klassresa och filmen

Kom hem från klassresan igår! Va jättekul :) bilder kanske kommer.. :P
Idag va jag ute och filmade franskafilmen med Joanna! Också mycket kul! Vi åkte runt, en snubbe skrek till bakom mig när jag stod och filmade Sergels torg så jag hoppade till, en annan pekade väldigt nära och sa "snygg... öööeeehhmmm... Outfit!" HAHAHA, man måste nog ha varit där för att fatta hur kul det lät, haha!
Nu ska jag gå och kolla på en film om en stund :)

40861-189

40861-189

Gotland

Köpte balskor idag! Kommer bilder senare!

Imorgon bär det av på klassresa till Gotland, kommer hem igen på fredag :)

promenix och spinning

Idag blev det först en promenix med mamms, sen blev det spinning! :D

stockholm

Jag älskar Stockholm, åkte över Västerbron idag när jag skulle till mamma för att åka till ikea. Det va soligt och jättefint, tyvärr hade jag ingen kamera med mig men Stockholm är sjukt fint!

<3 :D

image186

torsdag

Jag älskar att vara ledig <3 , tänkte bara meddela det!

Övningskörningen gick bra idag med, fick starta och backa i en backe och backa runt ett hus fram och tillbaka så nära jag kunde, d.v.s. en övningskörning med massa backning ;) niceniceniceee...

Innan det va jag nere på stan en snabbis, köpte present till Annanas, och så köpte jag två linnen till mig själv.

Morgondagen:
♥ Gå förbi till Annanas med diverse saker :)
♥ Åka och träna
♥ Gå till banken och ta ut bakgruppspengarna till alla

stan

Idag blir det stan igen. Får se om jag lyckas hitta någonting :) sen blir det övningskörning! På parkering dock.. Antar att jag inte får köra på vägar i stan än 0:) hehe...
Imorrn ska jag gå till banken och ta ut alla bakgruppspengar som jag ska dela ut till folk på måndag! :D Pengar, pengar, pengar <333
Sen kanske jag borde städa lite i mitt rum också. Plockade av min överfulla soffa igår, man kunde inte sitta i den för den va så full med kläder.
Juste! Va på La vie en rose igår med franskan. Efter skoltid... Men den va helt okej, första timmen va seg, men shit vilket skruvat liv hon levde! Stackarn.

hm

Har gjort ännu en beställning från hm, hehe, ett par klänningar blev det :) sommarklänningar!

image185

spinning

Landet i helgen då! Va rätt skönt att åka upp den här gången. Fast när jag skulle springa igår så stukade jag såklart foten, IGEN. Jag va optimistisk och hade inte mitt stödband sedan förra stukningen, tänkte att jag ändå skulle springa på asfalten den här gången, men icke, trampade såklart snett och fick halta hem. Menmen, sånt är livet.
Spinning blev det idag, har ju bara kört det en gång förut, men det här passet va bättre faktiskt. Hon va roligare och sa mer vad som skulle komma sen ;) och så va hon mer optimistisk ;) haha!
Imorrn är det måndag igen, suck, men bara tredagarsvecka! <3

herrejisses

Okej, Serbien vann. Suck, det va mindre braa... Jag tycker inte Sverige borde va med längre. Kom igen, hur stora är chanserna? När bara Danmark, Norge och Finland kommer rösta på oss, det är ju så det fungerar, de som har flest grannar vinner... However, jag orkar inte bry mig.

Igår körde jag runt i ÖSTHAMMAR! TJOHOO! Jag körde bland MASSA andra bilar, jag insåg att Östhammar faktiskt kan vara väldigt fullt på bilar en lördag! Haha! Jag fick köra över den kända vägen som man aldrig kommer över för att det är så himla mycket bilar som kör över! DET VA ASKUL! :D:D:D

tidningsartikel för en vecka sen :)

image184


Va med i Stockholm City för en vecka sen :) har inte haft mycket tid att lägga upp nånting här på bloggen på ett tag.. Tycker dom uttryckte det jag sa lite konstigt..

grönan

Jag och Joanna skulle först hitta ett hotell där hennes mamma va för att vi skulle lämna ett par nycklar till henne, efter en stunds letande hittade vi rätt och sen bar det iväg mot grönan!
Hade jättekul där verkligen, träffade Johanna & Julia och åkte massa saker med dom efter ett tag. Innan alla som inte va från friskis kom så va det inga utmärkande köer, men när klockan blev 12 och alla andra fick komma in blev det liksom inte hållbart längre :P köerna ringlade runt hela grönan och det va jättejobbigt att vänta.
Kvasten va inte som jag hade tänkt mig... Den va verkligen en familjeattraktion, inte alls läskig, men ändå skön, den va inte ryckig eller så, så den får väl ett helt okej betyg, men det va fööör kort! Man åkte inte alls länge. Trist...
Tack folk för en jättekul dag i alla fall :D

Sen va det bara att åka hem och plugga så nu har jag pluggat ett tag. Ska fortsätta nu :P


:D

Nu bär det av mot Grönan snart! Om 48 minuter kommer le bus! :D:D


Balklänning;

image183


Blev den gula :)

Stan idag;

40861-181


♥ Klänning med fickor från HM
♥ Rödorange linne med knappar från Gina Tricot
♥ Gul, lång T-shirt från HM
♥ Blommig topp från Gina Tricot
♥ Grönrandig T-shirt från Gina Tricot
♥  Svarta tights från Gina Tricot

HELG!

Om en och en halv timme ska jag åka iväg till min moster för att passa min kusins barn.. Min kusin är borta nånstans och min moster också så då skulle mamma dit tydligen, hon bad och bad och bad mig att jag skulle följa med och... Så blev det. Eller ja, så blir det.
Imorrn är det kanske lite bilkörning som gäller, sen ska jag till balklänningsstället och bestämma mig (HJÄLP). På söndag är det grönan med Joanna :D:D:D!
TJOHOOOOOOOOOOO :D

Balklänningsångest

image175

VAD SKA MAN HA FÖR BALKLÄNNING!? :O Det ska ju va långt på en bal... Men jag vill inte känna mig för uppklädd, suuuuck...