp i veckan och köra bort ris till sophögen, men vi kommer inte hit alla tre förrän om typ en månad och vem vet, då är det säkert riktigt kallt så att man måste ha stängt av vattnet ordentligt, tagit in alla utemöbler i gäststugan, tagit bort alla gamla blommor och ställa ut tvättmaskinen och allting. herrejesus, allt det här ska jag göra själv sen! undrar hur det går..
nu måste jag gå, ciao!

dåligt väder

det har varit dåligt väder typ hela dagen, det blev lite sol i typ en kvart, men sen återvände molnen :P
jag, mamms o papps va och handlade, finns inte mycket annat att göra... jag har plockat undan lite här också, jag hade slängt ut mina saker igårkväll för att jag inte hittade min borste :P haha!
jag va jättetrött för typ en timme sen, bara för att jag liksom inte har gjort nåt, men nu är det bättre igen. vi ska inte åka bort förrän... typ kvart, tio i sju så.. det är bäst att hålla sig vaken i ett par timmar till ;)
tio över feem.. ja, precis. ungefär, typ.. lite över, okej närmare kvart över kanske.
clemmis va lite söt idag, han kom och satte sig på MIN axel! för en gångs skull och han satt där längre än en minut! :D:D:D jag blev glad ;D hhahahahaa, han hatar ju mig annars... jag blev väl sista utvägen kanske ;D
juste, när vi ska åka till spanien så kommer vi på ditvägen mellanlanda i trondheim. snark, därför tar det typ en timme längre, zzz... igår satt jag, mamma och pappa och tänkte på hur många ställen jag har varit på. när dom va lika gamla som jag så hade dom inte varit nån annanstans än olika platser i sverige. jag påstod nämligen att jag inte hade varit på många ställen. men om man jämför jag har ju det.. ;)

thailand
paris
danmark
kreta
kreta
bretagne, frankrike
samos
och så ska jag till frankrike med joanna i sommar och kanske spanien igeeeen :D och så kanske jag ska med på den där utbytesgrejen också.. då blir det ett till ställe ;D hahaha!
fullt upp nästa sommar BIG TIME! och jag som vill va hemma med klawwwwwwris :( jag får ordna så att jag är det :D jag kommer typ inte hinna va på landet alls, jag ska ju nämligen försöka hitta nåt sommarjobb också.. -.-
whatever, nu måste jag gå, ciao!

jag sprang, mamma & pappa släpar ris

hej och hå, jag va ute och sprang idag :D:D
mamma & pappa är just nu ute och släpar en massa ris ifrån skogen, stackarna :( jag borde hjälpa till, men jag är så himlans trött, hela jag va bara helt död imorse när jag vaknade! jag fattar ärligt talat inte hur jag hade energin att ens tänka att jag skulle springa :P
whatever :D jag har gjort det och det känns bra! problemet va bara att det typ spöregnade.. :P
ikväll ska vi bort på middag. jag ska ha med mig egen vegomat. jag trooor.. att det blir lasagne, jag orkar inte göra nåt annat.

jag tänkte också bara informera allmänheten (inte så stor allmänhet som läser mig blogg, men ändå) om att jag faktiskt vet att man ska skriva med stor bokstav efter punkt, men jag tycker det ser lite mysko ut på denna bloggischen, såå, därför gör jag icke det.

ciao!

gladgladglad

imorse va det inte alls lika jobbigt att gå upp :) när jag tänkte på att vi antagligen idag kommer boka resan så blev jag så himla glad :D:D och pigg direkt! :D nu måste jag gå och göra mig iordning, ciao!

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!!!!!!!!!!

JAG ÄR DEN GLADASTE MÄNNISKAN PÅ HELA JORDKLOTET JUST NU! JAG LOVAR!
MAMMA OCH PAPPA SA IDAG ATT VI SKA ÅKA PÅ SOLSEMESTER PÅ HÖSTLOVET OCH GISSA HUR GLAD JAG BLEV PÅ EN SKALA 1-10!?!?!?!?? :D:D:D:D:D:D SÅ HIMLA GLAD! I LÖÖÖÖÖÖÖÖVAR DOM!!! <3333333333333333333

pisspåskolan

skolan kan ta sig nånstans, alltså seriöst, vi har helt stört mycket läxor och så lägger dom in ännu mer ner vi redan är helt stört sönderstressade, GAH! jag kommer inte stå ut ett helt år till :( snart är det höstlov, det är det man får se fram emot, problemet är bara att man antagligen inte ens kommer kunna njuta av det för att vi säkert kommer ha något sorts prov på måndagen eller nåt :( JAG HATAR ALLT DET HÄR! GRRRRRRRRRR!

ryggont + ont i knävecket

nu har jag varit på boxningen för en liten stund sen :) det va en massa nya där så att jag blev lite osäker först på om vi hade kommit till fel grupp, typ att dom hade ändrat tiderna eller nåt, men dom va som sagt bara nya... :) det va nämligen typ inte alls samma personer som annars ;D
however, vi gjorde en massa saker, hahaha, utförligt jag berättar, men i alla fall, nu har jag ont i ryggen så jag ska lägga mig sådär i 90 grader med benen snart, jag fick också ont i mitt knäveck som jag har haft lite.. inte ont i, men jag har känt att det knäpper till när jag går så jag har gått lite konstigt då och då när jag har känt det, nu känns det mera och gör ont :( hoppas det är bättre imorgon ;D
jag borde göra lite hemkunskap också.. jag kan fylla på lite här och där, jag ska nog göra det nu, sen måste jag gå igenom hela texten och kolla vad jag kan ändra och sååå.. ska göra det nu när jag ligger med benen i 90 grader, om jag lyckas anteckna på papperna under tiden... men whatever ;)

ciao!

boxning

yeap, idag är det boxning, börjar klockan 18.00! :) ska möta steph typ tio i!
alltså kan man inte påstå att jag har så bråttom, neeej ;) vecko revyn tittade in i brevlådan idag så jag har läst lite i den och sen har jag inte gjort meeeer. jag har franskaläxa tills på torsdag, inte något svårt men det har jag... fraser tills på torsdag och tills imorgon ska man komma på ett fransktalande land som man vill prata om inför hela klassen ENSKILT, PISS OFF, vi brukar alltid få göra två och två men nu måste vi göra SJÄLVA, det kommer gå piss för att jag kommer bli så övernervös så att jag inte kan prata, hjälp! joanna va i alla fall smart och sa att jag borde välja schweiz och det var en mucho bra ide, stackars klaris som får bli min informationskälla 0:) hehe, nejdå, jag ska inte vara jobbig, bara lite ;)
vi hade slöjd idag också och jag tror att shortsen kommer bli braa :D vi har hittat ett möster till linningen och sådär nu och typ kommit på hur vi vill att dom ska se ut :)
jag har insett att jag verkligen måste investera i några sorts träningskläder.. jag har bara en massa gamla tröjor som är fula och ett par shorts eller mjukisbyxor, det behövs liksom flera.. big time! menmen, när jag har tid och råd ;)
det är så himlans kallt ute! man fryser ju ihjäl bara man tar ett steg utanför dörren, jissesamalia, BURR!
pappa har börjat tjata om att jag måste äta vitamintabletter föra vegetarianer igen.. bara för att jag typ är det igen. big time, jag orkar inte, dom är så.. BLUSCH, då kommer jag käka FEM piller varje dag :( okej, det är inte världens undergång, men jag gillar inte att leva på piller, gonatt och soooooooov gott säger jag. men whatever!
nu ska jag gå och hjälpa mamma med nåt som jag inte vet vad det är, tjing!

tisdagsmorgon

åå, fortfarande så himla fantasifulla rubriker.. men whatever, inget här är så intressant sååå..
idag har vi nutidsorienteringen, så vi slipper den lektionen, matten alltså, sen har vi matteprovet på so:n vilket innebär att vi missar so:n, vilket inte gör mig så mycket för vi håller på med första världskriget, booring..
efter det har vi inget speciellt, eller alltså, franska det är.. inte nåt jag ser fram emot, förut i typ sjuan tyckte jag att det va helt okej, men vi går BARA efter boken och hon har sagt att vi ska få göra ett annat arbete sen, men NÄR liksom? det kommer inträffa om typ hundra år.. men, i alla fall, sen är det slöjd och då ska jag och joanna försöka hitta på något mönster till våra shorts ;) det blir nog rätt svårt.. men man kan ju alltid försöka ;)
jag tror inte att vi hade mentorsamtal idag? eller hade vi det? :O ingen aning, har vi det slutar vi fyra och om vi inte har det slutar vi typ.. 13.20 eller vad det nu är. 13.15 kanske, jag vet inte ;)
nu är det inte så långt kvar tills klawwris kommer :D:D ooom.. närmare bestämt öö.. 16 dagar!! WOHO!
nu måste jag gå och göra mig ioooordning lite grann, ciao!

måndageftermiddag

haha, jag har sån otrolig fantasi till mina rubriker :P
whatever, vi hade musikprov och det va inte så kul för det gick typ inte så bra, men men, musik är inte ämnet jag riktar in mig mest på precis ;)
några i klassen gick till rektorn och sa att vår engelskalärare inte följde reglerna med max 2 prov /vecka, hon har nämligen inte lagt in provet på provschemat så hon fick flytta det till på måndag, skönt! imorgon är det nutidsorienteringen. sen har vi matteprov också. jag borde plugga lite på den.. franska tills imorgon också, men det är typ bara ett par glosor så den väntar jag med, haha ;) på onsdag.. är det typ inget? :D:D:D underbarhet! hursomhelst, på torsdag har vi no-förhör, kommer nog bli muntligt eftersom att han påstår att det är lättare än skriftligt, när vi redan har så många prov alltså.. jag vet inte vad jag tycker om att det skulle va lättare, men men. på fredag, äsch, nu orkar jag inte tänka längre.
jag måste i alla fall hitta några shorts jag kan tänka mig att göra på slöjden nu i alla fall såå..

ciaoooooo

tjejsnack

Skönhet
· Brukar du sminka dig?
ja
· Hur ofta går du till frisören?
föööör sällan.. när jag har pengar till det ;)
· Summa du lägger ner på skönhetsprodukter varje månad?
hmm.. det beror på, alltså.. jag köpeer mitt eget smink men mamms betalar alla rengöringsprodukter och krämer m.m. rengöringarna och så är inte speciellt billigt, smink köper jag när jag behöver.. just nu har jag i och för sig ett BRA puder som mamms köpte för att det va mucho dyrt, men det är bara för att min problemhy ska bättra sig ;)
· Vad köper du för produkter?
puder från tromborg, mascara från maxfactor (masterpiece, eller hur det nu stavas), rouge från maybelline (ska snart bytas ut mot ett från tromborg!), rengöringsprodukter är vanligtvis från bioline, men just nu proactiv (ja, jag har syndat och handlat på tvshop, men just nu är jag bara desperat efter att få nåt som fungerar)
· Ditt bästa skönhetstips?
ööö.. hmm.. svårt att säga, jag har inte så många.. nej, inte nåt som inte alla andra vet i alla fall, haha! 

 


måndagmorgon

då var det måndag igen -.- jag är så trött på detta just nu och jag tjatar om det hela tiden! det är typ det den här bloggen handlar om, att jag är trött på skolan. suck. men jag är verkligen det och jag ORKAR INTEEEEEEE!!
vi har musikprov idag, jag har inte pluggat mycket nej.
nu tänker jag sluta tänka på skolan för jag får nån konstig stressad känsla så fort det dyker upp ordet skola i mina öron eller i mitt huvud, GAAAAAAAH!
vad händer mer idag? nada. sooom vanligt!
jag måste gå och.. öö.. göra mig iordning lite.. säger vi, nej, men jag orkar inte komma på nåt mer att skriva, tjihooo!


snabba ryck

hej och hå, idag va jag och mamma och köpte en massa böcker, hittade dom där brev till samhället och brev till landet :D:D och några till som verkade bra ;) minns inte alla, det va typ.. många, kanske 10 stycken eller nåt ;P
i alla fall.. sen åkte vi till min andra kusin! alltså hon som jag brukar träffa så detta blev en kusinhelg, det va trevligt :) har inte träffat henne på.. typ en månad? eller vad blir det? jaja.. jag orkar inte tänka ut det nu, jag är trött och jag borde plugga, men jag gör inte det så nu ska jag försöka ta mig an den där musikläxan.. jag orkar verkligen inte! jaja..
det va nåt mer jag tänkte att jag skulle skriva. jag minns inte.
jag snackade med klaris i alla fall :D:D najsmajs, vi ska höras igeeeen snart :) tums upp och sen kommer hon ju hit snart också :D:D:D:D:D det ska bli kuuuuuuuligt :D
jaaja, nu måste jag kila, ciao!