östersund

åker till östersund imorgon, kommer tillbaka 31/7 :)

ciao

bitch

jag har blivit så besatt av bitch (spel på blip.se) jag va besatt för något år sedan också, det kanske man blir när man är lite längre på landet? ;) however så försöker jag klara out of control nu 0:) har inte lyckats än... ;)
imorgon blir det en tur till uppsala för att träffa klara :D tio i elva går min buss härifrån och sen lär man inte se mig här på några timmar :) hittade mitt upplandskort också med 20 resor som vi köpte förra sommaren när jag skulle hem & runt hela tiden, har fortfarande bara åkt tre gånger på det :P
det är fortfarande ljust och inte jättekallt ute, däremot så är det en hel del mygg... därför är det inte det lättaste att vara ute och studsa om man inte vill ha trettio lager med kläder på sig.. vilken man inte vill eftersom att det som jag nyss sa inte är så kallt ute, haha ;)
well.. jag får väl testa att gå ut ändå, jag får väl helt enkelt leva med hundratusentals myggbett i några dagar? nej tack, skulle inte tro det. MEN JAG VILL UT OCH STUDSA! studsmattan bara står där och väntar på att jag ska komma och studsa lite på den :´) jag måstemåstemåste!
nu ska jag spela bitch en gång sen får vi se hur jag gör :)

ciao

risrisris

jag kan bara tala om för världen att jag hatar att släpa ris och sly, igår så slyade pappa en massa här vid skogskanten, idag skulle vi bära bort allting, hela våran backe här är FULL med en massa ris & sly! (bildbevis kommer) i princip allt det släpade jag ner för den där backen, det vägde HUR MYCKET SOM HELST! vi ska hugga ner en massa träd också senare, men då är inte jag här 0:) då är jag i östersund, tur för mig :)


ciao


uppsala

idag har jag & mamma varit i uppsala nästan hela dagen, vi skulle ju byta en hammock som vi köpte igår, men lacken va förstörd, vi fick några andra delar som inte heller va bra, men dom skulle bara vara tillfälliga tills dom får in nya hela grejor :) sen åkte vi till gränby och vandrade runt lite där. inte så speciellt mycket att kolla på där, men det va lite tidsfördriv tills vi åkte tillbaka hit igen. här studsade jag och hjälpte till att bygga ihop hammocken :) den blev finfin :D
vi satt ute ovanligt länge idag, vi brukar inte kunna sitta ute speciellt länge innan alla myggor och andra insekter kommer men idag gick det längre :) najsigt!
imorgon blir det..? ingen aning, vet inte ens vad det ska bli för väder, hoppas det blir massa sol så att man kanske kan sola lite!
however så ska jag till uppsala igen med klara på måndag och försöka hitta några shorts kanske.. komplexen öser över en när man provar shorts, menmen :P några måste jag hitta, snart..
nu börjar det åska så jag måste sluta!

ciao


göteborg

ojoj, det finns hur mycket som helst att skriva om göteborg! tågresan dit va seg, det går alltid segt när man ska nånstans, hem går det fortare ;)

när vi kom ner skulle vi ta oss till hotellet, typ ingen va på bra humör efter tågresan så alla va lite sura på alla. vi hittade i alla fall spårvagnen och det va jättevarmt, men jag kunde inte ta av mig min tjocktröja för jag hade så mycket att bära på, suck! i alla fall så gick det smidigt att hitta hotellet, det va fint och vi skulle ha två rum med en dörr mellan. vi fick ett av rummen när vi kom dit, det andra var inte färdigstädat. ett fint hotell alltså. vi bytte om och höll på en stund där på hotellet och begav oss iväg mot liseberg, det va jättemycket folk på vägen dit och köerna va som vanligt jättelånga, runt 40-45 minuter på det mesta. vi började med balder, åå, jag älskar balder, maria vågade följa med och några gånger senare följde tim också med :) han va livrädd när vi skulle åka, men han följde med i alla fall ;) vi åkte typ en massa andra saker och vandrade runt (jag gjorde en ny mugg med mig själv på, när vi va där och jag va typ 7-8 år så gjorde vi en, som pappa har på jobbet, jag såg den när jag va där och praoade och fick en chock så jag sa åt honom att han behövde uppdatera den, haha, nu har han en uppdatering 0:) sen åkte vi katapulten och den va kul, lite ryckig, men rolig :D
vi gick hem när det stängde, klockan elva och på spårvagnen kom det in en MASSA gothia cup ungdomar såklart, men det va VÄRLDENS bästa stämning! det va några nittiofemmor (hammarby) och några äldre som stod på varsin sida av vagnen och skrev ramsor till varann, det va så himla kul!
hursomhelst så lyckades vi komma av spårvagnen och ner till hotellet. jag somnade kanske vid halv ett, efter nio timmar på liseberg är man extremt trött ;)
jag sov gott till halv sju när tv:n gick igång på väckning för att vi skulle ner och äta frukost allihopa. tim va inte så morgonpigg så han kom senare. sen gick vi på stan, eller jag, maria, tim & oliver gick av på avenyn och tina & mamma skulle lämna väskorna i skåp på stationen först. när dom sen ringde och frågade var vi va så sa jag det och dom skulle komma, men dom kom inte förrän efter typ två timmar, jag stod och skrek (ja, faktiskt) åt henne på hm att jag inte hittade i göteborg för att jag inte bodde där och alla glodde på mig, men jag blev så himla sur, hon bara "men nu står jag på kungsgatan här... var ska jag gå nu?" JAG VET JU FÖR TUSAN INTE VAR KUNGSGATAN LIGGER I GÖTEBORG! sen frågade hon vilken gata jag va på, som om jag inte redan tusen gånger hade sagt att vi va på avenyn! hon hajade väl inte riktigt att den faktiskt HETTE avenyn..? :P
however så va det en trevlig liten mini-resa och hemresan va trevlig den också :)

nu sitter jag på landet och har studsat massor :) på måndag så ska jag möta klara i uppsala :D vi ska shoppa där, det är enda sättet för oss att träffas nu innan jag åker till östersund.

ciao!


göteborg

nu är jag hemma igen från göteborg, får berätta senare ;)


trött

snark, jag är så himla trött, men snart åker vi :) om typ två timmar går vårt tåg :) har precis duschat, ha det bra

ciao

sola, bada (?), stan & badminton

idag har jag hunnit med en hel del :)
först bakade jag baguetter, sen gick jag och klaris och solade, hon badade helt, jag doppade benen, eller ja.. upp till knäna 0:) det va faktiskt kallt ;)
sen gick vi hem, jag skulle ladda klaris ipod åt henne för hon har ju ingen dator här i sverige nu, den är ju i schwizerlandet ;P
sen duschade jag en snabbis efter solandet. buss till stan & så vandrade vi runt där, jag va lika pank som igår.. men klara köpte en tröja på rea :) den va fin :D
klockan kvart i nio ungefär så ringde klara och ville spela badminton med mig, det blåste massa, men vi spelade på ändå, en paus och sen fortsatte vi ;) hej å hå, kämpa på, haha :)
nu har jag kommit hem igen och måste gå och lägga mig tidigt idag, ska upp kvart över fem imorgon, vi ska ju till göteborg :D liseberg också, så jag får inte vara för trött 0:)
får inte träffa klara förrän på onsdag igen :( men då ska vi spela badminton, hoppas det inte regnar eller blåser ;D
nu måste jag ladda in lite bilder här i datorn så jag kan ladda upp några.. :)


PISSPISSPISS

PISSPISSPISSPISSPISS! JAG HADE SKRIVIT JÄTTEMYCKET MEN SÅ FÖRSVANN DET >:(

okej, kortfattat:
först så va klara här, sen träffade jag steph på stan, vi va panka, åkte till skärholmen, bytte min väska, åkte till fittja, åkte till farsta & hem, kulkul :D

    

tavlor

idag har jag gjort två tavlor, en med bilder från frankrike förra sommaren (ja, jag är seg) och sen en med bilder från samos :´)
jag har träffat klaris också :D hinner ej skriva mer nu.

ciao!

KLARIS!

KLARIS HAR KOMMIT TILL STOCKHOLM!

först så pratade jag med steph, vi skulle ses på stan, jag fick bråttom och skyndade mig på att gör mig iordning. helle ringde, vi bestämde att hon skulle möta mig på stan och så skulle vi följa med steph och köpa ett par shorts. vi möttes, gick till gallerian, steph kom & så köpte hon shortsen, vi gick och satte oss på en kyrkogård och löste korsord, sen åkte steph hem, jag & helle åkte till centralen (jag skulle möta klaris), vi mötte klaris och så tog vi taxi hem (de hade mycket packning). jag kom upp och fick se klaris lägenhet som jag ej sett på ett år ungefär. sen tog vi en tripp till stan, köpte våra piratbiljetter och så gick vi hem, imorgon ska vi gå på piraterna :D
min dag kortfattat :)

ciao

lyxgym

jag och joanna va på värsta lyxgymmet, vi hade gratiskort,  egentligen ska man ju vara 16, vi sa det till dom så vi fick vara nere och bada i poolen, vi va helt ensamma! det kom en tjej en liten stund, men annars va vi helt ensamma! så himla skönt! och så fanns det bubbelpool och omklädningsrummen va värsta fina och allt va lyxigt :D
nu håller jag på att ladda upp femtiotusen bilder på bilddagboken.se :)

see ya

FÖRRESTEN! IMORGON 15.45 LANDAR (?) KLARAS TÅG HÄR :´)

eriksdalsbadet

idag blir det eriksdalsbadet :) anna & malin åker typ... ikväll nån gång :P jag är inte så bra på att komma ihåg tider, säger vi 0:)

anna & malin här

hinner ej skriva mycket, anna & malin kom hit igår, vi va på stan och på bio (just my luck) see ya!


överraskningsdag för annanas

nu ska vi ha vår överraskningsdag för annanas snart, vaknade några timmar för tidigt, men, men ;)

-

ikväll ska joanna & annanas sova här :D


:D

imorgon så ska annanas & joanna sova över här :D vi ska hyra film och ha det mysigt :) på lördag händer det lite grejor, kan ej skriva vad än här, ifall annanas skulle råka läsa här ;) hursomhelst så blir det en heldagsgrej :D

sen sover joanna över från lördag till söndag och på söndag ska vi sola och bada (?) om det är sol 0:)

fick koftan jag beställde idag, den va inte alls som jag trodde, jag ska nog skicka tillbaka den :(


8/7 överraskningsdag för annanas

10/7-12/7 anna & malin till stan
13/7-17/7 stan med klaris
18/7-19/7 göteborg, liseberg
20/7-?/7 landet med klaris
26/7-31/7 östersund
1/8-4/8 stan med klaris
7/8-?/8 joanna, annanas & steph till landet
?/8-20/8 stan med klaris
21/8 skola :(
23/8 klaris följa med till skolan?



boring

1. Vad är klockan? 

12.43

3. Smeknamn? 

Carro, Barro

4. Piercings: 

NO, NO!

5. Ögon färg:

brungröna

6. Födelseplats: 

SÖS

7. Favoritmat:

hmm.. räknas yoghurt? :P

8. Någonsin varit i Kalifornien?

nej

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? 

nej?

10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? 

nja, nej, inte direkt

11. Varit med i en bilolycka? 

nej

12. Krutonger eller Bacon Bitar?

KRUTONGER, BACON = BLÄÄ!

14. Favoritrestaurang i stan: 

tacobar kanske?

15. Favoritblomma?

ros

16. Favoritsport att titta på:

Fotboll är ganska så kul att titta på :)

17. Favoritdrink:

kalla grejor ;)

18. Favoritglass: 

magnum vision, eller som dom (dumt nog) döpt om den till, magnum strawberry white

19. Disney eller Warner Bros:

Disney

20. Favoritsnabbmatsrestaurang: 

hmm.. gillar inte snabbmat så mycket

21. Vilken färg har din sovrumstapet? 

hmm.. rosa grå med vita ränder 

22. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? 

0

23. Före detta, vem fick du ditt senaste e-mail ifrån? 

klara

24. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på?

en klädaffär, vet inte exakt vilken..

25. Vad gör du oftast när du är uttråkad? 

får fnatt och klagar till alla att jag har tråkigt

26. När går du och lägger dig? 

ojoj, jätteolika! 

29. TV program:

hmm.. det är några stycken ;)

30. Senaste person du gick ut och åt middag med:

jag tror.. nej, måste varit med min kusin :D

31. Ford eller Chevrolet?

ehm.. jag är inte så bilintresserad, men när jag va liten hade vi en ford så det kanske får bli det då ;)

32. Vad lyssnar du på just nu?

INGENTING! ska precis sätta på nåt ;)

34. Sjö, hav eller flod?

Havet

35. Hur många tatueringar har du?

0

36. Klockslaget när du blev färdig med detta:

12.50

37. Har du någon gång kört slut på bensinen?

nej, jag har liksom inte körkort, är lite för ung än ;)

38. Katter eller hundar?

båda :)

hello

ska idag boka biljetter till östersund, måste bara dubbelkolla med steph, alltså måste jag vänta ett par timmar tills jag kan messa henne. hon sover antagligen nu ;)
idag ska jag sola, sen ska jag & mamma gå till fridhemsplan och handla, då tänkte jag hoppa in på hm också, ska kolla på ett par shorts jag såg för nån vecka sen, om dom finns kvar.
alltså händer det inte speciellt mycket idag, men det ska bli skönt att sola :) jag ska gå ner tidigare idag så jag kan få den där bästa platsen ;) den mest avskilda typ. och är man där tidigare så är det inte så många där heller :)
har börjat på en ny bok, har ej kommit så långt så jag minns inte vad den hette ;) ska ta med mig den ner sen när jag ska sola. jobbigt att hålla i boken bara så det blir ett par sidor, vila armen, ett par sidor, vila armen o.s.v. , när man ligger på mage och ska läsa så får man bara ont i svanken :P jobbigt värre, haha!
hoppas koftan jag beställde kommer idag, den skulle komma den här veckan så nu har den två dagar på sig (jag antar att dom menade arbetsdagar).

solsolsol

jag älskar solen :D

idag va jag först med pappa på designtorget, vi köpte en bok till en på landet som fyller år i helgen. om bilar, han typ gillar det. det är lite roligt att titta på grejorna på designtorget ;D dom har kul saker :D

however så skulle jag gå hem sen och så blev jag stoppad av en engelsktalande snubbe som va stressad och kom springande och ville veta vart närmsta tunnelbana låg, jag som alltid får värsta tunghäftan när nån kommer fram sådär plötsligt och tvingar mig att prata engelska blev helt stum först och sen började jag flumma runt om att han skulle gå åt höger & vänster & hit & dit och ja, jag undrar om han fattade nåt av mina right & left, haha, hursomhelst så gick jag hem, sen gick jag ner i landstingsparken och la mig och solade :D najsmajs :)

lite brunare? nej, antagligen inte, vad jag ser.. :p


sol (?) & bad (?)

idag va jag med annanas på stranden :) det va inte supersoligt som jag hade hoppats, men trevligt ändå :) inget bad, men vi löste korsordet i metro som dom kom och delade ut där ;)

annanas skulle simma tre så vid två gick vi hem och så bar det iväg mot gustavsberg för mig och pappa, skulle hämta min tallrik jag målade förut. sen åkte vi och köpte några skjortor till pappa när vi ändå va i farten :)

innan vi åkte hem åkte vi och tvättade bilen, vilket vi har gjort ovanligt ofta nu på sista tiden ;)

min moster kom hit vid fem för att hon skulle hämta en cd med en massa bilder på från sin kamera, och en parfym jag och maria köpte på arlanda när vi skulle till samos :)

jag har läst ut jävulen bär prada och börjat på ego girl av carolina gynning. kan vara intressant att höra saker från hennes sida också och inte bara från löpsedlarna.

imorgon så ska jag kanske gå ner och sola i landstingsparken :) najsmajs, jag har blivit så blek sen samos, tycker jag, men ingen annan :P
wellwell, hare bra

ciao


dagens planer

är inte många, nej. men dom lär ta upp en del tid, kanske? :P
först så ska jag göra mig iordning färdigt, för jag är inte färdig, nej, logiskt, sen ska jag och pappa cykla runt riddarfjärden i 35 grader, HAHA ;)
hursomhelst så ska vi det och sen ska vi hem och så måste jag duscha, EN GÅNG TILL (antar jag, haha) och sen ska vi gå upp till klippet och handla och sen antar jag att klockan kommer vara ganska så lagom för att laga middagen. eller? kommer den va det? jag ska göra mig iordning, det kanske jag är klar med typ 12.30, sen ska vi cykla, det kanske vi har gjort.. hur lång tid kan det ta? jag har ingen aning... det tar typ en timme att gå runt? kanske..? jag har ingen aning, men vi säger att vi är hemma senast 13.30, då ska jag duscha och lala, vilket innebär att jag är klar kanske.. 14.00 för att gå och handla, okej, klockan kommer inte vara så mycket när vi kommer hem, men ändå, man kommer nog vara ganska så trött, man blir ju trött extremt fort i värmen!
nu måste jag gå och försöka göra en fläta eller nåt med mitt hår, annars kommer det bara att flyga runt när vi cyklar, haha

hare bra i solen, ciao

helgen

först i fredags när mamma kom hem så åkte vi nästan direkt iväg till landet. jag va på dåligt humör för att datorn hade krånglat, alltså kunde jag inte få ut mina bilder från samos & frankrike som jag ville skriva ut och sätta i ramar. piss. därför blev ikeaturen inställd, när jag ändå inte hade några bilder så behövde jag ju inga ramar ;)
vi åkte till thuns, det är.. en affär typ.. var ligger det? nånting med faringe har jag för mig, however så är det typ ett varuhus som har jättemycket men ingenting. alltså, dom har typ mycket, men inget av värde :P
igår så hände typ ingenting. först så vaknade vi, gick ut och solade, sen åkte vi och handlade mat och blomjord (mamma skulle plantera en massa blommor), mamma planterade sina blommor medans jag solade 0:)
idag vaknade jag vid nio och hade drömt så konstiga saker, jag har drömt konstiga saker typ varenda natt i nån vecka nu :O hursomhelst så minns jag inte nu vad det va jag drömde, kom bara ihåg det precis när jag vaknade. sen gick vi upp, solade lite grann, gjorde oss iordning, sen bar det iväg hemåt. eller okej, till barkarby, vi skulle köpa böcker. vi köpte tio böcker och sen åkte vi till min kusin. tim (ett av hennes barn) fyller nämligen 13 idag :) vi va där och hade typ lite fikapicknick på en äng där dom bor. resten som va där skulle grilla ikväll, men det hade vi ingen lust med så vi åkte hem :)
nu är vi hemma och har varit det ett tag. najsmajs :) jag gillar sol :D
snart kommer klara också, om.. 14 dagar :´) två veckor bara! :D
på tisdag så ska jag och pappa ut och hämta min tallrik som jag målade för några veckor sedan. då får man se hur den blev, haha ;)
jag borde snacka med mamma om att vi borde boka flygbiljetter, men hon kommer antagligen säga att jag ska prata med pappa om det så det är lika bra att vänta med det tills imorgon när pappa är ledig :)
förresten! idag när vi åkte hem från landet så låg det massa blöjor längs vägen? först när vi såg dom första blev man äcklad, men när man insåg att det va jättemånga till så va det inte så äckligt längre, dom va ju oanvända, men jag fattar inte varför man slänger blöjor på vägen? :O

hemma igen

nu är jag hemma från landet igen, datan fick inte följa med eftersom den bara krånglade i fredags :P nu fungerar den igen :D
försöker bränna ner en massa bilder från min mosters kamera på en cd nu :) hon har nämligen ingen dator, men hon har en digitalkamera.. ;) smidigt, haha!
jag och mamma va och köpte en massa böcker också, tio stycken, haha! jag ska börja med jävulen bär prada 0:) vet inte alls om den är bra? :P
nu måste jag fortsätta med bilderna

ciao