proffsfoto 0:)

idag blev jag, julia & johanna proffsfotade, skitkul! hinner inte skriva mer, bilderna kommer, tjingtjong!

okej det va egentligen igår men det verkar som den här bloggrejen inte fungerade som den skulle då så det blev inte publicerat..


       

skolfoto

idag va det skolfoto, värsta pervofotografen :O , han va skitkonstig, vi har haft honom varenda år men han va konstigare än vanligt iår.. however så ser man väl helt störd ut på kortet antar jag, usch, mina fotogener typ existerar inte.. jaja, sista i den här skolan i alla fall ;) (sista vanliga i alla fall) imorgon är det spex. vi ska ju vara matte/no nördar, man kan ju alltid leva upp till rykena, bara för att vi går i en ma/no profilklass, haha ;D vilket skämt, det kommer bli skitbra :D jag ska ha en av mammas gamla skjortor och så ska jag hålla i en miniräknare, en linjal och matteboke ;D kanske någon no-bok också? ;P
det blir två dagar med en himla massa foto för att imorgonkväll så ska jag, julia & johanna åka iväg till ett ställe och fota oss :D värsta studion och grejor, kulkul! jättesnällt av dom att fråga om jag ville följa med :D
har i alla fall varit på ansiktsbehandling också. jag ser helt freakad ut i fejset nu, helt rödprickig, men förhoppningsvis så blir det ju bättre i längden av det ;) och mitt nya BRA smink! :D tummen upp för det :)
nu måste jag prata med min kusin, tjingtjong

blä

okej, allt va superjobbigt igår. jag orkar inte berätta, men det va jättejobbigt och jag har supersvullna ögon nu. och det är skolfoto :( jag måste ha en massa kalla saker på ögonen så att svullnaden går ner, det har redan gått ner lite grann, men det är mycket kvar.
ska inte vara med och bada på gympan, man vill ju inte precis ha blött hår på bilden.. fotot är nämligen direkt efter.
jag fattar inte varför man får svullna ögon när man ändå har sovit så pass länge som man har..? konstigt.
however så ska jag gå och lägga mig med min kalla ögonmask nu och vila lite grann, tjingtjong!

stan

skolan va som vanligt, igen, eller jag och några till i klassen gjorde en intresseanmälan till en grej som nån anordnade.. haha, flummigt, men man skulle typ åka till nåt land och kolla på hur folk där hade det, eller ha nåt ordnat program och göra det..? fattade inte så mycket, men man kan väl gå på första mötet i alla fall ;)
typ inget mer speciellt hände i skolan.. tror jag. jag orkar inte tänka så jag minns inte ;P
sen åkte vi i alla fall ner på stan, jag, joanna, steph & anna h :) egentligen så skulle jag och anna först bara ner och göra hemkunskapsläxan (kolla vad fem grönsaker och fem rotfrukter kostade och skriva ner i vilka maträtter dom sakerna va typiska) men det blev lite ändrat. steph & joanna följde med och så gick vi runt där nere, vi va inte på många ställen egentligen men tiden går ändå ;D
först va vi inne på hm, jag köpte en liten hårspray, sen gick vi in på gina, men på den gina hade dom inget. anna & steph började prova massa kläder, jag och joanna orkade inte vänta på dom så vi gick vidare, hamnade inne på nk och så köpte joanna en bok med plastfickor på ordning och reda :)
sen mötte vi steph & anna igen på det andra gina, dom luktade/doftade (?) en massa parfym ;D haha!
jag köpte i alla fall en kofta där som jag har väntat ett tag på :P jag fick en väskgrej också som egentligen kostade 49:- ;D det va typ för att den är nyombyggd så.. :) tummen upp ;D however så gick vi sen ut därifrån, jag och joanna hoppade in på hm, anna & steph gick iväg till moderaternas valstuga för att lämna en moderatballong som dom hade skrivit lite elaka (mot moderaterna alltså) saker på ;D hahaha!
vi möttes på hemköp och så kollade vi alla grönsaker och rotfrukter och grejor, sen måste jag bara skriva ner vad jag brukar ha ingredienserna i.. men jag måste inte vara klar förrän nästa fredag ;D skönt att ha det där gjort i alla fall.
sen åkte steph & anna hem, jag och joanna fortsatte mot slussen, vi gick in på weekday, helt smockat med folk så vi typ gick igen, sen gick vi till stuk där, joanna hittade ett par jätteheta acnejeans :D hon ska köpa dom imorgon! vi slank in på hm också, jag håller fortfarande på att leta efter en väska där, men dom har den inte i någon färg som jag vill ha.. however, joanna hittade en t-shirt som hon hade letat efter som va jättefin och så hittade hon en annan tröja som också va fin :D hon har ju massa presentkort på hm, det vill jag också haa! ;)
sen skulle vi också åka hem. joanna bara "åå, där är mitt tåg!" och så hoppade hon på, dum som jag är så tänkte jag helt fel och tänkte inte på att jag också kunde tagit det tåget.. jag fick ta nästa, sen va det andra tåget försenat på centralen, BLÄ på blåa linjen, den är ju typ alltid försenad.. :( :P
hem kom jag tillslut i alla fall, och sen har jag inte gjort så mycket mer ;D hahaha, ganska så mycket ändå :P
nu har vi sovmorgon två morgnar 0:) ingen matte, men vi ska vara klara med några sidor den här veckan, annars så är det bara positivt med sovmorgnar ;D helt värt att man gör det där hemma!
juste, vi har no & franska till imorgon också.. och engelska till på onsdag, fast den måste man ju inte precis göra, hahaha, skitenkla ord! dom borde nästan vara förbjudna i nian ;D menmen.. :P
nu ska jag fortsätta att städa i mitt rum, jag vet att jag hela tiden säger att jag ska städa.. men den här gången behövs det verkligen! mitt golv är fullt med saker..

tjingtjong

skola igen snart

nu börjar skolan snart, eller egentligen inte för vi har sovmorgon, men jag och annanas ska jobba i uppehållet 8.15-9.15 så där rök den sovmorgonen.. ännu mer synd om joanna och anna som måste jobba på fredag när vi har superlång sovmorgon, till typ 9.40!
jag vill icke gå.. det är så himlans tråkigt :( jag missar matten, sen har vi en timme no, sen en 50 minuterslektion so, sen lunch, sen svenska, engelska och sist musik. jag vill inte ha musik, det är så himla tråkigt, och vi ska typ ha musikhistoria som vi egentligen skulle haft i sjuan men vår lärare typ gick in i väggen då så vi får typ ha det nu istället..
however så måste jag gå och vara lite social nu med min sjuka pappa (han är typ jätteförkyld).

ciao

ikea

ikea med mamma idag, köpte bara lampor och batterier, sånt där nödvändigt.. det va väldigt, väldigt mycket folk där också, det är ju liksom söndagen efter lön. man är ju dum som åker dit då.. en som gick förbi mig sa "nästa gång vi åker hit så åker vi hit en onsdagmorgon precis innan lön" hahahaha, då fick jag en skrattattack ;D

sen har jag inte gjort så mycket idag, allt som jag har gjort har blivit så utdraget, jag har kollat på desperate houswives reprisen också, missade ju det i tisdags, jag glömde helt bort det då. menmen, nu har jag sett det :D

nu måste jag gå och sysselsätta mig med nåt, jag är så uttråkad :P


ciao


frisören

idag har jag klippt mig :) än så länge är det bra, får se när jag själv ska fixa iordning det imorgon 0:) brukar ju oftast bli bättre när frisören gör det.. hon va trevlig i alla fall! ska gå dit nästa gång också, skitsamma om det är dyrt och jag egentligen inte har råd. jag gillar stället :D
vad har jag mer gjort idag? jo, jag åkte med mamma och handlade en massa saker på prisextra och så har vi precis varit på en liten cykeltur :) trevligt faktiskt, det va så himla skönt väder! jag vill fortfarande ut och springa, men det ska jag vänta med till landet.. eller om jag får ryck och vågar springa här, jag känner mig så himla dum när jag springer i stan! uscha!
jag har insett att collide med howie day är en bra låt ;) jag gillar den :D jag har inte lyssnat på den många gånger, den har bara legat i min dator.. så lyssnade jag på den idag, najs :D
juste! jag va och lämnade in min ipod på lagning också, dom ska ringa om typ två veckor (hur jag nu ska klara mig utan den...?) och så ska jag få tillbaka den/få en ny, beror på om den går att laga eller ej :)
nu ska jag ladda in lite bilder från kameran, sen är förresten typ allt nästan på min lista avklarat :D tummen upp!

fredag

ååå, jag älskar fredagar! :D så himla skönt att inse att man har två dagar ledigt ;)
skulle egentligen till landet idag, men pappa blev typ jättesjuk, stackarn så vi stannade hemma. jag ska klippa mig imorgon klockan 14.00 :) det har varit dags ett långt tag nu! vet ej riktigt än hur jag ska klippa, men klippa upp massor ska jag i alla fall ;) sen får vi se om det blir snelugg eller inte.. sommaren är ju typ över (tyvärr), så varför inte? ;)
jag har värsta långa att-göra-listan här, eller den va lång, men jag har gjort ganska många saker på den faktiskt ;)

x  köpa agenda
x  köpa linnen/t-shirts
    köpa koftan på gina
    hitta min stegräknare (!?)
x  boka tid hos frisören
    smörja in mina armar (som är ojämt solbruna) med brun utan sol för att jämna ut lite(hoppas det fungerar)
    köpa rouget (OBS!! endast NATURLIGT smink i min närvaro nu, INGET dåligt smink!)
    fixa klart mitt nya fotoalbum
    köpa hårspännen  på h&m
    klippa mig
    ladda in bilderna från kameran
    ladda in fler låtar i ipoden

well.. en hel del saker.. mycket kvar och många saker finns inte ens med på listan. however så måste jag gå och vila min rygg nu, den har inte mått så bra på senaste tiden när jag håller på med fotoalbumet, man sitter som en påse nötter när man håller på.
hare bra, ciao


imorgon :(

...så åker klara tillbaka till geneve :( vi har håltimme på elevens val så jag ska hem till henne och så ska jag vinka av henne :´( trist.. hoppas jag inte blir helt deprimerad när jag ska tillbaka till skolan igen sen..
jag ska i alla fall hälsa på henne och så kommer hon hit igen på höstlovet :) det är ju inte superlångt kvar.. eller jo, ganska så länge, men det är förhoppningsvis uthärdligt i alla fall.
idag så följde klaris med till skolan fram till lunch, sen uthärdade jag resten av dagen. det är mucho bättre med 40 minuterslektioner för dom som inte har insett det än, mycket, mycket bättre än 60 minuters. dom är så himla långa och sega, tar liksom aldrig slut!
veckorevyn kom idag också, det va lite kul :) då har man nåt att läsa!
har funderat på att köpa en liten agenda istället för en stor eftersom dom stora ändå är slut.. det spelar ju liksom ingen större roll. jag har bara hela tiden haft stora, men dom små väger mindre + att dom tar mindre plats ;) det är bra.
jag borde spika upp några tavlor som jag har liggande här på mitt skrivbord.. dom har legat där typ hela sommaren.
vad jag också borde göra är att vattna min blomma, det har jag inte heller gjort på ett tag.. 0:) nejmen.. stackars liten blomma :( :P
jag hatar när det spöregnar och man ska ut, OKEJ om man ändå bara ska sitta inne och ha tråkigt. det är okej när man väl är I skolan, då är det nästan bara bra, man blir ju inte lockad av att ligga på stranden och sola precis. men när det spöregnar och man SKA till skolan, DET är inte kul! usch!
jag får typ stötar av min dator, om man håller armarna på ett visst sätt så att handleden nuddar ett ställe så får man stötar :/ , inte bra..
however, om en vecka så är det gitarrupprop fick jag brev om idag. i gärdesskolan (?) helskumt.. eller jag antar att uppropet också va där, vi ska i alla fall spela där sen. såå.. till om ca. två veckor måste jag klippa av mina kära naglar :P jag måste göra om min franska manikyr sen när jag har mycket tid nån gång, jag måste låta det torka en endaste gång mellan allting. jag är inte bra på att vänta ;D det blir alltid utsmetat :P
måste gå och vara lite social nu :)

ciao


better day

idag har det i alla fall varit en bättre dag än igår trots att det va skola. jag blev heltrött, mådde illa och mådde allmänt dåligt innan franskan, sen blev det lite bättre. annars har det som sagt varit en helt vanlig, okej dag ;)
klara kommer till skolan imorgon :D det ska bli roligt tycker jag, idag fick jag gå till rektorn med anna r och be henne om en underskrift som jag kan visa för lärarna, man måste tydligen ha skriftligt intyg från rektorn om man ska ta med en kompis.. suuuck.. menmen ;)
stackars klaris måste gå upp tidigt fast hon egentligen inte måste :P wellwell, jag har ju faktiskt varit i hennes skola 0:) haha, jag tycker i allan fallan att det ska bli roligt :D
snart så kommer min moster och kanske min kusin hit, vi ska typ fira pappa lite grann :D han fick två böcker av mig och mamma imorse, känns lite fattigt, men han blev jätteglad och det var verkligen inte fattigt, böckerna var hur dyra som helst! en va om gamla stockholm som han hade önskat sig, han blev glad för den :D tummen upp för det ;D
jag har fått en ny ipod sladd också, pappa köpte en eftersom min andra kom bort nånstans på landet.. skumt.. menmen, nu har jag en ny i alla fall :D tummen upp igen. som sagt, en mucho bättre dag idag ;)
juste, om min kusin kommer så ska hon få med sig sitt lisebergskort, vi har haft det bara för att vi skulle scanna in det och sen har vi inte träffats sen dess.. nu ska hon få det i alla fall, om hon nu kommer ;D
min franska manikyr börjar skavas av, buhu, då måste jag kanske göra en ny, man får ju passa på nu så länge jag kan ha långa naglar (tills gitarren börjar igen) och så länge jag orkar ha långa naglar.. ;) hahaha!
jag är inte den bästa på att hålla dom långa, tillslut tröttnar jag bara totalt och så filar jag ner dom föör långt ;)
klara är och klipper sig nu :D jag vill också!! men jag har inte råd än, eller jag har råd, men jag får ju som jag har sagt tidigare inte ut några pengar... eller kanske typ.. ett par hundra om jag betalar med kortet, men det är dumt att chansa, annars kanske man precis har klippt sig och allt och så ska man betala och dom bara, det fungerar inte... :P haha tänk om det skulle hända, ooopsi.. inte bra, inte bra ;D
det är lite svårt att skriva på datan med långa naglar, man trycker ner en massa andra tangenter som man inte ska trycka ner ;) jag borde slå in min franskabok.. vi skulle göra det tills imorgon!

ciao

bad day

igår hade jag världens sämsta dag. verkligen! allt som kunde gå fel gick fel, jag orkar inte berätta om allt en gång till för jag har redan berättat det för typ hundra personer. men allt gick i alla fall fel. hursomhelst så har jag insett att nästan alla saker kommer kunna lösa sig någon dag när jag har lite mer tur än jag hade igår. kanske idag? hoppas det!
pappas födelsedag också idag, då får man hoppas att inget går fel, det vore trist om jag skulle sitta här och deppa ihop bara för att allt gick fel idag igen.. inte så kul för honom liksom..
om en timme ska jag möta annanas, är lite nervös för allting just nu.. men det kommer gå bra, det känns i alla fall som det kommer göra det ;)
slutar antingen 15.20 eller 16.00 idag beroende på om vi har något mentorssamtal idag eller inte. ingen som vet, ingen som vet.. :P haha!
nu ska jag gå och göra mig iordning, ciao!


stan

första dagen i skolan avklarad, var i och för sig typ bara upprop och utdelning av papper, men det känns.. jag vet inte riktigt.. det kändes verkligen som det va igår man satt där och.. hela lovet känns borta på något sätt. helskum känsla! imorgon ska jag i alla fall försöka få tag på rektorn och få ett skriftligt tillåtande att klara kommer och hälsar på där på onsdag :)
jag och anna gick hem till mig efter skolan och sen åkte vi ner på stan för att jag skulle köpa en agenda, jag ju som sagt skjutit upp det så länge det har gått.. men nu va jag tvungen att köpa en. however så mötte vi joanna och så gick vi till gina tricot (anna hade gått hem då) och så hittade jag en fin kofta som jag tänkte köpa, men jag köpte den inte för att jag va osäker på om jag kunde när jag har köpt för så pass mycket redan. det fanns en kvar i small som inte hade typ två knappar bortrivna.. jag visste ju inte om jag skulle ha den så steph köpte den. nu ska jag tillbaka och kolla om dom inte har kvar den utan knappar och så ska jag fråga om man inte kan få ett par knappar som man kan sy på själv och kanske få lite rabatt 0:) jag och mamma ska nämligen ner på stan och köpa presenter till papps, han fyller ju år imorgon :)
mer har inte hänt idag.. det har varit världens sämsta väder, imorse va det sol och fint, sen blev det grått och kvavt, sen blev det lite regn och sedan blev det värsta skyfallet (som tur va hade jag hunnit hem då)! nu är det grått och trist igen, det känns verkligen inte frestande att gå ut och åka ner på stan igen.. det kan man inte påstå. menmen.. vad gör man inte för sin pappa? ;) haha
imorgon börjar vi.. 8.30 tror jag det va, vi fick ett jättedåligt schema. som vanligt så är det typ fem minuter mellan gympan och de andra lektionerna runt.. HUR HADE DOM TÄNKT ATT MAN SKA BYTA OM OCH DUSCHA PÅ DEN TIDEN LIKSOM!? jag fattar inte.. dumma i huvudet!
bussarna går helskumt också, alla hållplatser är på fel ställen bara för att dom ska bygga om typ varenda busshållplats i hela stockholm, SMART att göra det nu liksom. SUCK. wellwell.. jag ska gå och fixa iordning lite saker innan jag åker ner på stan!

ciao


back to school

yes, idag bär det återigen av till skolan.. 9.30 börjar uppropet, jag ska möta annanas 9.00 och så ska vi gå tillsammans som vanligt sedan sexan :)
känns helt overkligt att man ska tillbaka, vill verkligen inte :( men vad kan man göra åt saken? nada.
klara har sommarlov till den 4 september! men hon fick ju inte lov förrän den sista juni heller så att.. vi har längre här i sverige ändå.. stackars klaris :(
jag fryser, det är kallt här.. alla säger att det är varmt men jag säger att det är kallt, buhu, då får man inte stänga några fönster som står på glänt heller för då börjar mina kära föräldrar klaga på att det är för varmt.. wellwell..
nu måste jag gå och göra mig iordning!
 
ciao!

skola tomorrow

hemska tanke, skolan imorgon alltså, usch! jag vill verkligen inte! det är antagligen bara upprop imorgon, jag har ingen koll men ändå, sen börjar det ju liksom på allvar, usch, jag får värsta ångesten när det kommer till att välja gymnasium! jag har verkligen INGEN ANING om vad jag ska välja, det är helt stört att man ska välja vad man vill hålla på med när man är 15/16 år, STÖRT! speciellt när man redan är så skoltrött :(


however så kom jag hem från landet idag, jag och klara åkte ju dit i.. torsdags kväll :) på fredagen så badade vi och solade, men det har jag redan bloggat om va? jag tror att jag har det.. hursomhelst, på lördagen så lagade vi mat typ hela dagen till kräftskivan på kvällen, vi skulle göra pajer som man skulle äta innan kräftorna och baka bröd och en massa andra småsaker, dagen innan på kvällen så hade vi gjort chokladtårtor som vi skulle bjuda på till efterrätt. 17 personer blev vi, i början var det som vanligt stelt, alla står och typ.. vad gör dom? pratar? ja, typ.. om stela saker, haha! jag och klara gick fram och tillbaka in i köket och kollade pajerna.

både tobias & martin hade varsin kompis med sig också, tobias kompis.. va skum. helt enkelt. han typ.. tafsade? ja, det kan man säga. på både mig och klara och malin, blä säger jag. usch. äckel! menmen..

folk gick vid tolv men vi somnade väl inte förrän närmare tre tror jag. jag kan inte påstå att jag har vant in mig vid att lägga mig och vakna tidigare precis.. men vadå, man måste ju njuta av tiden man har kvar ;) idag borde man ju egentligen inte gå och lägga sig för att man ska njuta av dom sista timmarna ;) imorgon 9.30 ska vi tydligen samlas i matsalen. antagligen i just matsalen för att dom inte har hunnit bygga klart aulan? ja, antagligen. sen vet jag inte vad jag ska göra efter, jag måste köpa en agenda, men jag kan typ inte köpa något med mitt kort för att jag inte kan köpa för hur mycket som helst per vecka innan det tar stopp.. dåååligt, jag har i alla fall lite rabatt på ordning och reda som jag kan använda :) det är bra! :D

barnbidraget kommer väl imorgon också :) tummen upp för det ;D

min franska manikyr som jag gjorde själv igår blev.. lite sne här & var, men på långt håll ser den helt okej ut ;D haha, jag är inte så jättebra på att måla naglarna ;)

nu måste jag väl gå och förbereda mig lite mer mentalt för att gå till skolan imorgon :( och så ska jag ringa annanas och bestämma när vi ska ses imorgonbitti och sådär, det känns lite trist att man ringer för den anledningen liksom.. menmen, ibland är det så livet är :P


ciao


homehome

nu är jag hemma igen, hinner ej skriva mycket, klaris är här :)
imorgon är det skola :( blä

ciao

SOOOOLA :D

idag har vi varit på sunnanö-camping-stranden i öregrund och badat, eller okej.. klara badade två gånger, jag doppade mig en.. :)
vi solade också och jag blev faktiskt lite brunare :)
jag har också varit ute och joggat en runda, TJOHO, jag är hurtig 0:) klaris va hurtig hon också för hon cyklade en annan runda :) hurtbullar, haha ;D
nu är klara trött..? nej hon är ej trött... :) hon bara verkar trött ;D
vi har bakat tre stycken chokladtryffelkakor till middagen imorgon, det kommer folk hit, vet ej hur många meeen, tre kakor ska nog räcka :) om inte alla är superhungriga, höhö :)
nu har vi precis studsat i två sekunder och fotat några foton, kan ladda in dom här sen, kaaanske? ;)
i alla fall så ska vi gåå nu, ciao

paddla

idag ska jag och klaris paddla igen :) ska strax ringa och boka :D
vi skulle ju ha paddlat igår, eller egentligen i måndags, men då insåg vi att någon över 18 som tar ansvar för vår kajak måste följa med och skriva på nåt, ingen över 18 som vi kände och va här kunde så vi fick boka om till igår, på morgonen igår så ringde en person ifrån uthyrningsstället och sa att dom inte skulle ha öppet pga vädret. jag kan i och för sig förstå att dom inte hade öppet för vädret var verkligen pissigt! men i alla fall så ska vi paddla IDAG :) det är ganska så bra väder för det, kanske blåser lite för mycket, annars är det bra :) lite sol, lite moln :D tummen upp för det!
igårkväll så kollade vi på v for vendetta, det tog typ halva filmen innan vi fattade vad det egentligen handlade om men sedan så var den bra! det var inte en film som man bara sätter sig och kollar på för att man inte har något att göra utan man måste vara mucho koncentrerad, annars är det omöjligt att fatta något, vi fick spola tillbaka en massa hela tiden och kolla om ;)
vi hade lite fotmassage senare ;) och mera fotvård, vi gjorde fotbad, filade och peelade och smorde in med den fetaste krämen ever! två gånger till och med, klara va hurtig och sov med strumpor över krämen men det gjorde inte jag, jag har gjort det en gång förut, det är inte skönt att sova med strumpor, speciellt inte när det är kladdigt i dom.. i och för sig så fungerar det väldigt bra med det, man får fötter som babyrumpor, haha!
klara står i duschen, vi ska hem till henne en stund sen och hjälpa hennes mamma att bära ner tunga saker i källaren, dom ska ju åka tillbaka til geneve snart :( och så kan inte allt stå kvar i lägenheten när det som hyr den ska komma tillbaka och bo där igen..
förresten.. sa jag förut att jag hade bokat språkresan? nej, det tror jag inte.. det blir i alla fall St Raphael med EF nästa år den 3/7 så bär det av! :D
och sa jag att jag fick en pulsklocka av pappa? nej det tror jag inte heller att jag gjorde.. det fick jag i alla fall :) för jag har bestämt att jag ska börja springa lite grann och om jag börjar regelbundet så ska jag få ett par löpskor, jag har ett par allround skor nu typ.. inte så profesionella att springa i.. men jag ska börja på landet så att jag blir bättre och sedan kan jag börja här i stan, det känns mucho mer pinsamt att springa i stan än att springa i skogen på landet ;D i skogen på landet så är det ju inte en kotte som ser en och DET är bra ;D jag hatar när folk glor precis som dom aldrig hade sett någon som joggade förut, herrejisses liksom..
nu kommer nog klara snart in här från hennes duuuusch och jag ska läsa lite i hennes blogg nu :D

ciao

nattnatti

nu ska vi sova, jag är trött, eller jag får egentligen värsta tröttattackerna då och då, när det känns som att man ska somna vilken sekund som helst, men sen får man lite mer energi som finns kvar och så vaknar man till igen, skumt värre, GONATT!

v for vendetta

nu är jag hemma i lägenheten med klaris, vi har sovit hos klaris i två nätter :) va på ansiktsbehandlingsstället idag och köpte nytt, BRA smink! :D

nu ska vi kolla på film :)


ciao


bilderna från östhammar

bilderna från östhammar 7/8-13/8


 

   


springspring

kom tillbaka från springturen för ett tag sen, lite mer än en timme sen :) det gick mucho bättre än i måndags när jag fick värsta astman, jag trodde ju att min astma hade försvunnit, men det hade den visst inte :( hursomhelst så kände jag bara av den jättelite den här gången :D jag behövde alltså inte stanna, och det är bra!
det är skönt att springa i skogen för där kommer det inte en massa bilar med folk som glor i, jag hatar när folk tittar på mig när jag springer, det gillar jag inte alls, usch!
joanna hade ju en pulsklocka och det vill jag också ha, det verkar bli roligare då så jag ska nog investera i en senare :) om man väl kommer igång och får lite bättre kondition än vad jag har så kan det nog vara ganska så skönt och kul att springa tror jag :D
pappa sprang när han va yngre, typ mer än en mil varannan dag eller vad det va, helt sjukt, men han va tvungen att sluta för han fick ledproblem.. hoppas inte jag får ledproblem, i don't like :(
jag borde nästan packa lite nu tills jag ska åka imorgon, skönt att ha det gjort sen ;)
nu ska jag ladda in lite bilder här och på bilddagboken, ciao!

stan imorgon

idag så åkte joanna & steph hem till stan med buss och tåg, fast tåget va tydligen försenat en kvart, stackarna :(

jag har i alla fall inte gjort så mycket, jag va med mamma och handlade lite efter dom hade åkt och sådär.. sen har det typ bara regnat och regnat, suck, man kan bara sitta inne och ha tråkigt :(

wellwell, vi har gjort en massa saker här, igår va vi på berkingebadet och solade, joanna & steph badade, jag blev litelitelite brunare ;)

jag har också bestämt mig för att jag SKA ut och springa idag, jag ska springa en vända in i skogen, det måste jag göra innan det blir mörkt, annars blir det ju typ jätteläbbigt, men men, det ska jag göra, jag vill bara att det ska sluta regna.. då blir man i alla fall inte blöt ;)
imorgon så ska jag hem till stan med buss & tåg jag med :) nu måste jag iväg och springa om jag ska hinna, hare bra, ciao


solasola

idag har vi solat :) jag måste bli mycket, mycket brunare, jag är jätteblek nu känns det som :( jag har precis duschat och snart ska vi spela in gomorron östhammar, hahahahahaha, det låter så kul, gomorron östhammar, hahahahahaha ;) sen ska vi göra pannkakor och så ska vi filma det ;D haha!
man blir helt deprimerad när man tänker på att sommaren strax är slut, eller okej, sommaren är faktiskt inte helt slut, men sommarlovet är slut snart och jag blir deprimerad när jag tänker på det :( man har inte hunnit med allt man skulle. visst, det är positivt att tiden går fort för det betyder antagligen, i alla fall förhoppningsvis att man har haft det roligt men på samma gång så vill man ju ha ett låååångt sommarlov!
man får väl längta till typ höstlovet (då kommer klara igen :D:D:D ) och till jullovet, då kommer antagligen klara också :D
jag vill ha en nektarin, men jag borstade precis tänderna så jag tror inte att det blir den godaste smaken tillsammans precis.. joanna håller på att göra en vädertärning till filmen och jag sitter här, steph ligger på studsmattan och läser, eller om hon har hoppat in i duschen, jag vet inte... ;)
nu måste jag gååå, ciao


laaaaaaaandet

vi har studsat massor och tagit muppiga bilder och ja, hahaha, idag ska vi till forsmark och åka på guidingtur där :) jag har varit där några gånger men man glömmer ju ganska så fort vad det är som händer så att.. :P haha
igår va vi på gräsö, på den delen av stranden vi va va det inte så mycket folk, däremot så va det sådär halvfräsch botten.. men jag ville i alla fall inte vara på den andra strandsnutten för det var det föör mycket folk! meeeen, vi ses, ciao

laaaaaaaandet

vi har studsat massor och tagit muppiga bilder och ja, hahaha, idag ska vi till forsmark och åka på guidingtur där :) jag har varit där några gånger men man glömmer ju ganska så fort vad det är som händer så att.. :P haha
igår va vi på gräsö, på den delen av stranden vi va va det inte så mycket folk, däremot så va det sådär halvfräsch botten.. men jag ville i alla fall inte vara på den andra strandsnutten för det var det föör mycket folk! meeeen, vi ses, ciao

gääääster

vi har gäster, pappas kusin och hans kompis är här :) trevligt, trevligt :P
snart kommer också götesson på lunch hit. fullt hus ;)
imorgon kommer joanna & steph :) så det är folk här hela tiden, eftersom att klara kommer hit direkt efter ;D sen åker jag hem till stan igen med henne ;) mamma & pappa stannar här hela nästa vecka också så jag & klara ska bo tillsammans :) hos henne eller hos mig, antagligen både och? ;)
nu måste jag gå och vara lite social med folket här, men vi hörs,  ciao

nattinatti

hejsvej, om vi orkar ska vi se när solen kommer fram, men det kanske tar ett tag så.. men vi ska i alla fall sova om ett tag, tror ej att jag kommer somna så fort menmen ;)

ciao

filmkväll

hello people, jag är vaken, jag är vaken :D jag kommer vara vaken i minst två timmar till, tjoho :D klaris är vaken med mig 0:)

behandling

ska strax iväg på ansiktsbehandling, sen ska jag träffa klara efter :) berättar mer sen :D

paddel tomorrow

imorgon blir det paddling :)
får lite ångest när jag vet att vi måste snacka ihop oss om språkresan :/ ... men det va redan bokat och allting så.. ja, jag ska ringa dig sen joanna! :)
har varit på stan idag och försökt hitta några shorts, men alla shorts är slut i hela stan! helt stört så jag blev lite smått sur.. kan man väl säga ;P
sen gick vi hem till klaris och gjorde ansiktsmasker och spelade wanted :) jag snackade med mamma och hon tyckte att vi skulle mötas på fridhemsplan och handla tillsammans och så slank vi in på åhlens, där köpte jag ett diadem :) najsnajs, hoppas jag använder det nån gång.. brukar vara så med mig och diadem, jag köper dom för att det ser så fint ut på alla andra, men sen när jag själv ska använda det så tycker jag bara att det ser helmuppigt ut :P wellwell.. nu har jag ett i alla fall och det va väldigt, väldigt billigt, 30:- ! :D i like, dom kostar typ 60:- på gina tricot :)
jag har blivit beroende av bitch på blip igen, så nu ska jag spela lite :)

ciao

yran

ser många bloggar med folk som har varit på yran :) jag va där i lördags med steph :D
najsnajs, hinner typ inte skriva så mycket, ska snart ner på stan och hämta någon grej mot ryggont med mamma..
however så kom jag hem från östersund igår, sen träffade jag klaris en liten stund, handlade med mamma & skötte om mina fötter, haha! jag badade fötterna, peelade dom och så smetade jag in dom med världens fetaste kräm och satte på mig strumpor, sen gick jag och la mig, när jag vaknade va dom mjuka som babyfötter :D testa det! ska göra om det ikväll så att dom kanske bli ännu mjukare, jag har ju såna problem med mina fötter hela tiden..
jag har i alla fall haft värsta sovrekordveckan där uppe i östersund, vaknat mellan 10-12 varje dag (nästan), DET är rekord :D känner mig faktiskt ganska så utsövd för en gångs skull :D
borde smörja in mina armar.. dom är torra, i alla fall vissa områden på dom :( det är säkert kvar från dom där köldutslagen jag fick i vintras och förra vintern :( trist.
på fredag så åker jag tillbaka till landet igen, kommer som vanligt att ha dator där också, men det gör jag i alla fall :)
på måndagen kommer steph & joanna dit och stannar till..? jag vet inte, men sedan kommer klaris efter dom, sen åker jag & klara hem till stan och bor här :) najsmajs!
nu måste jag gå, see ya!